Κορρές, Άνθη Αμυγδαλιάς, νέα σειρά για βαθιά ενυδάτωση

ΑΝΘΗ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ_ΚΡΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ & ΘΡΕΨΗΣ_ΞΗΡΕΣ & ΠΟΛΥ ΞΗΡΕΣ ΕΠ

Ενυδάτωση, καθαρισμός και αντηλιακή προστασία, είναι οι βάσεις για μία υγιή και όμορφη επιδερμίδα, ανεξάρτητα τι κάνετε έξτρα για να διατηρείτε τη νεανική της όψη. Αυτή την ανάγκη για ενυδάτωση σε πιο βαθύ επίπεδο τέθηκε στο μικροσκόπιο του Εργαστηρίου Έρευνας & Ανάπτυξης Κορρές και εστιάστηκε στις ευεργετικές ιδιότητες των ελληνικών βιολογικών ανθών αμυγδαλιάς.

Τι κάνει

Προσφέρει συνεχή, βαθιά, πολυ-επίπεδη ενυδάτωση ακόμα και της ευαίσθητης επιδερμίδας, ανεξάρτητα από την ηλικία.

Ποια είναι τα βασικά συστατικά

Άνθη αμυγδαλιάς σε εκχύλισμα και αμυγδαλέλαιο (πλούσιο σε αμινοξέα, τανίνες και φλαβονοειδή τα άνθη αμυγδαλιάς διαθέτουν πολλές ενυδατικές, θρεπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες). Εκχύλισμα από μαύρη βρώμη (πλούσιο σε πολυσακχαρίτες που συγκρατούν τα μόρια νερού σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας). Υαλουρονικό οξύ (για μεγιστοποίηση των επιπέδων ενυδάτωσης).

Πως δουλεύει

Μέσα σε τρία συστήματα δράσης. Χάρη στα πολύτιμα συστατικά ενισχύει τη λειτουργία του Φυσικού Ενυδατικού Συστήματος του δέρματος, ο οποίος είναι ο κεντρικός μηχανισμός δέσμευσης της υγρασίας στα κερατινοκύτταρα. Βελτιστοποιεί τα επίπεδα ενυδάτωσης ακόμα και των βαθύτερων στρωμάτων και εμποδίζει την απώλεια υγρασίας.

Πως χρησιμοποιείται

Καθημερινά το πρωί.

Ποια είναι η αίσθηση της

Η σειρά αποτελείται από τρεις κρέμες:

Για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες με ελαφριά υφή για ματ αποτέλεσμα.

Για κανονικές /ξηρές επιδερμίδες για εντατική ενυδάτωση με άμεση απορρόφηση.

Για ξηρές/πολύ ξηρές επιδερμίδες με πλούσια υφή για θρέψη.