Γιατί η Μαύρη Πεύκη είναι το Νο 1 συλλογή της Korres παγκοσμίως;

Η φύση, με τα πλούτη της και τα μυστικά της, είναι πάντα η αφετηρία για την έρευνα και τη δημιουργία. Ένα αιωνόβιο δένδρο που «θριαμβεύει» στη Μεσόγειο για περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια χρόνια, η Μαύρη Πεύκη είναι ο χαμαιλέοντας της φύσης. Επιβιώνει στις υψηλές βουνοκορφές, σε συνθήκες κρύου, ζέστης και ξηρού κλίματος, αντέχει ακόμα και τη μολυσμένη αστική ατμόσφαιρα. H εταιρία Korres μελετά τη δύναμη των αιωνόβιων δένδρων εδώ και δέκα χρόνια, επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσει τους ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς τους και να τους μεταφράσει σε δραστικά συστατικά για ένα δυνατό δέρμα με υγιή όψη. H Mαύρη Πεύκη είναι μία ανακάλυψη της μάρκας σε αυτή την αναζήτηση και η συλλογή Μαύρη Πεύκη έχει γίνει η Νο1 συλλογή της παγκοσμίως. Για ποιο λόγο όμως; Το εκχύλισμά της, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενισχύει τον επιδερμικό ιστό, συσφίγγει την επιδερμίδα, την κάνει πιο ανθεκτική και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων. Τώρα η Korres εστιάζει στην έννοια της συμμετρίας με την ανανεωμένη συλλογή Μαύρη Πεύκη

Συμμετρία

H συμμετρία είναι βασική αρχή της φύσης – από τα άνθη, τις συστάδες δένδρων και τα κοχύλια έως τους αστερισμούς -, αλλά και συνθήκη αρμονικής ομορφιάς από την αρχαιότητα έως σήμερα. Σαν έμφυτη ανάγκη και υποσυνείδητα συνεχές ζητούμενο, η συμμετρία στο πρόσωπο ορίζει τον τρόπο που καθένας αντιλαμβάνεται τη δική του ομορφιά. Η διατάραξη αυτής της ισορροπίας, καθώς το σχήμα του προσώπου αλλοιώνεται στο χρόνο, μετατρέπει την αναζήτηση της συμμετρίας σε προσωπική υπόθεση.

Αυτή η τελειότητα της φύσης, ο τρόπος που αυτή προσαρμόζεται, αμύνεται στο χρόνο, χωρίς ποτέ να προδίδει την αρμονία της, είναι η έμπνευση για τη νέα καλλυντική φόρμουλα που «βιομιμείται» την αρχική συμμετρία του προσώπου και τη φέρνει ξανά. Η αληθινή υπόσχεση είναι η «σμίλευση» του χαλαρού δέρματος, του άτονου προσώπου που έχει χάσει το σχήμα και χαρακτήρα του. Επαναφέρει την εικόνα ζωντάνιας, την ελαστικότητα και την καθαρότητα στις γραμμές του προσώπου, σε όλες τις διαστάσεις, με έμφαση στα ζυγωματικά και στο σαγόνι.

Νέα Μαύρη Πεύκη

Η νέα Μαύρη Πεύκη αξιοποιεί τη σοφία της φύσης, τη μιμείται και τη μετατρέπει σε επιστήμη που επαναφέρει τη συμμετρία, την αρμονία του προσώπου. Η καινοτομική τεχνολογία 4D Bio-Shapelift™ – complex anti-gravity πεπτιδίου που στοχεύει στην προγερίνη, έναν επιταχυντή γήρανσης, και ενός δραστικού θαλάσσιας βιοτεχνολογίας από τα βάθη παγωμένων ωκεανών – σε συνέργεια με το, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ελληνικό εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης από την Πίνδο – ένα αιωνόβιο δέντρο με ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς – είναι οι βασικοί πυλώνες της φόρμουλας. Η δράση αυτής εστιάζει στη σύσφιγξη, στην ανόρθωση περιγράμματος και στο ορατό λίφτινγκ. Δράση που αποκαθιστά τη συμμετρία του προσώπου, που επαναφέρει τις «καθαρές» γραμμές του.

Η νέα συλλογή  Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT

Serum | Up-Lift Περιγράμματος, Ζυγωματικά + Σαγόνι + Λαιμός

Είναι το σταρ προϊό. Ένα εξειδικευμένο σέρουμ με καινοτόμο ρόλερ μασάζ για άμεση δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και ορατό lifting σε σαγόνι, ζυγωματικά και λαιμό, που επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου. Ενισχυμένο με τη νέα τεχνολογία και ένα ισχυρό σύμπλεγμα δραστικών για σύσφιγξη, ανόρθωση περιγράμματος και επαναφορά του οβάλ σχήματος του προσώπου. Αποτέλεσμα το οποίο ενισχύεται με φυτικά βλαστοκύτταρα από σπόρο goji. Πηγή αντιοξειδωτικών, τα εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων έχουν αποδεδειγμένα την ικανότητα να προάγουν τον υγιή πολλαπλασιασμό των κυττάρων, για ένα σφριγηλό, γεμάτο πρόσωπο, με συμμετρικό σχήμα.

Κρέμα Ημέρας | Σύσφιγξη + Lifting, Κανονικές + Μικτές Επιδερμίδες

Μη-λιπαρή κρέμα ημέρας για στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και λίφτινγκ. Το εκχύλισμα spilanthes acmella συσφίγγει το δέρμα καθώς το εκχύλισμα μαύρης πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενδυναμώνει τον επιδερμικό ιστό, κάνοντας το δέρμα πιο ανθεκτικό και μειώνοντας την εμφάνιση ρυτίδων. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν το φυσικό φραγμό του δέρματος, διατηρώντας τα επίπεδα υγρασίας και άρα τη φρέσκια, γεμάτη όψη. Η επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη ενυδάτωση και ελαστικότητά της, η αρχιτεκτονική του προσώπου γίνεται και πάλι εμφανής.

Κρέμα Ημέρας | Σύσφιγξη + Lifting, Ξηρές + Πολύ Ξηρές Επιδερμίδες

Ενισχυμένη με  ω-λιπαρά οξέα για να προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση.

Ο κύκλος της Korres- τα 6 βήματα από τη φύση στην επιδερμίδα

Η νέα συλλογή 1 Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™ έχει αναπτυχθεί, ακολουθώντας όλα τα βήματα του πλήρους κύκλου αξιακών επιλογών της εταιρίας: από την ελληνική γη έως την έρευνα, τη φόρμουλα, το σχεδιασμό και την επαναχρησιμοποίηση κάθε υλικού της άδειας συσκευασίας.

Soil Lab | Εργαστήριο Εδαφολογικής Ανάλυσης

Υπό τις οδηγίες της Δ/νσης Δασών της περιοχής Γρεβενών, η εταιρία λαμβάνει τα υποπροϊόντα της αξιοποίησης των κορμών του δένδρου, που ορθώνουν το ανάστημά τους στον ορεινό όγκο της Πίνδου. Η αειφορική διαχείριση του δάσους είναι αυτονόητη. Η συγκομιδή ξύλου εξυπηρετεί αυστηρά την ανανέωση και τη διαμόρφωση της δομής του δάσους, τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και αναζωογονητικής ικανότητάς του, καθώς εκπληρώνει τις οικολογικές, οικονομικές και κοινωνικές λειτουργίες.

Extraction Lab | Εργαστήριο Εκχυλίσεων

Μέσα από μία zero-waste διαδικασία, εκχυλίζει την πρώτη ύλη, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικούς διαλύτες. Όποιο υπόλειμμα της διαδικασίας, κομποστοποιείται και επιστρέφει στη γη ως βιολογικό λίπασμα. Το εκχύλισμα μαύρης πεύκης χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε καλλυντική φόρμουλα από την KORRES, η οποία και εισήγαγε αυτό το ισχυρό αντιγηραντικό φυσικό συστατικό ελληνικής προέλευσης στην παγκόσμια βίβλο συστατικών (INCI 2 ).

Molecular Lab | Εργαστήριο Μοριακής Έρευνας

Η νέα σειρά Μαύρη Πεύκη ενισχύεται με την καινοτομική τεχνολογία4D Bio-Shapelift™. Ένα ισχυρό σύμπλεγμα ενός anti-gravity πεπτιδίου τριών αμινοξέων και ενός δραστικού θαλάσσιας βιοτεχνολογίας από τα βάθη παγωμένων ωκεανών. Το πεπτίδιο τριών αμινοξέων είναι βιομιμητικό της ελαφίνης που αναστέλλει την προγερίνη, μια τοξική πρωτεΐνη που συνδέεται με τους μηχανισμούς γήρανσης του δέρματος. Ενεργώντας σε αυτό το βιολογικό μονοπάτι, μειώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης, βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα και συμβάλλει στην ανανέωση του v-shape του προσώπου. Το δραστικό θαλάσσιας βιοτεχνολογίας βοηθά στην επαναφόρτιση της «ενέργειας» του δέρματος για να ενισχύσει, κατά συνέπεια, τη διαδικασία σύνθεσης πρωτεϊνών, προβάλλοντας ισχυρή αντίσταση στη χαλάρωση.

Formulation Lab | Εργαστήριο Ανάπτυξης

Ισχυρές φόρμουλες, απολαυστικές υφές και άρωμα 100% φυσικής προέλευσης. Το εξειδικευμένο σέρουμ με ρόλερ μασάζ είναι ένα προϊόν που έχει υποβληθεί σε εκατοντάδες ελέγχους για να τεκμηριωθούν η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια του.

Design Lab | Εργαστήριο Σχεδιασμού

Φόρμα, λειτουργικότητα και αισθητική σε μία νέα συσκευασία – λευκή, λιτή, σε αρμονία με την απλότητα της φυσικής ομορφιάς. 2 INCI (International Nomenclature Cosmetic Ingredient) – τα INCI είναι ονομασίες διεθνώς αναγνωρισμένες για τον προσδιορισμό επιμέρους καλλυντικών συστατικών. Αρμόδιος για αυτή τη διαδικασία είναι ο φορέας International Nomenclature Committee (INC), ενώ οι ονομασίες δημοσιεύονται στην έκδοση International Cosmetic Ingredient Dictionary and Handbook.

Recycle Lab | Εργαστήριο Ανακύκλωσης

Θυμάστε που μιλάγαμε για την «Άδεια Ομορφιά»; Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης στο φαρμακείο, οι άδειες συσκευασίες καλλυντικών μετατρέπονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν. Ένα εργαστήριο βιωσιμότητας,  η επιλογή του να συνυπάρχεις αρμονικά με τη φύση.