Ποια Wellness Line θα γίνει ο σύμμαχος για την ευεξία σας;

Δεν διάλεξα το όνομα «livelifewell» που έδωσα στο σάιτ μου τυχαία. Προσωπικά θεωρώ το ευ-ζην ως στάση και προσωπική συνταγή για μία καλύτερη ζωή. Ευεξία δεν είναι όμως μόνο άσκηση και διατροφή όσο σημαντικά κι αν είναι και τα δύο. Είναι και οι καλές μας συνήθειες και μία από αυτές είναι να φροντίζουμε με αγάπη το σώμα μας.

Η ελληνική σειρά Athonites, που γεννήθηκε στο Όρο Άθως εμπνευσμένη από συνταγές που προέρχονται από μοναστηριακά χειρόγραφα κρυμμένα σε βιβλιοθήκες αιώνων με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν την καλύτερη υγεία, την πιο αυθεντική λάμψη και την πλήρη ευεξία για το πρόσωπο και το σώμα, δημιούργησαν τη σειρά Wellness Line by Athonites. Μία σειρά προϊόντων με πολλές χρήσεις, που προσφέρουν στοχευμένη ανακούφιση, όταν το σώμα μας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα μετά από μία έντονη άσκηση και η οποία μας υποστηρίζει στο να ακολουθήσουμε ένα δραστήριο και ενεργητικό τρόπο ζωής.

Γνωρίστε τη σειρά

Athonites Multicare Balm: ένα βάλσαμο για την επιδερμίδα. Προσφέρει βαθιά θρέψη χάρη στην πλούσια σε αθωνικά βότανα σύνθεσή του. Ιδανικός «σύντροφος» στο κομοδίνο μας, περιποιείται την αφυδατωμένη και σκασμένη επιδερμίδα, όπως φτέρνες, αγκώνες, αστραγάλους, και επουλώνει επιφανειακά τραύματα, σκασίματα, ουλές και εκδορές. Προτείνεται ιδιαίτερα για όσους ασχολούνται με τα βάρη, καλλισθένικς και την ενόργανη γυμναστική, ανακουφίζοντας, την σκασμένη επιδερμίδα στις παλάμες ή/και τα γόνατα, καθώς και για όσους ασχολούνται με το χορό και αντιμετωπίζουν συχνά σκασμένη επιδερμίδα στα πόδια. Το συγκεκριμένο βάλσαμο είναι επίσης πολύ χρήσιμο σε αθλητές μακρινών αποστάσεων, επανορθώνοντας σκασίματα στο στήθος και στα πόδια.

Athonites Relaxing body Balm : αποτελεί μία πολύ αποτελεσματική βιολογική συνταγή κατά του μυϊκού πόνου – που προέρχεται είτε από την άθληση είτε από την έντονη καθημερινότητα ή τις πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή. Το συγκεκριμένο προϊόν ανακουφίζει άμεσα από τους μυϊκούς πόνους και προσφέρει μία υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.  Ιδανικό για τους λάτρεις του γυμναστηρίου κατά την αποθεραπεία αλλά και στο ζέσταμα, ειδικότερα όσους προπονούνται σε Crossfit και TRX, σε όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο αλλά και το τέννις. Παράλληλα, χάρη στον ευκάλυπτο που υπάρχει στη σύνθεσή του, αποτελεί την τέλεια λύση για εντριβή στο στήθος σε περίπτωση κρυώματος, όπως και στην αντιμετώπιση του συναχιού, εάν τοποθετηθεί σε μία μπατονέτα πριν την εισπνοή.

Athonites Hydrating Cooling Leg Gel: όλη η αίσθηση της ανακούφισης σε ένα σωληνάριο! Το Hydrating Cooling Leg Gel αποτελεί σωτήρια λύση για τα βαριά και κουρασμένα πόδια, προσφέροντας άμεση φροντίδα, ξεκούραση και δροσιά. Είναι ιδανικό για κάθε είδους πεζοπορία/περπάτημα, και πρέπει να βρίσκεται στην τσάντα κάθε ενός που ασχολείται με το τρέξιμο, τρέκινγκ, ορειβασία για εφαρμογή αμέσως μετά την άσκηση. Αλλά και για σας που περπατάτε πολύ στην πόλη (όπως εγώ) ή σας αρέσει να χορεύετε μέχρι πρωίας!