Ποια είναι η νέα καινοτομία του οίκου La Prairie;

Αν τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής και φανερώνουν μία ιστορία τους παρελθόντος, πόσα μπορεί να αποκαλύψει ένα βλέμμα; Η δυνατότητα να βλέπουμε τον κόσμο μοιάζει απλά και εύκολη, όμως η όραση είναι από τις πιο σύνθετες λειτουργίες τους εγκεφάλου. Η περιοχή των ματιών περιλαμβάνουν 22 μύες που είναι σε συνεχή κίνηση. Τα ανοιγοκλείνουμε (χωρίς να το σκεφτόμαστε) 10.000 φορές την ημέρα, συνεπώς το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια είναι η περιοχή που εμφανίζει πρώτα τις πρώτες λεπτές γραμμές και συγκεντρώνει τα σημάδια γήρανσης. Ρυτίδες, απώλεια ελαστικότητας, πτώση του βλεφάρου.

Τα μάτι γίνονται το επίκεντρο της ελβετικής επιστήμης της La Prairie. Εξετάζοντας συνεχώς νέα πεδία δυνατοτήτων και τις δυνατότητες του χαβιαριού, τα όρια της τεχνολογικής καινοτομίας ωθούνται. Και σήμερα, είναι σε θέση να παρουσιάσει την Skin Caviar Eye Lift, το πρώτο σέρουμ που εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανόμενων των φρυδιών.


Τι κάνει
Ανορθώνει την περιοχή γύρω από τα μάτια και την ανάγκη για σύσφιξη.
Ποια είναι τα κύρια συστατικά
Οι ορατές, χρυσές πέρλες χαβιαριού, τη ροζ-τουρμαλίνη, ένα ορυκτό που φημίζεται για τις θεραπευτικές και προστατευτικές ιδιότητες σε μορφή γαλακτώματος και το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα του οίκου βασισμένο στη βιοτεχνολογία για να επαναφέρει τη χαμένη ενέργεια στα κύτταρα.
Πως δουλεύει
Με μία πίεση της αντλίας ενεργοποίησης οι πέρλες χαβιαριού και το γαλάκτωμα που είναι τοποθετημένες σε ξεχωριστούς θαλάμους για να διατηρήσουν την καθαρότητα και τη δραστικότητα τους αναλλοίωτη, ενώνονται και απελευθερώνεται μια δόση. Το αποτέλεσμα είναι ένας απολαυστικός ορός που απλώνεται στο δέρμα και χαρίζει μία άμεση αίσθηση σύσφιξης.
Πως το φοράμε
Ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού, απλώνουμε τον ορό κατά μήκος του κάτω βλεφάρου έως την εξωτερική γωνία με απαλά χτυπηματάκια και συνεχίζουμε κατά μήκος του περιγράμματος του ματιού. Πρωί ή βράδυ.

Eyes in Focus & Caviar Lunch
Κάθε πόλη έχει τη δική της art έκθεση που καθορίζεται από την πόλη φιλοξενίας και αντικατοπτρίζεται στις γκαλερί που συμμετέχουν, στους καλλιτέχνες και στα έργα τέχνης. Η La Prairie συμμετέχει στην Art Basel 2019 στηρίζοντας τρεις ανερχόμενες καλλιτέχνιδες από την Ελβετία. Θέμα της έκθεσης «Eyes in Focus» που εξερευνά την ομορφιά, το μυστήριο και την ανθεκτικότητα της διαχρονικότητας του βλέμματος. Τα έργα των Ντανιέλα Ντροζ, Νάμσα Λέμπα και Σέντα Σιμόντ έγιναν πηγή έμπνευσης για τον ταλαντούχο σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη.


Ή αλλιώς εκεί που η υψηλή γαστρονομία συναντάει την ομορφιά και την τέχνη. Έτσι θα μπορούσε να είναι ο υπότιτλος της πρόσκλησης στο εστιατόριο CTC για την παρουσίαση του νέου προϊόντος. Ο οποίος, στο χώρο του και με τα δικά του εργαλεία τέχνης, δημιούργησε ένα μενού με θαλασσινά, με βάση το πολύτιμο χαβιάρι με την ξεχωριστή, μεταλλική του γεύση και τη διακριτική του υφή, αποτυπώνοντας τα τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά της Skin Caviar Eye Lift: revive, raise, redefine, reawaken.


Τα δοκιμάζουμε και τα δύο σε μία εμπειρία απόλαυσης!