Ποια είναι η νέα ανακάλυψη στην αισθητική ιατρική για νεανική επιδερμίδα;

Με το πέρασμα του χρόνου δεν μας ενοχλούν τόσο πολύ οι ρυτίδες αλλά η χαλάρωση που έρχεται λόγω της ορμονικής γήρανσης η οποία ενισχύεται με την ηλιακή ακτινοβολία και τις αυξομειώσεις του βάρους.  Εκτός όμως από τη χαλάρωση, παρατηρούμε και την έλλειψη τόνωσης στο πρόσωπο, τον λαιμό αλλά και σε περιοχές στο σώμα, όπως είναι οι βραχίονες, η κοιλιά κα. Οι μη επεμβατικές θεραπείες περιορίζουν το πρόβλημα και η νέα ανακάλυψη στο χώρο για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και της αναμόρφωσης του δέρματος που ακούει στο όνομα βιο-αναδιαμόρφωση, έρχεται μέσα από μία νέα θεραπεία, το Profhilo®.  Τι διαφορερτικό έχει; Αντί να αναπληρώσει το χαμένο όγκο ή να δημιουργήσει ογκομετρική ανόρθωση, το Profhilo δημιουργεί εκ νέου όγκο στους ιστούς λόγω της ικανότητάς του να διαχέεται.

Τι είναι

Το Profhilo® είναι ένα αποστειρωμένο εμφύτευμα μαλακών ιστών για ενδοδερμική χρήση, που παρεμποδίζει τη γήρανση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος με τη βοήθεια της βιοανάπλασης ή της άμεσης επίδρασης στο δέρμα, που παρουσιάζει έλλειψη τόνωσης. Αναπτύχθηκε με την πατενταρισμένη τεχνολογία Nahyco® της IBSA, περιέχει μια από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις υαλουρονικού οξέος και προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα, δίχως την προσθήκη διασυνδεδεμένων χημικών παραγόντων. Το εξαιρετικά καθαρό υαλουρονικό του οξύ, υψηλού (H-HA) και χαμηλού μοριακού βάρους (L-HA), βρίσκεται σε πλήρη συμμόρφωση με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τα πρότυπα του FDA. Είναι βιοσυμβατό, που σημαίνει ότι αφομοιώνεται στον ιστό, αποκαθιστώντας τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος. Και με μια ειδικά ανεπτυγμένη τεχνική χορήγησης μειώνει τον πόνο, τον χρόνο ανάρρωσης και τον αριθμό των συνεδριών, καθιστώντας τη διαδικασία εφαρμογής του εύκολη και άνετη. Τα αποτελέσματα, όπως είδαμε στην παρουσίαση που μας έγινε πριν το λοκντάουν, είναι ορατά μετά από δύο -μόνο- εφαρμογές σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

Και μετά τη θεραπεία;

Για να ενισχυθεί το αποτέλεσμα της θεραπείας, οι ειδικοί της μάρκας συστήνουν την αντιοξειδωτική κρέμα Profhilo Haenkenium®. Πρόκειται για ένα προϊόν που βασίζεται στην συνεργιστική δράση δύο διαφορετικών μοριακών βαρών υαλουρονικού οξέος (υαλουρονικό νάτριο) και του εκχυλίσματος φασκόμηλου Haenkenium και συμβάλλει στην εξάλειψη του ερεθισμού και της ερυθρότητας ενώ παράλληλα ελέγχει και καταπραΰνει τις αντιδράσεις του ευαίσθητου δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά.
– Σε δύο μόλις εβδομάδες συστηματικής εφαρμογής της Profhilo Haenkenium® αυξάνεται κατά 40% η φυσική αντιοξειδωτική δράση των κυττάρων και μειώνονται τα σημάδια της φωτογήρανσης που προκαλούνται εξ αιτίας του οξειδωτικού στρες.
– Επιτυγχάνεται εμφανής και σημαντική αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.
– Εμφανίζεται ορατή και μετρήσιμη μείωση του βάθους των ρυτίδων: 10% επιτυγχάνεται στο διάστημα των δύο πρώτων εβδομάδων και κορυφώνεται στο 30% στους επόμενους τρείς μήνες- εφαρμογής.
-Μειώνεται κατά 50% την ένταση της κυτταρικής γήρανσης, χάρη στο εκχύλισμα που περιέχει.
Εφαρμόζεται πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρή και στεγνή επιδερμίδα. Μία λεπτή στρώση είναι αρκετή για να προσφέρει την εξιδεικευμένη δράση ανανέωσης στο δέρμα.

Λίγα ακόμα λόγια για το Profhilo Haenkenium® Το προϊόν διατίθεται σε 60 χώρες, μετράει περισσότερες από 800.000 επιτυχημένες θεραπείες και τις χρονιές 2016 και 2018 κέρδισε διεθνείς διακρίσεις ως το καλύτερο προϊόν στους διαγωνισμούς Anti- Aging,  Aesthetics Awards Product Innovation of the year και The Aesthetic Industry Awards.
Και για την εταιρεία. Το Profhilo® και το Profhilo Haenkenium® συγκαταλέγονται στην γκάμα των προϊόντων της κορυφαίας ιταλικής εταιρείας IBSA Farmaceutici, η οποία ιδρύθηκε το 1945 από Ελβετούς βιολόγους και εξειδικεύεται στη δημιουργία προϊόντων με βάση το υαλουρονικό οξύ και της Maruga Group, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της αισθητικής ιατρικής στην Ελλάδα και την Κύπρο με έδρα την Αθήνα.