ΟPI , νέα συλλογή Venice Collection

image003Η Βενετία, με τη μεγαλοπρέπεια που διαθέτει, δεν κερδίζει μόνο τους επισκέπτες με τα έργα τέχνης και την μπαρόκ αρχιτεκτονική της, αλλά εμπνέει και τους καλλιτέχνες με τη διαχρονική ρομαντική ομορφιά της. Ζωγράφοι, γλύπτες, τραγουδιστές σχεδιαστές, άνθρωποι από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς θα βρουν πάντα στοιχεία. Όπως την καλλιτεχνική διευθύντρια της ΟPI Σούζι Βάις Φίσμαν «το όνειρο της Βενετίας, φέρνει στο νου εικόνες με ανθρώπους που κάθονται στην πλατεία απολαμβάνοντας τον καφέ και το παγωτό τους, να πίνουν σαμπάνια στη γόνδολα ή να κάνουν βόλτα στα στενά σοκάκια ανάμεσα στα κανάλια. Έτσι δημιουργήσαμε μία αντίστοιχη συλλογή χρωμάτων, στο πνεύμα της ιταλικής τέχνης της γοητείας, περιλαμβάνοντας ρομαντικά κόκκινα, γαλαζοπράσινα, εντυπωσιακά κοραλλί, ονειρικά παστέλ, κομψά ουδέτερα και πολυτελή σκούρα.»

Η καινούργια συλλογή περιλαμβάνει 12 νέες αποχρώσεις και θα τη βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς.

Note: τα βερνίκια της αμερικάνικής εταιρίας ΟPI είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 200 αποχρώσεις. Περιλαμβάνει ακόμα θεραπείες νυχιών , προϊόντα για τα χέρια και το σώμα, προϊόντα spa μανικιούρ και πεντικιούρ, τζελ, ακρυλικά και εργαλεία.