60’’, ο χρόνος που χρειάζεστε για να μεταμορφώσετε την επιδερμίδα σας

Για ένα λεπτό, γιατί τόσος είναι ο χρόνος, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην αφιερώσετε το χρόνο για να μεταμορφώσετε το δέρμα σας. Από την πρόληψη και τα πρώτα σημάδια γήρανσης μέχρι τη θρέψη και την λάμψη που έχουν ανάγκη τα ώριμα δέρματα, η Nuxe έχει την εξειδικευμένη σειρά που είναι κατάλληλη για σας.

1 λεπτό + 2 βήματα = ισχυρή ρουτίνα αντιγήρανσης

Πιστή στη φιλοσοφία της από την ίδρυση της για καλλυντικά που συνδυάζουν τη δύναμη της φύσης και την αποτελεσματικότητας της επιστήμης προσφέροντας τη μέγιστη ευχαρίστηση, η γαλλική εταιρία Nuxe (που η ονομασία της είναι ο συνδυασμός των λέξεων nature και luxury) δεσμεύεται ότι αρκούν 60 δευτερόλεπτα και δύο βήματα για να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας την ισχυρή αντιγηραντική δράση με ορατά αποτελέσματα. Ποια είναι τα δύο βήματα;

1ο βήμα:
Το Super Serum 10, ένα σούπερ συμπύκνωμα αντιγήρανσης με αποδεδειγμένη επίδραση στους παράγοντες αντιγήρανσης για πιο απαλό, σφριγηλό και φωτεινό δέρμα.


Πως ενεργεί
Χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά σε ένα προϊόν περιποίησης μία επαναστατική πράσινη τεχνολογία 100% φυσική διαδικασία εγκλεισμού που εξαφανίζει τις ανάγκες για σιλικόνες, τα χιλιάδες μικροσφαιρίδια από κλάσμα φυτικών ελαίων εγχέονται ένα προς ένα σε βάση ορού με φυσικό υαλουρονικό οξύ, με τη μορφή χρυσών μαργαριταριών. Απομονωμένο και προστατευμένο μέχρι την εφαρμογή, αυτές οι δύο φάσεις βοηθούν στη διατήρηση της πλήρους ισχύος των συστατικών και αποτελεσματικότητας τους διεισδύοντας στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος.
Που απευθύνεται
Σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας.

2ο βήμα:
Τέσσερις σειρές για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας που συμπληρώνουν τη ρουτίνα αντιγήρανσης.

Crème Prodigieuse® Boost
Με αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα άνθους γιασεμιού συνδυασμένο με άνθος καλεντούλας και ένα κυτταρικό σάκχαρο το οποίο ωθεί τους μηχανισμούς του δέρματος να διορθώσουν τις επιπτώσεις των έντονων ρυθμών ζωής της νεαρής ηλικίας, τα πέντε προϊόντα περιποίησης αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις της κούρασης, του στρες και της ρύπανσης για να διατηρήσουν την επιδερμίδα φρέσκια και φωτεινή. Η κρέμα ημέρας διατίθεται σε δύο υφές: σε υφή τζελ-κρέμα για κανονικές προς μεικτές επιδερμίδες και μία με πιο βελούδινη υφή για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες.

Merveillance ® Lift
Έχοντας επιλέξει ένα μικροσκοπικό φύκι του γλυκού νερού με την ονομασία chlorella vulgaris, το οποίο εμφανίστηκε πρώτη φορά στη γη πριν από 2,5 δισεκατομμύρια χρόνια και έχει επιζήσει μέχρι σήμερα λόγω της απίστευτης ανθεκτικότητας του την οποία οφείλει σε μία μεμβράνη πλούσια σε δραστικά μόρια λουτείνης, η σειρά διαθέτει δύο κρέμες σύσφιξης και επανόρθωσης με διαφορετικές υφές για άμεση ελαστικότητα και τόνωση.

Nuxuriance ® Ultra
Πρόκειται για την πρώτη σειρά ολικής αντιγήρανσης με φυτικά σύμπλοκα που προκύπτουν με τον εγκλεισμό ενεργών μορίων άνθος κρόκου σε φυτικά κύτταρα μπουκαμβίλιας για να αντιμετωπίσει όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης όπως βαθιές ρυτίδες, χαλάρωση οβάλ, απώλεια πυκνότητας, απώλεια λάμψης και ομοιόμορφου χρωματικού τόνου.

Nuxuriance ® Gold
Με εκχύλισμα porcelain rose για θρέψη που χρειάζεται η ώριμη επιδερμίδα και εμπλουτισμένη με χρυσαφένιους μικροαντανακλαστήρες που γίνονται ένα με το δέρμα για λάμψη και με εκλεπτυσμένο άρωμα από άνθη πορτοκαλιάς, σαντολόξυλο και φραμπουάζ, η σειρά συνδυάζει αποτελεσματικά την περιποίηση κάνοντας την εφικτή από τέσσερα προϊόντας που μειώνουν επίσης και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις στην επιδερμίδα από την πάροδο του χρόνου.

Τα προϊόντα της Nuxe διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία, καταστήματα Hondos Center & Carelab by Attica