Τι είναι αυτό που κάνει την Dr. Age να ξεχωρίζει;

Χαλαρώνει το μέτωπο μας; Αποκτάμε ρυτίδες γύρω από το σαγόνι; Έχουμε τον ίδιο όγκο σε όλες τις περιοχές του προσώπου; Όχι. Κάθε περιοχή έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και ανάγκες. Στη στόχευση συγκεκριμένων προβλημάτων του δέρματος, στην ακρίβεια και στην αποτελεσματικότητα, προσφέροντας παράλληλα εφέ πλαστικής χειρουργικής από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, βασίζεται η καινοτομία της Dr.Age που κάνει τα προϊόντα της ξεχωριστά.

Γεωγραφία του προσώπου

Στην αισθητική, κάθε λεπτομέρεια μετράει στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το δέρμα, την επιστήμη, την ομορφιά, την υγεία και τις καθημερινές μας συνήθειες. Όραμα του πλαστικού χειρουργού και καινοτόμου στην ιατρική αισθητική, δημιουργού των πρωτοποριακών κλινικών ομορφιάς Symmetria Νικολάου Μεταξωτού, MD, PhD, η Dr.Age σχεδιάστηκε για να «μικροδιαχειρίζεται» τις λεπτομέρειες του δέρματος και να προτείνει ακριβείς λύσεις για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Η φιλοσοφία της μάρκας βασίζεται στον κανόνα των τριτημορίων, για τον οποίο έχει λάβει δικαιώματα πατέντας. Η εφαρμογή της νέας αυτής γεωγραφίας του προσώπου οπού κάθε ανατομική περιοχή του προσώπου έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, η Dr.Age προσφέρει διαφορετικές προτάσεις με εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε τριτημόριο και με εξατομικευμένα πρωτόκολλα ομορφιάς.

Η Dr.Age ανατρέπει τα δεδομένα στην υγεία και την ομορφιά

Με βάση τη σύγχρονη έρευνα και την τεχνολογία, η Dr.Age δημιούργησε στην Αμερική ένα νέο μοντέλο που συνδυάζει για πρώτη φορά:

  • Τη διάγνωση μέσω της αξιολόγησης των γενετικών ιδιαιτεροτήτων του κάθε ατόμου (DNA).
  • Την παραγωγή cosmeceuticals υψηλής τεχνολογίας για το πρόσωπο και το σώμα.
  • Την παροχή υπηρεσιών / θεραπειών για το πρόσωπο, το σώμα και τη διαχείριση του σωματικού βάρους.

Εκτός όμως από μία επαναστατική μάρκα, συνάπτει δημιουργικές συνεργασίες με στόχο την πρόληψη, την ευεξία και την καλύτερη ποιότητα ζωής. Μαζί με τον Όμιλο Βιοϊατρική (https://www.bioiatriki.gr/), την κορυφαία ελληνική εταιρεία στο χώρο του φαρμάκου και της υγείας Pharmaserve και το διεθνές κέντρο πλαστικής χειρουργικής & αισθητικής ιατρικής Symmetria συνεργάζονται εφαρμόζοντας ένα νέο μοντέλο μελέτης της επίδρασης του γενετικού κώδικα και παροχής εξατομικευμένων υπηρεσιών και προϊόντων. Πιο συγκεκριμένα, η Pharmaserve εξασφάλισε για την ελληνική αγορά την αποκλειστική διάθεση των καινοτόμων προϊόντων της Dr.Age, ο Όμιλος Βιοϊατρική την εκτεταμένη αξιολόγηση των γενετικών ιδιαιτεροτήτων του κάθε ατόμου (DNA), μέσω των Prime Age DNA Programs, και η Symmetria το σχεδιασμό των πρωτοκόλλων ομορφιάς και μακροζωίας. «Οι ραγδαίες εξελίξεις στους τομείς της έρευνας και της τεχνολογίας αλλάζουν τα δεδομένα στην υγεία και την ομορφιά. Η ακρίβεια της διάγνωσης του DNA, σε συνδυασμό με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, παρέχουν νέες δυνατότητες στα χέρια των ειδικών. Η νεότητα και ευεξία βρίσκονται πιο κοντά μας», αναφέρει ο Πλαστικός Χειρουργός και Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Μεταξωτός, MD,PhD, ιδρυτής της Symmetria.

«Ύστερα από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας και πρωτοπορίας στην ιδιωτική πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή για τον Όμιλο και μια νέα παλέτα υπηρεσιών, που εστιάζουν στην πρόληψη, την ευεξία και την ποιότητα ζωής. Σε συνεργασία με τη Dr.Age, αξιοποιούμε την καινοτόμο τεχνολογία που διαθέτουμε για την αξιολόγηση των γενετικών ιδιαιτεροτήτων του κάθε ατόμου (DNA), με στόχο τη δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων αντιγήρανσης, διατήρησης ενός υγιούς σωματικού βάρους και βελτίωσης της ποιότητας ζωής», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Βιοϊατρική, Γιώργος Σπανός, αναφερόμενος στη συνεργασία.

«Στη Φαρμασερβ, πρωτοπόρο εταιρεία στο χώρο της ανθρώπινης υγείας, έχουμε ως όραμα να εκπληρώνουμε τις προσδοκίες των συνανθρώπων μας. Μετά από 30 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της υγείας, η συνεργασία μας με την Dr.Age ενισχύει την παρουσία μας και στον τομέα της ομορφιάς», τόνισε από την πλευρά του ο Σπύρος Φιλιώτης, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Pharmaserve.

Symmetria και του Εκπαιδευτικός Όμιλος Μητροπολιτικό-Ακμή, μία νέα συνεργασία

Οι δραστηριότητες ωστόσο δεν σταματούν εδώ, αλλά επεκτείνονται. Η ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων δράσεων στους τομείς της επιμόρφωσης και της συμβουλευτικής, αποτέλεσε τη βάση για τη νέα συνεργασία με στόχο να αξιοποιήσουν την εμπειρία και τις δυνατότητές τους, προκειμένου να υλοποιήσουν πρωτοβουλίες και δράσεις προς όφελος της ακαδημαϊκής κοινότητας και των τοπικών κοινωνιών. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της νέας αυτής συνεργασίας, πρόκειται να επιτευχθούν:

  • Η έρευνα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής ιατρικής, της γενετικής, της διατροφής, της ιατρικής ευεξίας και φυσικής κατάστασης.
  • Η εκπαίδευση επαγγελματιών στο χώρο της υγείας.
  • Η βελτίωση γνώσεων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού τους και των συνεργατών τους.
  • Η απόκτηση εργασιακής και ερευνητικής εμπειρίας με πρακτική άσκηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.