Το μυστικό της Crème de la Mer που την κάνει ένα από τα πιο ακριβά ενυδατικά καλλυντικά

Πολλές φορές δεν γνωρίζουμε γιατί μία ενυδατική κρέμα μπορεί να κοστίζει ακριβά. Και αναρωτιόμαστε (ακόμα και εμείς οι beauty editors) αν αξίζει αυτή την τιμή. Ποιο είναι το ξεχωριστό συστατικό της που την κάνει μοναδική. Πως παρασκευάζεται; Πόσος χρόνος απαιτείται; Μία από αυτές τις κρέμες που ανήκει στην κατηγορία των πολυτελή (για να μην πω υπερπολυτελή) καλλυντικών είναι η Crème de la Mer και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που την κάνουν μοναδικοί. Η ιστορία της θρυλικής Crème de la Mer είναι αυτή της ελπίδας, της επιμονής, της λεπτομερούς δεξιοτεχνίας και της δύναμης της ζωντανής θάλασσας. Μέσα στο μυστήριό της και βαθιά στη δύναμή της, η θάλασσα μεταβάλλεται συνεχώς, με μία αέναης ανανέωση.

Όλα ξεκίνησαν από τον ο αεροδιαστημικός φυσικός Δρ. Μαξ Χιούμπερ όταν ξεκίνησε μια προσωπική αναζήτηση για να μεταμορφώσει την όψη της επιδερμίδας του μετά από ένα ατύχημα που είχε στο εργαστήριο. Συνέλλεξε θαλάσσια φύκη, επιλεγμένα για την αέναη ικανότητά τους να αναγεννούνται και ξεκίνησε ένα θρυλικό ταξίδι ελπίδας και επιμονής.

Χρειάστηκε 12 χρόνια και περισσότερα από 6.000 πειράματα για να ολοκληρώσει ο Δρ. Χιούμπερ το προϊόν, τελειοποιώντας μια πλούσια, πολύπλοκη διαδικασία ζύμωσης, πολύ μεγαλύτερη από το άθροισμα των μερών της – το πολύτιμο και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά Miracle BrothTM που βρίσκεται στην καρδιά των δυνάμεων μεταμόρφωσης της Crème de la Mer. Πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά, το Miracle Broth είναι ένας ισχυρός καταλύτης για την ανανέωση της επιδερμίδας, που αυξάνει την υγιή όψη και τη φωτεινή λάμψη της.

Το Miracle Broth™ της La Mer είναι το αποτέλεσμα μίας κατοχυρωμένης αργής  διαδικασίας που ξεκλειδώνει τη δυναμική ενέργεια των συστατικών. Giant Sea Kelp φύκια, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία υποβάλλονται σε ζύμωση ακριβείας με τη βοήθεια κυμάτων φωτός και ήχου. Μετά από τρεις-τέσσερις μήνες, αναδύεται το Miracle Broth™ με την καταπραϋντική δράση του.  Η επιδερμίδα βυθίζεται σε άμεση ενυδάτωση και ανανέωση και μεταμορφώνεται ορατά με την υπόσχεση μίας νέας λάμψης και νεανικής όψης.

Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα του Miracle Broth™, είναι το Lime Tea, το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας αργής εκχύλισης που διαρκεί ένα μήνα και ξεκλειδώνει τα αντιοξειδωτικά συστατικά από το φλοιό εσπεριδοειδών

Μία Δομή Υγρών Κρυστάλλων περιβάλλει τα βάθη της Crème de la Mer, το Miracle Broth™  που προστατεύει τη ζωτική του δύναμη. Μόλις η κρέμα είναι έτοιμη για εφαρμογή, θερμαίνοντάς την μέχρι να γίνει διάφανη, απελευθερώνεται το Miracle Broth™ και προετοιμάζεται η υφή της για να εισχωρήσει στην επιδερμίδα και οι αναζωογονητικές της δυνάμεις να ταξιδέψουν σε βάθος.

Το κλειδί για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις αναζωογονητικές δυνάμεις της Crème de la Mer βρίσκεται στην εφαρμογή. Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να απελευθερώσετε το Miracle Broth™ και να μεταμορφώσετε την υφή για μέγιστη απορρόφηση.
Βήμα 1: Παίρνετε μικρή ποσότητα κρέμας από το βάζο, βυθίζοντας τη σπάτουλα μέχρι τη μέση.
Βήμα 2: Θερμαίνετε στα ακροδάχτυλά μέχρι να η κρέμα να γίνει διάφανη και να απελευθερωθεί το Miracle Broth™.
Βήμα 3: Πιέζετε απλά και οι δυνάμεις αναζωογόνησης θα ταξιδέψουν σε βάθος

Το ελιξίριο κυτταρικής ανανέωσης που βρίσκεται στην καρδιά κάθε προϊόντος La Mer είναι κλινικά δοκιμασμένο ισχυρό ενάντια στον ερεθισμό και φέρει την επιδερμίδα σε μία κατάσταση ηρεμίας, αντιμετώπισης της γήρανσης ενώ εγχέει στα κύτταρα ενέργεια ώστε η ίδια η επιδερμίδα να μπορεί να επανορθώσει και να αναδομηθεί. Με τη συνεχή φροντίδα, η επιδερμίδα αποκτά πιο σφριγηλή αίσθηση, γραμμές και ρυτίδες μειώνονται ορατά και αναδεικνύεται μία πιο ανορθωμένη, ανανεωμένη όψη.