Ο νέος μυστικός κήπος της Jo Malone London

 

Μπορεί να μην έχουμε αισθανθεί την άνοιξη όπως θα θέλαμε, όμως η άνοιξη είναι εδώ. Η φύση δεν γνωρίζει από λοκντάουν, τα λουλούδια ανθίζουν στους κήπους και στις βεράντες και ευωδιαστά μυρίζουν. Στο δικό της μυστικό κήπο που πλέει «ήρεμα» στην επιφάνεια του νερού, εξερευνώντας την αντίθεση μεταξύ ζουμερών εσπεριδοειδών και απαλών λουλουδιών μας μας προσκαλεί η νέα συλλογή της Jo Malone London, παρουσιάζοντας τη νέα limited edition συλλογή Blossoms. Μία σειρά που χαρακτηρίζεται από τα αρώματα των απαλών ελαφριών ανθών. Πρωταγωνιστής το yuja- το οποίο θυμίζει το δικό μας λεμόνι – που ωριμάζει σε αφθονία στα καταπράσινα δέντρα αναδύοντας το μεθυστικό του άρωμα και πλαισιώνει δύο πολυαγαπημένα αρώματα της σειράς Blossoms.

Osmanthus Blossom
Εκφράζει τον διττό χαρακτήρα των μικροσκοπικών λευκών λουλουδιών, με τη γλυκύτητα του βερίκοκου πλάι σε βαθιές, ζεστές νότες από υπέροχο ξύλο κασμίρ.

Silk Blossom
Εμπερικλείει το άρωμα το γλυκό άρωμα του μεταξόδεντρου – ένα άρωμα στο οποίο πουλιά και πεταλούδες δεν μπορούν να αντισταθούν και το αναμιγνύει με νότες φρέσκων βερίκοκων και ένα άρωμα λευκού πιπεριού.

Orange Blossom
Το σήμα-κατατεθέν floral άρωμα του οίκου, ολοκληρώνει τη σειρά με ένα αρωματικό κερί κι ένα diffuser σε ειδική έκδοση.

Τα αρώματα της συλλογής δημιουργήθηκαν έτσι ώστε να συνδυάζονται μεταξύ τους και να δημιουργούν το προσωπικό άρωμα αυτού που τα φορά. Η Jo Malone London προτείνει τους εξής συνδυασμούς: Waterlily με English Pear & Freesia για μια ολάνθιστη, λαχταριστή μυρωδιά. Yuja με Wood Sage & Sea Salt για ένα ζωηρό φρέσκο άρωμα. Osmanthus Blossom με Peony & Blush Suede για μια παιχνιδιάρικη και χυμώδη μυρωδιά. Ή Silk Blossom με Wild Bluebell για ένα αναζωογονητικό floral άρωμα.


Έχοντας μία αδυναμία στα αρωματικά χώρου, ανυπομονώ να τα μυρίσω!