Γιατί είναι τόσο πολύτιμη η νέα πολυτελής σειρά «Collection Merveilleuse» της Valmont;

Η μάρκα ομορφιάς Valmont  εκφράζει την απόλυτη Ελβετική πολυτέλεια στο κόσμο των καλλυντικών. Ανήκει στην κατηγορία των premium καλλυντικών. Πολλοί με ρωτούν αν αξίζει να δώσεις ένα μεγάλο τριψήφιο αριθμό για μία καλλυντική κρέμα. Μία κρέμα όμως δεν είναι απλά μία κρέμα. (όπως ένα ρούχο δεν είναι απλώς ένα ρούχο). Σημασία μεγάλη έχουν τα συστατικά που περιέχει, η επιστήμη και η τεχνολογία που κρύβεται πίσω, η επένδυση που γίνεται, αίσθηση που αφήνει και σαφώς το όνομα του οίκου.

Η Valmont ιδρύθηκε το 1985 από τον Ντιντιέ  και τη σύζυγο του Σοφί Γκιγιόν, μέσα σε ένα ιατρικό περιβάλλον, μία κλινική κοντά στο Μοντρέ και ανήκει στην ομάδα των Ελβετικών κυτταρικών καλλυντικών. Δηλαδή χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη, εκχυλίσματα από κύτταρα, όπως το  DNA του γονιμοποιημένου ωάριου του άγριου σολομού του Καναδά, το οποίο διαθέτει πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. Προστατεύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, διεγείρει την ανάπλαση κυττάρων και έχει αντιοξειδωτικές λειτουργίες. Η Valmont χρησιμοποιεί επίσης και άλλα φυσικά συστατικά όπως το νερό των παγετώνων των ‘Αλπεων, που συμβάλλει στην ανάπλαση κυττάρων. Πριν από λίγο καιρό, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εντυπωσιακό λόμπυ του Ξενοδοχείου King George, οπού διατηρεί η εταιρία κατάστημα, μας παρουσίασε τη νέα της συλλογή «Collection Merveilleuse» -την τρίτη συλλογή της σειράς Elixir des Glaciers– συνεχίζοντας τη δέσμευσή της για εξαιρετική ποιότητα, πολυτέλεια και επιστήμη.

Marylise Sauliere -Sales & Marketing manager at Orloff Spa Experts, Agnes Teffaud -Scientific Communication & Press Consultant Valmont, Μαρία Κλαδάκηαποκλειστικός αντιπρόσωπος των καλλυντικών Valmont στην Ελλάδα , Anne Specque -Spa Manager & Spa Advisory Board Hotel Grande Bretagne, Μαρία Κουτζαμπάση -PR & Operations Executive των ξενοδοχείων Grande Bretagne και King George

Γιατί ξεχωρίζει η νέα σειρά

Αυτή τη φορά, η Valmont υπερβαίνει το τριπλό κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας DNA σολομού και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία των ειδημόνων στην εκτροφή ψαριών και ακολουθώντας πάντα την ηθική προσέγγιση, επενδύει στην εκτροφή του σπάνιου οξύρρυγχου Ostera  δημιουργώντας την Essence of Gold Sturgeon.

Τι προσφέρει η Essence of Gold Sturgeon

Μελετώντας το πολύτιμο DNA οξύρρυγχου, είδαν οτι εμποδίζει την ελαστάση, το ένζυμο που υποβαθμίζει τη φυσική ελαστικότητα του δέρματός σας, ενώ διεγείρει την παραγωγή πρωτεογλυκάνης παρέχοντας μεγαλύτερη σταθερότητα. Θέλοντας να εμβαθύνουν ακόμα περισσότερο, συνδύασαν το σπάνιο DNA οξύρρυγχου με ένα μοναδικό σύμπλεγμα ιχνοστοιχείων, όπως μαγνήσιο για καθημερινή ενέργεια, μαγγάνιο που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και σελήνιο για την εξαιρετική αντιοξειδωτική του δράση.

Ποια είναι τα προϊόντα της συλλογής

Η συλλογή αποτελείται από δύο προϊόντα, Το Fluide Merveilleux, μια αναζωογονητική εσάνς για το πρόσωπο που λειτουργεί ως ορός για να ενισχύσει την εξωτερική λάμψη του δέρματος. Με υφή τζελ και νερού, το Fluide Merveilleux διεγείρει την αλληλοεπίδραση ανάμεσα στα κύτταρα δίνοντας τα πολύτιμα μεταλλικά στοιχεία στην επιδερμίδα και φωτίζει τη χροιά της, μέσω του ειδικού συμπλόκου ιχνοστοιχείων και του DNA οξύρρυγχου. Το άλλο προϊόν είναι η Crème Merveilleuse, μία αναγεννητική κρέμα προσώπου με λεπτή υφή η οποία διεισδύει βαθιά για να ενεργοποιήσει το κολλαγόνο και την ελαστίνη και προσφέρει έναν ομοιόμορφο και φωτεινό τόνο δέρματος, χάρη στα απαράμιλλα συστατικά της.