Γιατί ο νέος ορός Μαύρη Πεύκη Διφασικό Serum Νύχτας της Korres θεωρείται μοναδικός;

Γνωρίζετε ότι η δραστηριότητα της φύσης κορυφώνεται τη νύχτα;
Τα δέντρα και τα φυτά, αναπληρώνουν ταχύτερα τα ποσοστά υγρασίας που διαθέτουν δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για την κυτταρική διαίρεση και την ανάπτυξή τους. Όπως, λοιπόν, φύση αναγεννάται κυρίως τη νύχτα, το ίδιο και η επιδερμίδα. Ο κιρκάδιος ρυθμός ενορχηστρώνει πολλές ενδοκυτταρικές βιολογικές διεργασίες. Οι φυσιολογικές αλλαγές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του ύπνου προάγουν ένα κατάλληλο μικροπεριβάλλον που επιταχύνει την ανανέωση του δέρματος και ευνοεί την μέγιστη απορρόφηση των ενεργών συστατικών.

Η  Korres εμπνεύστηκε από τον τρόπο που αναγεννάται η φύση για την ανάπτυξη του νέου Ολική Ανανέωση Διφασικό Serum Νύχτας, της πιο ισχυρής φόρμουλας στη συλλογή της Μαύρης Πεύκης.

Γιατί το σέρουμ Μαύρη Πεύκη Διφασικό Serum Νύχτας είναι μοναδικό;

  • Πρόκειται ουσιαστικά για 2 ορούς σε 1. Συνδυάζει δύο φάσεις, μία υδατική με υψηλής συγκέντρωσης ενεργά συστατικά που δρουν ενάντια στα σημάδια γήρανσης και μία ελαιώδη που συμβάλει στην αύξηση της πυκνότητας και προσφέρει θρέψη. Μόλις αυτές οι δύο φάσεις ενωθούν, η σύνθεση ενεργοποιείται με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ισχυρού προϊόντος που μεταμορφώνει το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ βρίσκεται σε λειτουργία φυσικής επανόρθωσης.
  • Η φόρμουλα περιέχει ένα εξαιρετικά καινοτόμο δραστικό, φυσικό συστατικό εναλλακτικό του γλυκολικού οξέος από το φυτό Αχιλλέα με τριπλή δράση: λειαίνει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση πόρων, λεπτών γραμμών και ρυτίδων χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή φωτοευαισθησία.
  • Αποτελεί την πιο ισχυρή φόρμουλα της συλλογής Μαύρη Πεύκη, με 13 ενεργά συστατικά. Εκτός από το εκχύλισμα μαύρης πεύκης και το εναλλακτικό του γλυκολικού οξέος, το Διφασικό Serum Νύχτας είναι εμπλουτισμένο με ένα σύμπλεγμα αμινοξέων με χαλκό που στοχεύει στη βελτίωση της εμφάνισης των ρυτίδων, χαρίζοντας στο δέρμα σφριγηλότητα και ελαστικότητα. Οι τρεις διαφορετικοί τύποι υαλουρονικού οξέος προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και βελτιωμένη ελαστικότητα, ενώ το μείγμα από πέντε διαφορετικά φυσικά έλαια -βερίκοκο, καλέντουλα, καρότο, μακαντέμια, αμύγδαλο- προσφέρουν βαθιά θρέψη και απαλότητα.

Χάρη στο συστατικό φυσικής προέλευσης εναλλακτικό του γλυκολικού οξέος, το προϊόν είναι ιδανικόγια όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για το πιο ευαίσθητο.

 

Προτεινόμενες ρουτίνες περιποίησης νύχτας:

Για ξηρή / πολύ ξηρή επιδερμίδα ή σε περιόδους έντονου κρύου:

Μαύρη Πεύκη Overnight Total Revival Serum + Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ Κρέμα Νύχτας

Για κανονική / μικτή επιδερμίδα:

Μαύρη Πεύκη Overnight Total Revival Serum + Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ Κρέμα Νύχτας, χρήση εναλλάξ καθημερινά

Για εντατική επανόρθωση, άμεση λείανση και σύσφιγξη:

Μαύρη Πεύκη Overnight Total Revival Serum, κάθε βράδυ ως θεραπεία για 1-2 εβδομάδες και μετά ακολουθούμε τον τύπο επιδερμίδας.

Η σειρά Μαύρη Πεύκη είναι πλήρης και περιλαμβάνει:

  • Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ Κρέμα Νύχτας Σύσφιγξη + Lifting
  • Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ Κρέμα Ημέρας Σύσφιγξη + Lifting για Κανονικές + Μικτές επιδερμίδες
  • Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ Κρέμα Ημέρας Σύσφιγξη + Lifting για Ξηρές + Πολύ Ξηρές Επιδερμίδες
  • Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ Κρέμα Ημέρας με Χρώμα + SPF20 Lift + Protect
  • 360 ο Lift Super Serum Ματιών Ανόρθωση άνω βλεφάρου + Σύσφιγξη + Λάμψη
  • Μαύρη Πεύκη Σύσφιγξη + Ενισχυμένη Ενυδάτωση Balm Ματιών Λείανση + Ανόρθωση
  • Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ Serum Up-Lift Περιγράμματος Ζυγωματικά + Σαγόνι + Λαιμός

 

Λίγα λόγια για την Μαύρη Πεύκη

H Ελλάδα, η φύση και η επιστημονική γνώση βρίσκονται στο επίκεντρο των συνθέσεων της μάρκας. H Μαύρη Πεύκη αποτελεί μία ακόμα καινοτομία της μάρκας. Πρόκειται για ένα αιωνόβιο δέντρο που μεγαλώνει στη Μεσόγειο για περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια χρόνια.
Στην χώρα μας, συναντάται στην οροσειρά της Πίνδου. Η Μαύρη Πεύκη είναι ο χαμαιλέοντας της φύσης. Επιβιώνει στις υψηλές βουνοκορφές, σε συνθήκες κρύου, ζέστης και ξηρού κλίματος, αντέχει ακόμα και τη μολυσμένη αστική ατμόσφαιρα. Υπό τις οδηγίες της Διεύθυνσης Δασών της περιοχής Γρεβενών και με την αειφορική διαχείριση του δάσους, η Korres  λαμβάνει τα υποπροϊόντα της αξιοποίησης των κορμών του δένδρου. Το εκχύλισμά της Μαύρης Πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενισχύει τον επιδερμικό ιστό, συσφίγγει την επιδερμίδα, την κάνει πιο ανθεκτική και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων. Μέσα από μία zero-waste διαδικασία, η Korres εκχυλίζει την πρώτη ύλη, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικούς διαλύτες. Όποιο υπόλειμμα της διαδικασίας, κομποστοποιείται και επιστρέφει στη γη ως βιολογικό λίπασμα.