Ποιο είναι το πιο αγαπημένο beauty tech brand FOR EveryOne;

«When you feel good, you look good» είναι η δήλωση του ιδρυτή της FOREO, αλλά ποια είναι η FOREO που μέσα σε επτά χρόνια έχει κερδίσει πάνω από 25.000.000 καταναλωτές παγκοσμίως και πάνω από 170 Beauty Awards σε παγκόσμια κλίμακα; Και ποιος είναι ο δημιουργός της;

Έχοντας έδρα τη Στοκχόλμη, η FOREO ιδρύθηκε το 2013 από τον Σουηδό εφευρέτη Φίλιπ Σεντίκ, γεννημένο στη Βοσνία, με πάνω από 200 διεθνής πατέντες κατοχυρωμένες στο όνομά του. Όπως λέει και ο ίδιος, η ιδέα να κατασκευάσει μία συσκευή καθαρισμού της επιδερμίδας ήρθε όταν έκανε μία αποτυχημένη επιλογή δώρου ομορφιάς στη γυναίκας του, που είχε πάθος με τη φροντίδα του δέρματος. Που αντί όμως να βελτιώσει στην επιδερμίδα, της έκανε περισσότερο κακό. Ωστόσο, δεν υπήρχε κάποια καλύτερη εναλλακτική στην αγορά. Έτσι, οδηγήθηκε στο σχεδιασμό του πρώτου LUNA. Τι κάνει όμως, τώρα, το LUNA 3 τόσο διαφορετικό;

Η προσέγγιση του brand δεν περιορίζεται στη βελτίωση των υπάρχοντων συσκευών και προϊόντων, αλλά στην ολική αποδόμηση τους. Σκοπός τους είναι να προσφέρουν επαγγελματική περιποίηση προσώπου στο σπίτι. Στον πυρήνα της FOREO βρίσκεται ο συνδυασμός high-end τεχνολογίας, κλεισμένα σε μία μοναδική συσκευασία με παστέλ χρώματα και διαστημικό σχεδιασμό.

Σε τι διαφέρει
Στην πρωτοποριακή κατασκευή της από σιλικόνη που είναι μη πορώδες υλικό και γνωστή για την αντοχή της στα βακτήρια, εξασφαλίζοντας με απαλό τρόπο βαθύ καθαρισμό και υγιεινή και συγχρόνως χαλαρωτικό μασάζ προσώπου που συσφίγγει, τονώνει και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, προάγοντας τη σφριγηλότητα και διατηρώντας τη νεανική του εμφάνιση.

Πως λειτουργεί
Η συσκευή παράγει 8.000/λεπτό T-Sonic Pulsations παλμικές δονήσεις που αφαιρούν το 99,5% των ρύπων και του μακιγιάζ. Επίσης, βοηθάει αποτελεσματικά στην πρόληψη της ακμής και τη μείωση των σημαδιών που αφήνει στο πέρασμά της.

1ο βήμα: Συνδέετε το LUNA 3 σου στο FOREO app μέσω Bluetooth για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή για πρώτη φορά

2ο βήμα: Βρέχετε το πρόσωπο σας με χλιαρό νερό και απλώνετε το καθαριστικό σας. και πάτησε το

3ο βήμα: Χρησιμοποιείτε τη συσκευή πατώντας απλά το κουμπί, κάνοντας κυκλικές κινήσεις φορά προς τα πάνω, μέχρι να ολοκληρωθεί αυτόματα η διαδικασία διάρκειας ενός λεπτού.

4ο βήμα: Μόλις τελειώσει η διαδικασία, ξεβγάζετε το πρόσωπο σας, ξεπλένετε με νερό τη συσκευασία που είναι αδιάβροχη και συνεχίζετε απλώνοντας την κρέμα σας ή το σέρουμ της LUNA

Γιατί μου αρέσει
Γιατί από όσες συσκευές έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα,είναι απλή στη χρήση και πολύ αποτελεσματική. Γιατί η μπαταρία της έχει μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 650 περιποιήσεις ομορφιάς. Γιατί είναι μικρή, ιδανική να την παίρνεις μαζί σου και ότι πιο κομψό σε αυτή την κατηγορία.

Το LUNA 3 είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα, τα οποία αντιστοιχούν σε τρεις τύπους επιδερμίδας (κανονική, ευαίσθητη, μικτή). Όλα τα προϊόντα FOREO πωλούνται αποκλειστικά στα Sephora Greece.