Estée Lauder, Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Collection, για ορατή αναζωογόνηση.


“Τι κάνει μια κρέμα ν’ αξίζει 115 δολάρια;” έγραφε η διαφήμιση. Το 1956 η μέση τιμή μίας ενυδατικής κρέμα ήταν 10 δολάρια, όμως η Re-Nutriv που παρουσιάστηκε σε ένα χρυσό βαζάκι, έμελλε να φέρει τα πάνω-κάτω θέτοντας τις βάσεις στα πολυτελή καλλυντικά περιποίησης. Έχοντας στη σύνθεση της τα πιο σπάνια και εκλεκτά συστατικά, η «κρέμα της κρέμας» όπως χαρακτηρίστηκε, συμβόλιζε τη δέσμευση της μάρκας να προσφέρει το καλύτερο. «Η επιτυχία εξαρτάται από το πόσο τολμάς να πραγματοποιείς τα όνειρά σου» έλεγε η ίδια η Έστε Λόντερ, μία γυναίκα οραματίστρια και πρωτοπόρος που κατάφερε από μια χειροποίητη κρέμα να δημιουργήσει μια παγκόσμια αυτοκρατορία καλλυντικών.
Κάθε καινοτομία της συλλογής βασίζεται σε τρεις αρχές που έθεσε η ίδια η Έστε Λόντερ πριν από εξήντα χρόνια: τα πιο πολυτελή συστατικά, η πιο καινοτόμος επιστήμη και τεχνολογία και αξεπέραστη εμπειρία αισθήσεων. Σήμερα, οι επιστήμονες της Estée Lauder ερευνούν την σημασία και το μυστήριο των πιο σπάνιων συστατικών της φύσης – και μεταμορφώνουν ευφυέστατα αυτούς τους σπάνιους θησαυρούς σε πολύτιμά εκχυλίσματα στην καρδιά των συνθέσεων της Re-Nutriv. Η Έστε Λόντερ αγαπούσε τα λουλούδια, άλλωστε στην καρδιά της νέας συλλογής Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth βρίσκεται το αποκλειστικό συστατικό Floralixir™Dew
Τι κάνει
Η Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth είναι μία ολοκληρωμένη φροντίδα για το πρόσωπο και τα μάτια που ανορθώνει, συσφίγγει, φωτίζει και ανανεώνει την επιδερμίδα αποκαλύπτοντας τη ζωτική νεανικότητα του δέρματος.
Ποια είναι τα κύρια συστατικά
Δύο μοναδικά λουλούδια, γνωστά για την ιδιότητά τους να επιβιώνουν και να αναπτύσσονται σε εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες. Το Himalayan Gentian (Swertia chirata), φημισμένο στην παραδοσιακή Ιατρική της Αγιουβέρδας, το λουλούδι αυτό φυτρώνει και αναπτύσσεται σε πολύ ψηλά υψόμετρα όπου οι ακτίνες UV είναι εξαιρετικά επιβλαβείς. Επιβιώνει άνετα σε θερμοκρασίες έως και -15ο . Στην άλλη πλευρά του κόσμου, το Brasil Everlasting (Syngonanthus elegans), γνωστό επίσης και ως ‘’sempre viva’’ ή ‘’πάντα ζωντανό’’ λουλούδι, ανοίγει τα πέταλά του στην απομονωμένη περιοχή Serra de Espinhaco. Αυτό το ευαίσθητο αλλά και ανθεκτικό λουλούδι επιβιώνει πολύ ξηρούς χειμώνες, σε αμμώδες φτωχό έδαφος και συνεχή έκθεση στις ακτίνες UV. Αλλά οι επιστήμονες της Re-Nutriv, τους έδωσαν την δυνατότητα να προσφέρουν ακόμα περισσότερα μέσα από την μοντέρνα αλχημεία. Επιπλέον περιέχει θαλάσσια εκχυλίσματα, εξευγενισμένο χρυσό 24Κ και ισχυρά αντι-ερεθιστικά στοιχεία που εξασφαλίζουν ότι τι δέρμα παραμένει ήρεμο, απαλό και με άνετη αίσθηση.
Πως δουλεύει
Η Συλλογή Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth, βοηθά το δέρμα να καλυτερεύσει τη κυτταρική του επικοινωνία έτσι ώστε το φυσικό του κολλαγόνο και ελαστίνη, καθώς και άλλες σημαντικές δραστηριότητες να ανανεωθούν. Είναι σαν η σύνδεση και η επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων του δέρματος να αποκαθίσταται, έτσι ώστε το δέρμα να λειτουργεί και να φαίνεται πιο νέο.
Αφού εκχυλιστούν τα αποστάγματα των δύο λουλουδιών, υπόκεινται σε μια σύνθετη μεταμόρφωση σε ένα από τα πιο ισχυρά ελιξίρια ανανέωσης της νεότητας που έχει δημιουργήσει ποτέ η Re-Nutriv. H αλχημεία ξεκινά με την δημιουργία του Ιονικού Νερού (Ionic Water) χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που ονομάζεται ‘’electrogravitational technology’’, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα βιο-διαθέσιμο έτσι ώστε να μπορεί εύκολα και γρήγορα να απορροφηθεί βαθιά από το δέρμα. Μια επιπλέον έκχυση από σημαντικά μέταλλα, όπως ασβέστιο, κάλλιο και μαγνήσιο δημιουργούν ένα υγρό που μιμείται την μοριακή σύνθεση της υγρασίας που βρίσκεται στην φύση νωρίς το πρωί: συμπυκνωμένο με σημαντικά μικρο-θρεπτικά στοιχεία. Δοκιμές σε εργαστήριο έδειξαν ότι η δραστικότητα των εκχυλισμάτων των λουλουδιών είναι σημαντικά μεγαλύτερη μέσα από το Floralixir™ Dew.
Ποια είναι η αίσθηση της
Η Συλλογή Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth, παρουσιάζει ένα μοντέρνο χαρακτηριστικό άρωμα. Οι όμορφες λουλουδάτες νότες με φρέσκα πράσινα λουλούδια, κίτρο και υάκινθο, συνδυάζονται με πλούσια λουλούδια και νότες από ξύλα για να φέρουν μία μοναδική αίσθηση καθημερινής πολυτέλειας.

Η Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Collection αποτελείται από τρία προϊόντα:
Την Ultimate Lift Regenerating Youth Creme και Creme Gelée, δύο κρέμες σε πλούσια ή πιο ελαφριά υφή. Από την στιγμή της εφαρμογής, το δέρμα εμπλουτίζεται με ενυδάτωση με αποτέλεσμα η εμφάνισή του να είναι πιο φρέσκια, και πιο «γεμισμένη».
Την Ultimate Lift Regenerating Youth Serum, ένας ορός που παρέχει συγκεντρωμένα επίπεδα του Floralixir™ Dew, καθώς και Ultimate Lift και συσφικτικές τεχνολογίες. Η τεχνολογία με τις μικρο-φυσαλίδες οι οποίες διαμορφώνονται μία προς μία μέσα από μια διαδικασία ακριβείας που ονομάζεται ‘’micro-fluidic’’ (μικρο-ρευστη) και τοποθετούνται σε έναν aqua-gel ορό, επιτρέποντας να συνυπάρχουν συγχρόνως υδατοδιαλυτά και ελαιοδιαλυτά συστατικά, βοηθά να προστατευθεί η υψηλή δραστικότητα των συμπυκνωμένων συστατικών μέχρι τη στιγμή της εφαρμογής.
Την Ultimate Lift Regenerating Youth Eye Creme, μία απαλή κρέμα ματιών που περιέχει πέντε καταπραϋντικά ισχυρών συστατικά και οπτικούς παράγοντες για να μειώσει τις ρυτίδες, τα πρηξίματα και τους μαύρους κύκλους επαναφέροντας τη ζωτική φωτεινότητα των νεανικών ματιών.