Ποιο είναι το iD της επιδερμίδα σας;

Έχουν όλες οι επιδερμίδες την ίδια ανάγκη; Σαφώς όχι. Η Clinique το γνωρίζει αυτό από το 1968, όταν για πρώτη φορά παρουσίασε την ιδέα της εξατομικευμένης περιποίησης προσώπου με το εμβληματικό Σύστημα Περιποίησης 3-Step. Καθαρισμός, απολέπιση και ενυδάτωση για να μας προσφέρει την πιο καθαρή και υγιή επιδερμίδα. Πενήντα χρόνια αργότερα, η μάρκα εισάγει την επόμενη επανάσταση στην περιποίηση προσώπου, το νέο Clinique iD. Πρόκειται για το πρώτο Σύστημα Ανάμιξης Εξατομικευμένης Ενυδάτωσης, σχεδιασμένο ακριβώς για το δικό σας τύπο επιδερμίδας και ανάγκες.

Τι είναι
Με στόχο τη δημιουργία μιας καλύτερης επιδερμίδας, η Clinique δημιούργησε το iD, την ιδανική ενυδατική κρέμα που αποτελείται από τρεις βάσης ενυδάτωσης και πέντε ενεργές κάψουλες συμπυκνωμένων δραστικών συστατικών παρέχοντας 15 συνδυασμούς ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Τι κάνει
Οι καινοτόμες, ειδικά-σχεδιασμένες συσκευασίες χαρίζουν τις ακριβείς αναλογίες σε κάθε πάτημα της αντλίας. 90% ενυδατική βάση, 10% ενεργή κάψουλα συμπυκνωμένων δραστικών συστατικών. Εσείς, απλά, επιλέγετε τη δική σας Ενυδατική Βάση και μια από τις πέντε Ενεργές Κάψουλες Συμπυκνωμένων Δραστικών Συστατικών για να δημιουργήσετε την πολύ προσωπική σας Clinique iD Εξατομικευμένη Ενυδάτωση.

Πως διαλέγω τις βάσεις
Πολύ απλά, όπως λέμε 1,2,3.
Επιλέγετε τη δική σας ενυδατική βάση Dramatically Different βασιζόμενες στον δικό σας τύπο επιδερμίδας και στην προτίμησή σας σε υφή:

· Dramatically Different™ Hydrating Jelly: ανάλαφρη και αναζωογονητική υδάτινη υφή είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
· Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+: μια από της πιο αγαπημένες συνθέσεις και υφή της Clinique σε όλο τον κόσμο. Μεταξένια στην υφή, είναι κατάλληλη για πολύ ξηρή και ξηρή/μικτή επιδερμίδα.
· Dramatically Different Oil-Free Gel: ανάλαφρη υφή σε λοσιόν-τζελ υφή, βοηθάει στην εξισορρόπηση και ανανέωση των πιο λιπαρών τύπων επιδερμίδας, ιδανική για μικτή/λιπαρή και πολύ λιπαρή επιδερμίδα.

Στη συνέχεια επιλέγετε τη δική σας Ενεργή Κάψουλα Συμπυκνωμένων Δραστικών Συστατικών βασιζόμενες στις ανάγκες της επιδερμίδα σας.

· Ερεθισμός: κατευνάζει, χαρίζει άνεση.
· Πόροι & Ανομοιόμορφη Υφή: βελτιώνει την υφή, χαρίζει φωτεινότητα.
· Ανομοιόμορφος Χρωματικός Τόνος: ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, φωτεινότητα.
· Κούραση: χαρίζει ενέργεια, αναζωογονεί τη λάμψη.
· Γραμμές & Ρυτίδες: λειαίνει γραμμές, «γεμίζει».

Τέλος, εισάγετε τη δική σας Ενεργή Κάψουλα Συμπυκνωμένων Δραστικών Συστατικών στην Ενυδατική Βάση της επιλογής σας για να δημιουργήσετε το δικό σας Σύστημα Ανάμιξης Εξατομικευμένης Ενυδάτωσης.

Πως χρησιμοποιείται
Καθημερινά δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, σε καθαρή επιδερμίδα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Στην παρουσιάση του νέου προϊόντος που έγινε στο Ωδείο Αθηνών