Πως ο Dr.Age μας προετοιμάζει για το καλοκαίρι

Η γνωστή παροιμία λέει «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και αυτό ισχύει και για την ομορφιά μας. Τι θέλω να πω; Ότι το καλοκαίρι πλησιάζει, ο ήλιος γίνεται όλο πιο δυνατός, οι εξορμήσεις μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων άρχισαν και το δέρμα μας χρειάζεται τώρα την κατάλληλη φροντίδα για να αποκτήσει ένα ωραίο και ομοιόμορφο μαύρισμα. Ο Dr.Age σε συνεργασία με το κέντρο Symmetria και τον πλαστικό χειρουργό δρ.Νίκο Μεταξωτό, ετοίμασαν ένα πρωτόκολλο περιποίησης για το σπίτι το οποίο μας το συστήνουν για να προετοιμάσουμε το δέρμα μας από το χειμώνα, πριν εκτεθεί στον ήλιο.

Home protocol

1η φροντίδα Dr. Age Facial Micro-Peel

Απολέπιση. Το νούμερο ένα, για μένα. Είναι το μυστικό για υγιής και λαμπερή επιδερμίδα. Όπως γνωρίζουμε, τα νεκρά δερματικά κύτταρα συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος σχηματίζοντας ένα μικροσκοπικό αδιαφανές φιλμ, κλείνοντας τους πόρους και εμποδίζοντας το δέρμα να αναπνεύσει και να οξυγονωθεί. Η απολέπιση καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα, διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων, διώχνοντας τα νεκρά κύτταρα από το πρόσωπο (αλλά και από το σώμα)και επαναφέρει τη λάμψη και τη σφριγηλότητα, κάνοντας το πιο λείο και έτοιμο για μαύρισμα.

 

 

Πως το χρησιμοποιείτε
Το βράδυ σε καθαρό δέρμα, αποφεύγοντας την επαφή με την περιοχή των ματιών. Αφήνετε να δράσει 3-8 λεπτά. Αφαιρείτε με ένα υγρό βαμβάκι και στη συνέχεια ξεπλένετε καλά με δροσερό νερό. Κάνετε δύο φορές την εβδομάδα, εφόσον είναι ανεκτό από το δέρμα σας.

 2η φροντίδα Dr. Age Post-Treatment Recovery Mask

Τις χρειαζόμαστε τι μάσκες. Όχι για να κρύψουμε αλλά για να εμφανίσουμε το ωραίο μας πρόσωπο. Υπάρχουν πολλά είδη μάσκας ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος, η συγκεκριμένη, όπως φανερώνει και το όνομα, πρόκειται για μία μάσκα αποκατάστασης με άμεση ηρεμιστική δράση που απομακρύνει την κούραση, θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

 

Πως τη χρησιμοποιείτε
Σε καθαρό δέρμα την εφαρμόζετε απαλά σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό με μικρές ανοδικές, κυκλικές κινήσεις. Αποφεύγετε την επαφή με την περιοχή των ματιών. Αφήνετε να δράσει για 15 λεπτά. Αφαιρείτε με βρεγμένα, βαμβακερά πανάκια

3η φροντίδα Dr. Age Face SunScreen SPF 30

Αντηλιακό. Απαραίτητο χειμώνα-καλοκαίρι, μπορεί να το ξεχνάτε κατά τη διάρκεια του χειμώνα αλλά να το θυμάστε πάντα τη διάρκεια του καλοκαιριού για να διατηρήσετε τη νεανική εμφάνιση της επιδερμίδα σας. Σε μορφή τζελ, μη λιπαρή και δεν γυαλίζει προσφέρει υψηλή προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες Α & Β, την υπέρυθρη ακτινοβολία και το μπλε φως.

Πως το χρησιμοποιείτε
Το απλώνετε στο πρόσωπο 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο, με μικρές, ανοδικές κινήσεις. Αποφεύγετε την επαφή με την περιοχή των ματιών. Επαναλαμβάνετε την εφαρμογή του προϊόντος περιοδικά, ειδικά μετά το κολύμπι ή σε περίπτωση εφίδρωσης.

Beauty Treatment

Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης και περιποίησης, η Symmetria έχει ετοιμάσει την Fire & Ice, μία ιδιαίτερη θεραπεία προσώπου, η οποία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει σε βάθος το δέρμα εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο τόνο δέρματος, τόνωση και λάμψη, ανώδυνα και άμεσα. Για περισσότερες πληροφορίες και για ραντεβού, καλείτε τηλ: 210-6745555 ή επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.symetria.com