ZO® Skin Health, το διάσημο brand δερμοκαλλυντικών ήρθε στην Ελλάδα

Την μάρκα καλλυντικών ZO® Skin Health δεν την ήξερα. Για αυτό ήταν ιδιαίτερη χαρά όταν έλαβα την πρόσκληση από τη φίλη και συνάδελφο Άννα Μαρία Παπίρη να παραβρεθώ στην παρουσίαση που θα έκανε η εταιρεία Maruga Group σε δημοσιογράφους υγείας και ομορφιάς για να την γνωρίσουμε.

Ποια είναι η ZO® Skin Health

Δημιουργήθηκε το 2007. Σε λιγότερο από δέκα χρόνια, το 2016 ήταν η Νο1 ιατρική μάρκα στη Μεγάλη Βρετανία και το 2020 η Νο2 στην Αμερική. Σήμερα, η ZO® Skin Health κυκλοφορεί σε περισσότερες από 100 χώρες στο κόσμο. Πίσω από τη μάρκα είναι το όνομα του Συροαμερικανού δερματολόγου και ερευνητή Δρ. Zein Obagi, που είναι ο δημιουργός και ιδρυτής της ZO Skin Health, Inc. επικεφαλής του Obagi Skin Health Institute και συγγραφέας του βιβλίου του «The Art of Skin Health – Restoration and Rejuvenation». Και αν δεν είναι ευρύτερα γνωστός σε μας, κατατάσσεται στους κορυφαίους επιστήμονες στο κόσμο που ασχολήθηκαν με τα χημικά πήλινγκ και την θεραπεία δύσκολων δερματικών παθήσεων του έγχρωμου δέρματος. Αποστολή του ήταν «να δημιουργήσει ένα υγιές και νεανικό δέρμα που θα ακτινοβολεί ζωντάνια».

Η προσέγγιση της ZO® Skin Health στην αναγέννηση της επιδερμίδας

Ανήκοντας στην κατηγορία των δερμοκαλλυντικών, η ZO® Skin Health παρέχει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη δημιουργία και τη διατήρηση της υγείας σε κάθε τύπο δέρματος ανεξάρτητα από την βιολογική ηλικία, την εθνολογική καταγωγή ή τις ιδιαίτερες ανάγκες και μία σειρά λύσεων που επαναφέρουν το δέρμα σε υγιή κατάσταση. Από τη διόρθωση της ηλιακής βλάβης και της μελάγχρωσης έως την ακμή και τη γήρανση. Όλα τα πρωτόκολλα θεραπείας βασίζονται στην προσέγγιση των 3 βημάτων:

1 βήμα: Ο καθαρισμός, απολέπιση και τόνωση είναι απαραίτητο στάδιο προετοιμασίας και εξυγίανσης του δέρματος.

2 βήμα: Πρόληψη και επανόρθωση στα συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματος.

3 βήμα: Αντηλιακή προστασία από όλο το φάσμα των UVA,UVB ακτινών από το ορατό φάσμα HEV την υπέρυθρη ακτινοβολία και την ρύπανση.

Η δύναμη της επιστήμης στο DNA της σειράς

Η ZO® Skin Health έχει φέρει την διαφορά στις θεραπείες στο ιατρείο χάρη στις μοναδικές καινοτομίες της οι οποίες βασίζονται στις αποκλειστικές συνθέσεις των προϊόντων, τα βιοτεχνολογικά συμπλέγματα με υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών. Το μυστικό της επιτυχίας της ZO® Skin Health είναι το επαναστατικό Delivery System® το οποίο προστατεύοντας τα δραστικά συστατικά των προϊόντων τα μεταφέρει ακέραια και στο 100% του ποσοστού που υπόσχεται στην επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας άμεση δράση και υψηλή αποτελεσματικότητα.

Εξειδικευμένη αποκατάσταση

Η καινοτομία της επώνυμης μάρκας δεν περιορίζεται στην αντιμετώπιση και την εφαρμογή στο ιατρείο. Η όποια θεραπεία συνεχίζεται και επαυξάνεται στο σπίτι χάρη στην δυνατότητα της εξατομικευμένης περιποίησης η οποία είναι απόλυτα συμβατή και προσαρμοσμένη στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Μετά από ανάλυση του ιατρού σχεδιάζεται και δημιουργείται η εξατομικευμένη φροντίδα του δέρματος του ασθενούς ώστε να λάβει το κατάλληλο προϊόν με την ιδανική συγκέντρωση δραστικών συστατικών για να εξασφαλιστούν τα βέλτιστα ορατά αποτελέσματα. Το πρόγραμμα αποκατάστασης της υγείας του δέρματος είναι εξελίξιμο και διέπετε από μια φιλοσοφία η οποία ενισχύει τη σχέση του ιατρού με τον ασθενή τόσο στο ιατρείο όσο και στην συνέχεια που η θεραπεία ακολουθείται στο σπίτι.

Όλα τα προϊόντα της ZO® Skin Health διατίθενται από τα ιατρεία μέσω εξουσιοδοτημένων Δερματολόγων ή Πλαστικών Χειρουργών.