Η Vichy και η Nidodileda φροντίζουν και την εμφάνιση και τις εμφανίσεις μας!

Τι τσαντάκι κρατάμε φέτος στην παραλία οπού θα βάζουμε τα αντηλιακά μας; Από αυτό το ερώτημα μας έβγαλε η Vichy. Γιατί φέτος η νούμερο ένα μάρκα δερμοκαλλυντικών στην Ευρώπη συνεργάζεται με το ελληνικό fashion brand Nidodileda γνωστό για τη βιντάζ, μποέμ αισθητική και μαζί καλωσορίζουν το καλοκαίρι με ένα υπέροχο, άκρως καλοκαιρινό σε στυλ, πουγκί που θα το κρατάμε όλες τις ώρες!

Capital Soleil με σεβασμό στην επιδερμίδα και στο περιβάλλον

Αυτό που κάνει ξεχωριστή την πρωτοποριακή αντηλιακή σειρά της Vichy, Capital Soleil είναι η τεχνολογία της. Χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας netlock αλλά και των αντιγηραντικών ενεργών συστατικών και των καινοτόμων συνθέσεων που περιέχουν, την εξαιρετικά λεπτόρρευστη, ανάλαφρη υφή που σχηµατίζει ένα προηγµένο φιλµ προστασίας UV µε αόρατο τελείωµα και τις εκατοντάδες δοκιμές που έχουν γίνει για να εξασφαλιστεί όχι μόνο η μέγιστη αποτελεσματικότητα αλλά και το ελάχιστο αποτύπωμα στο περιβάλλον. Βασική δέσµευση της µάρκας είναι η προστασία της θαλάσσιας ζωής και της βιοποικιλότητας του βυθού κι ως εκ τούτου της µείωσης του υδάτινου αποτυπώµατος των προϊόντων µας. Πρώτον, µε την ανάπτυξη βιοδιασπώµενων προϊόντων και δεύτερον µε την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου των προϊόντων στους ωκεανούς.
Η αντηλιακή φροντίδα Vichy σέβεται τη θαλάσσια ζωή διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο προστασίας SPF/PPD.

Nidodileda, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια στο χώρο της μόδας

Ο βυθός της θάλασσας όπως αυτός αποτυπώνεται στη φετινή καλοκαιρινή συλλογή της Nidodileda “Mother of Pearl SS23”, αποτέλεσε την πηγή έµπνευσης του µοτίβου της μικρής τσάντας που αποτελεί µια επετειακή συλλογή αφιερωµένη στα 10 χρόνια επιτυχηµένης πορείας του fashion brand. Πρωταγωνιστής στο μοτίβο της συλλογής όπως και στο πουγκί είναι το nacre, γνωστό κι ως η µητέρα του µαργαριταριού (Mother of Pearl), ένα σύνθετο ιριδίζον υλικό στο εσωτερικό στρώµα του κελύφους των οστρακοειδών που γεννά τα µαργαριτάρια, τα θρέφει, τα προστατεύει χαρίζοντας τους την απαράµιλλη λάµψη τους και τα καθιστά µοναδικούς θησαυρούς του υδάτινου κόσµου. “Το φετινό καλοκαίρι είναι ένα καλοκαίρι που επιστεγάζει µια πορεία δέκα ετών, της µποέµικης ιστορίας της Nidodileda που καταρχήν ψιθυρίσαµε και στη συνέχεια αφηγηθήκαµε, φέρνοντας στο προσκήνιο το λεγόµενο “Gypset Way of Living”, µέσα από δηµιουργίες διαχρονικές, ελεύθερες στον χρόνο, µε αγάπη για το θηλυκό στοιχείο που ενυπάρχει παντού. Σε αυτή την επετειακή στιγµή, η συνεργασία µας µε τη Vichy που έχει διαχρονικά στόχο να προστατεύσει και να φροντίσει τις γυναίκες, έχοντας ως φιλοσοφία της έννοιες όπως η βιωσιµότητα και η προστασία του περιβάλλοντος, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ”, μας είπε η Τόνια Μητρούδη, ιδρύτρια και καλλιτεχνικός δημιουργός της μάρκας.

Υγ. Το όνομα Nidodileda (Nido di Leda) είναι η λατινική απόδοση του «Leda’s nest», όπως αποκαλείται κατά τον διάσηµο Ιταλό ποιητή, Δάντη η θέση του αστερισµού των Διδύµων. Αυτή η αδελφική αγάπη αποτέλεσε την έµπνευση για το όνοµα του μάρκας καθώς η Τόνια Μητρούδη έχει επίσης µια δίδυµη αδερφή και η αγαπημένη μεταξύ τους χέση τους δίνει κίνητρο στη ζωή και στη δουλειά τους.