Κορρές, Άγριο Τριαντάφυλλο Advanced Brightening & Nourishing Face Oil

0100424_956_2Όλα αρχίζουν από ένα πάθος και ένα όραμα. Το πάθος του Γιώργου Κορρέ ήταν να πειραματίζεται με τα φυσικά φαρμακευτικά συστατικά, αναπτύσσοντας σκευάσματα από βότανα και φάρμακα φυσικής προέλευσης. Το όραμα μου ήταν μία μέρα να φτιάχνει κρέμες, όπως είχε δηλώσει μικρός στη μητέρα του. Και με εργατικότητα, το 1996 δημιούργησε την Κορρές Φυσικά Προϊόντα.

Πρώτο καλλυντικό και παγκόσμια καινοτομία, ήταν η κρέμα Άγριο Τριαντάφυλλο, μία φυσική κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης, η οποία παραμένει best-seller σε όλες τις αγορές, είκοσι χρόνια μετά. Και το γιορτάζει με μία συλλεκτική, εξελιγμένη έκδοση του πρώτου εκείνου ελιξιρίου ομορφιάς. Το Λάδι Προσώπου για εντυπωσιακή λάμψη και βαθιά ενυδάτωση με αληθινά πέταλα του τριαντάφυλλου και μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C που δεκαπλασιάζει τη δυνατότητα απορρόφησής της στο δέρμα, μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα.

Πως δουλεύει

Η συγκεκριμένη μορφή βιταμίνης C -Super C- είναι σταθερής μορφής, ελαιο-διαλυτή, επεμβαίνει στο στάδιο της μελανογένεσης, αναστέλλοντας τη δράση της τυροσινάσης και μειώνοντας την εμφάνιση δυσχρωμιών. Διαθέτοντας επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και προστατεύει από τις βλάβες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία, συμβάλλοντας στον ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας.

Το άγριο τριαντάφυλλο είναι ένα είδος με ροζ άνθη. Όταν τα πέταλα του λουλουδιού πέφτουν, εμφανίζονται έντονα πορτοκαλο-κόκκινοι σπόροι, με υψηλή συγκέντρωση σε βιταμίνη C. Το έλαιο καρπών Άγριου Τριαντάφυλλου είναι, επίσης, πλούσιο σε ω3, ω6, ω9 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Α. Προσφέρει σημαντική επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και διαθέτει εξαιρετικές αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Πως χρησιμοποιείται

Απλώνετε λίγες σταγόνες σε πρόσωπο και λαιμό κάνοντας απαλό, κυκλικό μασάζ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Χρησιμοποιήστε το μόνο του ή σε συνδυασμό με κρέμα Άγριο Τριαντάφυλλο για ενισχυμένο αποτέλεσμα.