Κορρές #stopsunageing

 

Ξεκίνησε πέρσι. Όταν η Κορρές μετάτρεψε σε θεσμό το March Ribbon δεμένο με το μήνυμα #stopsunageing, μεταφέροντας το μήνυμα της προστασίας από τα σημάδια γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος, κάθε ημέρα, κάθε εποχή.

#STOPSUNAGEING FACTS
• H έκθεση στον ήλιο προκαλεί βλάβη σε όλα τα σημαντικά συστατικά στοιχεία του δέρματος, όπως επιδερμίδα, χόριο, αιμοφόρα αγγεία, σμηγματογόνοι αδένες.
• Η επαναλαμβανόμενη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία είναι πρωταρχικός παράγοντας γήρανσης του δέρματος και συνοδεύεται με τη σταδιακή μείωση της λειτουργίας των επιδερμικών βλαστοκυττάρων που είναι απαραίτητα για τη συνεχή ανανέωση και επούλωση της επιδερμίδας.
• Ολόκληρο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας καταστρέφει την ελαστίνη του δέρματος και προκαλεί σημάδια γήρανσης – πανάδες, δυσχρωμίες, ρυτίδες, ξηρότητα.
• Ο αριθμός των ρυτίδων στο πρόσωπό μας είναι και συνάρτηση των συνολικών ωρών έκθεσης στον ήλιο κατά τη διάρκεια της ζωής μας.
• Έως 20 χρόνια προσθέτουν στην αντιλαμβανόμενη ηλικία οι κηλίδες του δέρματος.
• 80% της ορατής γήρανσης του δέρματος οφείλεται στη UV ακτινοβολία.
• 23% των βλαβών από τον ήλιο πραγματοποιείται έως την ηλικία των 18 ετών, προσθέτοντας +10% για κάθε δεκαετία ζωής που ακολουθεί.
• 75% της φθοράς από την ηλιακή ακτινοβολία προκαλείται όταν δεν βρισκόμαστε στην παραλία – κατά τη διάρκεια της οδήγησης, ενός περιπάτου ή της ενασχόλησης με τα φυτά.
• 80% της UVA ακτινοβολίας φθάνει στο δέρμα ακόμα και τις ημέρες με συννεφιά – είναι ακτινοβολία που διαπερνά τα σύννεφα, αλλά και επιφάνειες, όπως το τζάμι του αυτοκινήτου.
• Οι ακτίνες UVB βλάπτουν το δέρμα όλο το χρόνο, καθώς η ανάκλασή τους σε επιφάνειες, όπως το χιόνι, ο πάγος, ακόμα και το τσιμέντο, αυξάνει την αρνητική επίδρασή τους.
• 15 λεπτά έκθεσης στις ακτίνες UVB κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και τη χρονική περίοδο μέγιστης έντασης, 11.00 – 14.00, είναι αρκετά για να προκαλέσουν φθορά στο δέρμα.

Στοχεύοντας στην ανακάλυψη των βέλτιστων φυσικών τρόπων προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία και της γήρανσης της επιδερμίδας, η Κορρές απαντάει σε αυτά τα στοιχεία με το καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα μίας σπάνιας ποικιλίας κόκκινου σταφυλιού, με κόκκινη σάρκα και χυμό, πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ουσίες και εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία, με τη σειρά Κόκκινο Σταφύλι. (περιλαμβάνει Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου ματ/αντιρυτιδική- κατά των πανάδων SPF 30 & SPF 50 μικτές/λιπαρές επιδερμίδες, Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου ματ/αντιρυτιδική- κατά των πανάδων SPF 30 & SPF 50 (με ή χωρίς χρώμα), Αντιγηραντικό/Αντηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος SPF 50, Αντιγηραντικό/Αντηλιακό Λάδι SPF 20, Αντιγηραντικό After Sun)
Τι κάνει
Παρέχει απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη γήρανση, για όλους τους τύπους δέρματος, καθώς στη συλλογή νέας γενιάς αντηλιακών προστίθεται και η εκδοχή κατάλληλη για τις λιπαρές / μικτές επιδερμίδες, που υπόσχεται ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, χωρίς σιλικόνες.
Ποια είναι τα κύρια συστατικά
Βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού. Τα βλαστοκύτταρα από κόκκινο σταφύλι (με χαρακτηριστική την κόκκινη σάρκα, αλλά και τον κόκκινο χυμό, που οφείλεται στην υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών, όπως οι ανθοκυανίνες – ισχυρά αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ουσίες) προστατεύουν από τη φωτογήρανση, κύρια αιτία δημιουργίας των ρυτίδων.
Εκχύλισμα από σόγια. Οι ισοφλαβόνες σόγιας διαθέτουν αντιοξειδωτική δράση που εμποδίζει τη δημιουργία και απαλύνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης.
Εκχύλισμα Κουρκουμά λόνγκα. Ρυθμίζει τη σύνθεση μελανίνης και έχει αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων.
Εκχύλισμα από κάρδαμο. Βελτιώνει την ελαστικότητα, ενυδατώνει την επιδερμίδα και απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων.
Φυσικοί πολυσακχαρίτες. Ενισχύουν τον αμυντικό μηχανισμό του δέρματος ενάντια στις ακτίνες UV, αυξάνουν την ελαστικότητα, έχουν ενυδατικές ιδιότητες.
Προβιταμίνη Β5. Προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί, ανακουφίζει και βελτιώνει την υφή του δέρματος.
Πως δουλεύει
Ξεπερνώντας την απλή αντηλιακή προστασία, η νέας γενιάς αντηλιακή κρέμα προσώπου – με και χωρίς χρώμα, αλλά και σε νέα matte εκδοχή κατάλληλη για τις λιπαρές / μικτές επιδερμίδες – επανορθώνει τα σημάδια του ήλιου, προσφέροντας ταυτόχρονα 4 δράσεις: Υψηλή αντηλιακή προστασία UVA / UVB, αντιρυτιδική δράση, προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων, ενυδάτωση.
Πως είναι η υφή
Χωρίς σιλικόνες, η υφή είναι ανάλαφρη, απορροφάται εύκολα, δεν κολλάει και δεν αφήνει ίχνη.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον ήλιο και τη γήρανση του δέρματος στο www.stopsunageing.com