Κορρές, Eau de Parfum Ι & ΙΙ, η πρώτη συλλογή για εκείνη και εκείνον

KORRES_EAU DE PARFUM IKORRES_EAU DE PARFUM II

Κάθε καινούρια δημιουργία της Κορρές μ’ εκπλήσσει πάντα ευχάριστα. Είτε πρόκειται για μία καινούρια κρέμα, ένα νέο προϊόν μακιγιάζ ή όπως τώρα ένα νέο λανσάρισμα. Δύο νέα αρώματα που ισορροπούν την πολυτέλεια και τη φινέτσα τα οποία αναπτύχθηκαν σε απόλυτη συμφωνία με την ταυτότητα του brand και καθοδηγούμενα από βαθιά πίστη στην υψηλή αρωματοποιία. Αυτή τη φορά, αντί να επικεντρωθούν σε τρία συστατικά, για τη συλλογή Eau de Parfum επέλεξαν μία πολύπλοκη, συμπαγή και έντονη σύνθεση με κάθε μία από τις τρεις φάσεις να συλλαμβάνει νότες που βοηθούν να ενισχυθεί η καρδιά του αρώματος.

Μία εκλεπτυσμένη, σχεδόν μυστηριώδης σύνθεση με σύγχρονη διάθεση που χαρακτηρίζεται από τόλμη έχοντας περισσότερο να κάνει με τη συνολική αίσθηση και ένταση του αρώματος, παρά τις ξεχωριστές νότες. Με αυτό τον τρόπο γίνεται το άρωμα γίνεται προσωπική υπόθεση και αποκωδικοποιείται μόνο από αυτόν που το φορά.

Για εκείνη Ι: Freesia, Patchouli, Vanilla, Bergamont. Η αρχική φρουτώδης αίσθηση μεταμορφώνεται σε μία λουλουδένια αρωματική καρδιά που ανθίζει και αποκτά βάθος με τις νότες από πατσουλί, ενώ τυλίγεται από τη γλυκιά βανίλια

Για εκείνον ΙΙ:Cardamon, atobacco, Vetiver, Sandalwood. Καθαρά αρρενωπές νότες – ένα ξυλώδες άρωμα με διακριτική φρεσκάδα που καταλήγει στην ένωση της ζεστής αύρας του με μία υπόγεια γλυκύτητα από βανίλια.

Θα τα βρείτε στα φαρμακεία και στα καταστήματα Κορρές.