Η καλή υγεία είναι ένα από τα πιο σημαντικά και πολύτιμα αγαθά.

4 Φεβρουαρίου,  Παγκόσμια Ήμερα κατά του Καρκίνου.

Με αυτή την αφορμή, το μη κερδοσκοπικό σωματείο I Live For Me, που έχει ιδρύσει o Δρ. Νίκος Μεταξωτός, πραγματοποιεί την καμπάνια ‪#‎GiveitCampaign και καλεί όλους μας να συμμετέχουμε. Με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τη σπουδαιότητα της πρόληψης του καρκίνου, ανεβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία ή ένα βίντεο που σχετίζεται με μία βλαβερή συνήθεια που σταματάμε έστω και για 24 ώρες (π.χ. κάπνισμα, κακή διατροφή), είτε με μία καλή συνήθεια που ξεκινάμε (π.χ. γυμναστική, καλή διατροφή, προληπτικό έλεγχο υγείας) ή με μία ενέργεια προσφοράς σε κάποιον τρίτο (π.χ. στήριξη ενός ατόμου που πάσχει από καρκίνο), γράφωντας: «Στηρίζω την καμπάνια #GiveitCampaign του I LIVE FOR ME για την πρόληψη του καρκίνου», την αντίστοιχη ενέργεια που θα κάνουμε και τα hashtags #Giveit #GiveItUp #GiveItAGo #ILIVEFORME. Τέλος, καλούμε έναν ή περισσότερους φίλους μας να συμμετέχουν, ώστε να ευαισθητοποιήσουμε και να ενεργοποιήσουμε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε.

Η καμπάνια, που ξεκινάει σήμερα, θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου. Σε αυτό το διάστημα θα πραγματοποιηθούν μία σειρά ενεργειών, όπως ενημερωτικές ομιλίες σε σχολεία, εταιρείες, σεμινάρια σε ασθενείς και άλλες στοχευόμενες δράσεις ενημέρωσης.

Πρεσβευτές της ενέργειας οι ηθοποιοί Τόνια Σωτηροπούλου και Αλέξης Γεωργούλης

Για να στηρίξετε την καμπάνια, ανεβάζετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο και γράφετε “Στηρίζω την καμπάνια #GiveitCampaign του I Live For Me ‪#‎giveit ‪#‎giveitup ‪#‎giveitago ‪#‎iliveforme.”

Η δική μου καλή συνήθεια είναι να ξεκινώ την κάθε μέρα μου με μια σύνθεση ασκήσεων από τάι-τσι, γιόγκα, πιλάτες και BodyArt, που θα ξυπνήσουν το σώμα και θα μου δώσουν ενέργεια. (Instagram Ainola_T)

Photo 3-2-16 - 4 12 56 μ.μ. (1)