Κορρές, Αμπέλι Σαντορίνης Αφρόλουτρο & Body Milk, νέα σειρά περιποίησης σώματος

ΑΜΠΕΛΙ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ_ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ_Πηγή έμπνευσης για τη νέα σειρά περιποίησης σώματος, αυτή τη φορά, είναι η Σαντορίνη. Με το άπλετο ελληνικό φως της, την απαράμιλλη ομορφιά της και το μοναδικό της άρωμα όπως αναδεικνύεται από το Ασύρτικο Σαντορίνης, μία εξαιρετική ποικιλία σταφυλιού με ξεχωριστή προσωπικότητα που οφείλεται στον τρόπο που είναι καλλιεργημένο και επιβιώνει. Με μία μακριά ιστορία 3.500 ετών, ο αμπελώνας της Σαντορίνης είναι από τους ελάχιστους παγκοσμίους που είναι φυτεμένος με αυτόριζα φυτά, αφού η φυλλοξήρα δεν τον προσέλαβε ποτέ. Σε συνδυασμό με τα ηφαιστειακά, πλούσιο σε μέταλλα έδαφος και τις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες του νησιού που συμβάλλουν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα του, η συγκεκριμένη λευκή ποικιλία σταφυλιού δεν προσφέρει μόνο το μοναδικό άρωμα αλλά και την υψηλότερη συγκέντρωση πολυφαινολών.

Στη συνεχή αναζήτηση της Κορρές για προϊόντα από την ελληνική γη στα πλαίσια ανάδειξη του πλούτου της ελληνικής φύσης και στην προσπάθεια στήριξης της τοπικής οικονομίας σε συνεργασίες με μικρο-καλλιεργητές και αγροτικούς συνεταιρισμούς, είναι η πρόσφατη συνεργασία της εταιρίας με την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων / Sandowines. Αποτέλεσμα, η νέα σειρά Αμπέλι Σαντορίνης η οποία αποτελείται από δύο προϊόντα:

Αμπέλι Σαντορίνης Αφρόλουτρο, ένα εξαιρετικά ενυδατικό αφρόλουτρο που ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας. Με πρωτεΐνες σιταριού που διατηρούν την υγρασία στο εσωτερικό της επιδερμίδας και αλθαία που περιέχει ουσίες με καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Αμπέλι Σαντορίνης Body Milk, ένα γαλάκτωμα σώματος με βιολογικό αμυγδαλέλαιο γνωστό για τις μαλακτικές και θρεπτικές ιδιότητες του, προβιταμίνη Β5, βούτυρο καριτέ, ιχνοστοιχεία και βιολογικά εκχυλίσματα ενεργής αλόης και αλθαίας που εξασφαλίζουν την καλή υγεία και ομορφιά του δέρματος.

Θα τα βρείτε στα φαρμακεία.