Θεραπεία Διατομιτών, για εντυπωσιακή λάμψη

θεραπεία symmetriaΔεν είναι μόνο οι ρυτίδες που δείχνουν ότι ο χρόνος περνάει. Αυτό είναι μία αναπόφευκτη φυσική κατάσταση. Περισσότερο, για μένα, είναι η καθημερινή κούραση που συσσωρεύεται που κάνει την επιδερμίδα θαμπή και να δείχνει γερασμένη. Βέβαια, όταν πλησιάζουν οι ημέρες των γενεθλίων δεν μπορεί να μην σκέφτεσαι και τα δύο, για αυτό το δώρο για μία επαγγελματική θεραπεία λάμψης και ενυδάτωσης, ήρθε τον κατάλληλο χρόνο. Στα γενέθλια μου. Αυτό που την κάνει να διαφέρει από τις άλλες είναι, ότι η θεραπεία διατομιτών, όπως λέγεται, πήρε το όνομά της από τη γαία διατομιτών. Πρόκειται για ένα ορυκτό ανοιχτόχρωμο και ελαφρύ, φυτικής προέλευσης, το οποίο όταν αλέθεται γίνεται σκόνη που μοιάζει με ταλκ. Είναι φύκη που το τοίχωμα τους αποτελείται από διοξείδιο του πυριτίου, ένα συστατικό που χρησιμοποιείται στα πήλινγκ χάρη στην ιδιότητα του να απολεπίζει βαθιά ωστόσο απαλά χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

Η Θεραπεία Διατομιτών θεωρείται από τις πλέον ανώδυνες και αποτελεσματικές θεραπείες. Βελτιώνει αποτελεσματικά την όψη του δέρματος, εξασφαλίζει την ικανοποιητική ενυδάτωση του προσώπου και χαρίζει στην επιδερμίδα φωτεινότητα και λάμψη. Επιτυγχάνεται μέσω της εφαρμογής των ειδικών δραστικών προϊόντων cosmeceuticals.

Όπως μου εξήγησε η εξειδικευμένη αισθητικός, αρχικά γίνεται ένας πολύ καλός καθαρισμός του προσώπου και του ντεκολτέ και ακολουθεί μία ήπια απολέπιση για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος. Κατόπιν, απλώνουν ένα ειδικό σέρουμ και κάνουν λεμφικό μασάζ σε όλο το πρόσωπο, το ντεκολτέ, τον αυχένα και τα χέρια. Στη συνέχεια εφαρμόζουν μία μάσκα με αβοκάντο και σησαμέλαιο και ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας, κρέμα ματιών και αντηλιακής προστασίας.

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 45 λεπτά η οποία με τη χαλαρωτική μουσική υπόκρουση η ώρα περνάει πολύ γρήγορα. Αντενδείξεις δεν υπάρχουν και μπορεί να επαναλαμβάνεται μία με δύο φορές το μήνα για να διατηρηθεί στο μέγιστο το αποτέλεσμα.

(Symmetria, Εθνικής Αντιστάσεως 66 Χαλάνδρι, τηλ.: 210 6745555)