Philab, protect, η ιδανική σειρά για την προστασία του δέρματος στην πόλη

vernikia

Μπορεί το όνομα Philab να μη το γνωρίζετε. Κι ας είναι ελληνική εταιρία. Μέσα σε τέσσερα όμως χρόνια, από το 2010 που ιδρύθηκε, έχει σημαντική παρουσία στις διεθνείς αγορές σε επιλεκτικούς χώρους και έχει ήδη αναγνωριστεί μέσω σειράς βραβεύσεων για τα προϊόντα (Prix de Beauté 2012) και της συσκευασίας της (Ermis Awards Silver 2012, EΒΓΕ Merit 2013, Hiiibrand Merit 2011). Μ’ έμπνευση από το χρυσό λόγο (το Ελληνικό γράμμα Φ [phi] που συμβολίζει τις ιδανικές αναλογίες, το χρυσό κανόνα του 1,618), η Philab δημιουργεί προϊόντα που συνδυάζουν την αρμονία και την αισθητική και την ασφάλεια -τόσο στην ανάπτυξη των φορμουλών όσο και στις συσκευασίες- με την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, βασισμένη σε επιστημονικά δεδομένα και κλινικές μελέτες. Η αποτελεσματική δράση οφείλεται στις ποσοστώσεις των ενεργών συστατικών υψηλής τεχνολογίας και των πολύ χαμηλών μοριακών βαρών που χρησιμοποιεί. Πολλά από τα ενεργά συστατικά που επιλέγει έχουν αποσπάσει βραβεία Νόμπελ της Ιατρικής και της Χημείας ή διεθνή βραβεία, ενώ κάθε προϊόν έχει υποβληθεί σε αυστηρούς δερματολογικούς και μικροβιολογικούς ελέγχους, σύμφωνα με την ισχύουσα Ευρωπαϊκή νομοθεσία και σεβαστεί την πράσινη ιδεολογία.

Από την γκάμα των προϊόντων της, ξεχώρισα τη σειρά protect η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες που ζουν και εργάζονται στην πόλη, η οποία αποτελείται από δύο προϊόντα: την Ενυδατική κρέμα κατά της ρύπανσης SPF 15 και την Κρέμα ενισχυμένης ενυδάτωσης κατά της ρύπανσης SPF 25 .

Τι κάνει

Προστατεύει την επιδερμίδα από την ατμοσφαιρική ρύπανση, τον καπνό του τσιγάρου και τα βαρέα μέταλλα, τις βλαβερές συνέπειες της UV ακτινοβολίας και τη διαδερμική απώλεια υγρασίας.

Ποια είναι τα κύρια συστατικά

0,2% υαλουρονικό οξύ πολύ χαμηλού μοριακού βάρους (το υαλουρονικό οξύ

για καλλυντική χρήση, διατίθεται στην παγκόσμια αγορά σε διάφορα μοριακά βάρη όπως υψηλού, μέσου, χαμηλού, και πολύ χαμηλού. Για να διαπεράσει την κεράτινη στοιβάδα και να διεισδύσει στις κατώτερες στοιβάδεςτης επιδερμίδας ή ακόμα και στο χόριο, χρειάζεται να έχει μοριακό βάρος κάτω των 50 kDa. Η Philab χρησιμοποιεί υαλουρονικό οξύ πολύ χαμηλού μοριακού βάρους 10 με 20kDa). Έλαια από σπόρους ηλίανθου, βούτυρο καριτέ, βιταμίνη Ε.

Πως δουλεύει

Πρόκειται για μία ενυδατική κρέμα τριπλής προστασίας που παρέχει βαθιά και μακράς διάρκειας ενυδάτωση, προφυλάσσει από τις βλαβερές συνέπειες των ακτινών UVA & UVB

και δρα σαν ασπίδα προστασίας κατά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Επιπλέον, μειώνει τη γυαλάδα του δέρματος, το μέγεθος των πόρων και ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος.

Πως χρησιμοποιείται

Κάθε πρωί σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με απαλές ανοδικές κινήσεις. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Ποια είναι η αίσθηση της

Με πλούσια υφή που απορροφάται γρήγορα, αφήνει την αίσθηση ότι φοράτε την καθημερινή σας προστατευτική ασπίδα.

Εκτός από την παραπάνω σειρά, η Philab περιλαμβάνει στην γκάμα της τις σειρές:

Cleanse για τον καθαρισμό της επιδερμίδας με 6 προϊόντα, την Prevent με στόχο την πρόληψη των αιτιών της χρονολογικής γήρανσης με 3 προϊόντα και την Correct η οποία στοχεύει στην αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δέρματος και στη διόρθωση των ορατών σημαδιών γήρανσης με 6 προϊόντα.