Ο Χριστουγεννιάτικος κόσμος του Les Sources de Caudalie

Ένα διαφορετικό ταξίδι μας προτείνει φέτος τα Χριστούγεννα να κάνουμε η Caudalie και μας προσκαλεί αμπελώνα Smith Haut Lafitte, στην περιοχή Μπορντό της Γαλλίας. Εκεί που το 1995 γεννήθηκε η μάρκα από την Ματίλντ Τομάς και τον σύζυγο της Μπερτράντ για να ανακαλύψουμε τον μαγικό κόσμο του Les Sources de Caudalie. « Οι γιορτές των Χριστουγέννων στο Μπορντό είναι για μένα μια πραγματική επιστροφή στη πηγή, εκεί όπου άρχισαν όλα. Μια ευκαιρία να αναδειχτούν όλες οι αξίες που είναι πολύτιμες για μας από τότε που δημιουργήσαμε την Caudalie.
Έτσι φέτος ετοιμάσαμε χριστουγεννιάτικες συσκευασίες δώρων με οικολογική συνείδηση, για να μπορεί ο καθένας να προσφέρει ένα δώρο μοναδικό που σέβεται το περιβάλλον», λέει η ίδια η Ματίλντ Τομάς.
Πέντε αγαπημένα μας προϊόντα, το Beauty Elixir για έντονη λάμψη,  το Premier Cru η απόλυτη γηραντική λύση, το Vinosource για εντατική ενυδάτωση, το Vinoperfect ειδική περιποίηση κατά των κηλίδων και Resveratrol για άμεσο αποτέλεσμα λίφτινγκ, παρουσιάζονται σε γιορτινές, χριστουγεννιάτικες συσκευασίες για να κάνουν αυτές τις γιορτές ακόμα πιο όμορφες για μας αλλά και μία όμορφη ιδέα για δώρο.