Κορρές, Eau de toilette Black, καθημερινός αισθησιασμός

 

Μπορεί το μαύρο να μην είναι χρώμα, αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι το απόλυτο χρώμα. Συνδέεται με τη σκιά και το σκοτάδι, αλλά γίνεται και σύμβολο του καλού γούστου και του αισθησιασμού. Καλύπτει τα πάντα με την ισχύ του, αλλά και οτιδήποτε «φορεθεί» πάνω του γίνεται πιο έντονο. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά του-ο αισθησιασμός και η ισχύς-είναι οι δύο όψεις των νέων αρωμάτων Κορρές, που εκφράζονται μέσα από τη Μαύρη Ζάχαρη και το Μαύρο Πιπέρι. Οι νότες τους γλυκαίνουν ή γίνονται ακόμα πιο έντονες, καθώς μπλέκονται με θηλυκά άνθη ή με γήινα ξυλώδη συστατικά.

ΚΟΡΡΕΣ_EAU_DE_TOILETTE_BLACK_1-800x500_c

Black Sugar/Oriental Lily/Violet. Η σκοτεινή και πολυτελή εκδοχή της μαύρης ζάχαρης δίνει το γλυκό της στοιχείο σε μία εθιστική αύρα που αποκαλύπτουν το ανατολίτικο χαρακτήρα της. Συγχρόνως, το Oriental Lily προσθέτει μία διακριτική φρεσκάδα ενώ η μικροκαμωμένη βιολέτα ορίζει την αίσθηση πούδρας. Μία συμφωνία στην οποία προστίθενται νότες κάραμελ και άμπερ σε μία γλυκιά αίσθηση που «υποθάλπει» τη γυναικεία δύναμη.

0001_ik89-rr_0efd-9z

Black Pepper/Cashmere/Lemonwood. Το δημοφιλέστερο μπαχαρικό και αντικείμενο διαμάχης, δηλώνει την πολυτέλεια και την ισχύ του. Ένα καθαρά ανδρικό άρωμα που ακολουθεί το γήινο μονοπάτι συναντώντας το κασμίρ και το Lemonwood που του προσδίδουν το ξυλώδες χαρακτήρα του, ενώ φρουτώδεις νότες από εσπεριδοειδή στην κορυφή συνθέτουν την πληθωρικότητα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φόρμουλες των αρωμάτων Κορρές δεν περιέχουν συνθετικές ουσίες και το αλκοόλ είναι φυσικής προέλευσης από σιτάρι ή καλαμπόκι, ενώ ως φυσικό αντιοξειδωτικό μέσο έχει επιλεχθεί το δεντρολίβανο.