Η Frezyderm παρουσιάζει ένα νέο πρωτόκολλο για το σώμα

Με το καλοκαίρι προ των πυλών είναι η εποχή που στην περιποίηση της ομορφιάς μας προτεραιότητα έχει τώρα το σώμα μας. Οι πιο τολμηρές από μας έχουν κάνει ήδη τα πρώτα τους μπάνια ωστόσο τις περισσότερες γυναίκες απασχολεί η εμφάνιση στην παραλία, γιατί τα «αδύνατα» μέρη του σώματος δεν κρύβονται. Για αυτά τα μέρη όπως είναι οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα μπράτσα αλλά και το στήθος, η Frezyderm παρουσιάζει ένα νέο πρωτόκολλο αναδιαμόρφωσης σιλουέτας με τρία προϊόντα, το οποίο σε συνδυασμό με την άσκηση και τη διατροφή, μπορούμε να προσφέρουμε ένα σφαιρικό αποτέλεσμα σμίλευσης.

Triple Effect Body Contouring Frosted Gel
(μηροί, γλουτοί, μπράτσα, κοιλιά)

Σε μορφή ζελ για μείωση της κυτταρίτιδας και του όγκου των λιποαποθηκών, ιδανικό για εντατικό αδυνάτισμα και σύσφιγξη.  Διαθέτει μία μοναδική καινοτομία ενεργών συστατικών που μιμείται τα σωματομετρικά οφέλη της αερόβιας άσκησης: ο μυϊκός τόνος βελτιώνεται, η συσσώρευση λίπους μειώνεται, η μικροκυκλοφορία ενισχύεται και οι πόντοι μειώνονται. Η σύνθεσή του βασίζεται σε συμπλεγμα καφεΐνης-πυριτίου, με φόρμουλα που διασφαλίζει σταθερότητα και μέγιστη δράση του συστατικού και προσφέρει ρύθμιση του όγκου των λιποκυττάρων και βελτίωση της ελαστικότητας. Χάρη στην τεχνολογία fresh frosted gel αφήνει στο δέρμα αίσθηση νερού κατά την εφαρμογή με παρατεταμένη δροσιά και άνεση και απορροφάται άμεσα.
Σύμφωνα με μετρήσεις τα ορατά αποτελέσματα είναι: 35% αύξηση λιπόλυσης¹, μείωση διαμέτρου: μέσης κατά 3,5 εκ.¹ | Γοφών κατά 4,4 εκ.¹ | Μηρών κατά 1,7 εκ.¹ | Γονάτων κατά 0,6 εκ.¹

ABD Reform Skin Tensioner Cream Gel
(μηροί, γλουτοί, μπράτσα, κοιλιά)

Σε μορφή κρέμα-τζελ το προϊόν επαναφέρει την ελαστικότητα και την αρχική όψη του δέρματος μετά από περιόδους έντονης χαλάρωσης. Είναι ιδανικό για χρήση μετά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, κατά τη διάρκειά της δίαιτας ή μετά από απότομη ή μεγάλη αλλαγή βάρους. Διαθέτει τη τεχνολογία drain effect, για άμεση απορρόφηση δραστικών συστατικών και ταυτόχρονη αποσυμφόρηση. Συσφίγγει το δέρμα και ενισχύει την ελαστικότητα και τη μικροκυκλοφορία στα σημεία, προσφέρει λιπόλυση και αυξάνει τη δερματική ενυδάτωση. Χωρίς καφεΐνη, είναι ασφαλής κατά τον θηλασμό  και κατάλληλο για ομοιοπαθητική.
Σύμφωνα με μετρήσεις τα ορατά αποτελέσματα είναι: +26% ελαστικότητα επιδερμίδας σε 4 εβδομάδες, -56% εναπόθεση λίπους σε 60 ημέρες, +24% ενυδάτωση.

Up Confidence Bust Recovery Cream Gel
(στήθος, γλουτοί)

Σε μορφή κρέμα-τζελ, επαναφέρει τον όγκο και το σχήμα του στήθους και των γλουτών, μετά από εγκυμοσύνη, θηλασμό ή παρατεταμένη δίαιτα, ιδανικό για το πεσμένο και το ατροφικό στήθος. Προσφέρει σύσφιγξη και ανόρθωση αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου, λιπογένεση για φυσικό γέμισμα, ενυδάτωση και τονικότητα στο σημείο για αισθητό αποτέλεσμα σφριγηλότητας. Χωρίς σιλικόνες και ουσίες με ορμονική δράση, ωστόσο δεν συνιστάται κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό.
Σύμφωνα με μετρήσεις τα ορατά αποτελέσματα είναι: +215% λιπογένεση, +350% διέγερση παραγωγής κολλαγόνου για ανορθωτική δράση,  +146% σύνθεση υαλουρονικού οξέος,  +35,9% ελαστικότητα

Και κάτι άλλο ακόμα: όλα τα προϊόντα που είναι δερματολογικά ελεγμένα, διαθέτουν λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται άμεσα, ώστε να μπορούμε να ντυθούμε αμέσως μετά την εφαρμογή, χωρίς να λερωθούν τα ρούχα.