Γιατί μου αρέσει ο Φεβρουάριος

Μετά τον Ιανουάριο, τον πρώτο μήνα του έτους, με τις γιορτές και τα πάρτυ, σε ποιον αρέσει ο Φεβρουάριος; Κουτσό τον αποκαλούν, «νεκρός» μήνας θεωρείται για την αγορά, κρύος και γκρίζος είναι. Κι όμως! Έχει τα καλά του και τα οποία δεν είναι κρυμμένα

1. Είναι ο μήνας που γεννήθηκε ο γιος μου. Υδροχόος.
2. Είναι πιο χαλαρός από τον Ιανουάριο. Χωρίς το άγχος των στόχων και των αποφάσεων, αναθεωρούμε και επαναπροσδιορίζουμε τις προσωπικές προτεραιότητες μας.
3. Γιατί αρχίζει το Τριώδιο
4. Στις 14 του μηνός είναι η μέρα αφιερωμένη στους ερωτευμένους. Κάποτε το γιορτάζαμε, ίσως ακόμα να έχετε κάπου κρυμμένες κάρτες που ανταλλάσσατε. Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν, οι κάρτες με τις ρομαντικές ευχές έχουν δώσει τη θέση τους σε μηνύματα, αλλά γιατί να αφήσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο να φύγει; Με σέξι ή ρομαντική διάθεση, ιδέες υπάρχουν πολλές!
5. Και αν δεν την γιορτάσουμε με τον αγαπημένο μας, καλούμε σπίτι τις αγαπημένες μας φίλες και γιορτάζουμε τη σημαντική και πολύτιμη σχέση που έχουμε μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια, με καλό φαγητό και κρασί.
6. 28 Φεβρουαρίου είναι η παγκόσμια ημέρα Pancake, την οποία προτιμώ από την Τσικνοπέμπτη μιας και δεν είμαι φαν του κρέατος
7. Είναι ο μήνας των χειμερινών εκπτώσεων που σημαίνει ότι μπορείς να βρεις σε καλύτερη τιμή το παλτό που είχες βάλει στο μάτι.
8. Είναι ο μήνας και των Όσκαρ. Ποιος θα το κερδίσει; Ποια ντύθηκε καλύτερα;
9. Είναι ο τελευταίος μήνας του χειμώνα
10. Βλέπεις τις πρώτες ανθισμένες αμυγδαλιές, που σηματοδοτούν τον ερχομό της άνοιξης