Η αντιηλιακή σειρά Yoghurt της Korres είναι το Ελληνικό καλοκαίρι

 

Το Ελληνικό καλοκαίρι είναι ο ήλιος. Οι χρυσές αμμουδιές. Τα κρυστάλλινα νερά. Το λευκό και το μπλε. Είναι εικόνα της γιαγιάς που με φροντίδα απλώνει ένα παχύ στρώμα γιαουρτιού στην ηλιοκαμένη πλάτη των εγγονιών για να ανακουφιστεί το αφυδατωμένο από τον ήλιο δέρμα.

Η Korres, βοηθώντας όλους να απολαύσουμε τον ήλιο με τρόπο ασφαλή και φιλικό για το δέρμα αλλά και το περιβάλλον, η συλλογή βασίζεται στην ισχυρή ενυδατική δράση και μοναδική δροσιά του γιαουρτιού, έχει αναπτυχθεί χωρίς σιλικόνες και χωρίς φίλτρα, συστατικά ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον, ενώ ξεχωρίζουν οι διαφανείς-στο-δέρμα υφές. Ιδανική για ευαίσθητο δέρμα, αυτή είναι μία συλλογή που αφορά στην προστασία από τη φωτογήρανση, την αειφορία και την καινοτομία.

Γιατί Γιαούρτι;

  • Το γιαούρτι είναι μία υπερτροφή για το δέρμα, μια παραδοσιακή συνταγή για ηλιοκαμένο και αφυδατωμένο δέρμα.
  • Είναι φυσική πηγή πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών Ε και D.
  • Παρέχει άμεση δροσιστική ενυδατική, καταπραϋντική και θρεπτική δράση.

 

Korres Αντιηλιακό Yoghurt

Τι κάνει

Προσφέρει βέλτιστη ενυδάτωση και θρέψη χαρίζοντας μοναδική αίσθηση δροσιάς και άνεσης. Παρέχει προστασία από την ακτινοβολία UVA/UVB + τη φωτογήρανση. Ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, με ελαφριές, σχεδόν αόρατες υφές ώστε να απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει λευκά υπολείμματα και με ευχάριστο άρωμα, είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Φροντίζουμε τη φύση, όπως φροντίζουμε το δέρμα μας.

H Ελλάδα, η φύση και η επιστημονική γνώση , η ανακύκλωση και η μείωση του περιβαλλοντολογικού και κοινωνικού αποτυπώματος βρίσκονται στο επίκεντρο των συνθέσεων της Korres. Με Skin + Sea Conscious φόρμουλες χωρίς σιλικόνες, OMC + Octocrylene και αντιηλιακά φίλτρα, συστατικά δυνητικά επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον.

Άλλωστε, η χώρα μας είναι περιτριγυρισμένη από ξακουστές θάλασσες και μία μεγάλη προσπάθεια της εταιρίας είναι να προστατεύσει το θαλάσσιο περιβάλλον. Μία προσπάθεια που ενδυναμώνεται μέσω της συνεργασίας της με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, η οποία εστιάζει στα λιβάδια της Ποσειδωνίας -τα δάση των θαλασσών μας με σημαντικό ρόλο ενάντια στην κλιματική αλλαγή και στην περιβαλλοντική ρύπανση. Υποστηρίζοντας το επιστημονικό έργο του Ινστιτούτου που εκτός από την προστασία, περιλαμβάνει και την πειραματική επαναφύτευση των θαλάσσιων λιβαδιών επιχειρώντας την αναδιαμόρφωση των κατεστραμμένων εκτάσεων.

Τι περιλαμβάνει η συλλογή Korres Αντιηλιακό Yoghurt

Αντιηλιακή Προστασία Προσώπου

Την Yoghurt Αντιηλιακή Κρέμα-Gel Προσώπου, με SPF30 + SPF50, την Yoghurt Αντιηλιακή Κρέμα-Gel Προσώπου + Ματιών με SPF50, την Yoghurt Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα, με SPF30 + SPF50.

Αντιηλιακή Προστασία για Πρόσωπο + Σώμα

Το Yoghurt Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Spray Σώματος + Προσώπου με SPF30 + SPF50 και το Yoghurt Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος + Προσώπου με SPF30 + SPF50.

After-Sun

Το Yoghurt Δροσιστικό After-Sun Gel Προσώπου + Σώματος

Όλα τα προϊόντα Korres είναι διαθέσιμα στο ΚORRES Circle, το πρώτο APP που συνδέει τον καταναλωτή με το φαρμακείο της επιλογής του. Κάνετε εύκολα την εγγραφή σας και μπαίνετε στον κύκλο να κερδίσετε πλούσια δώρα και εμπειρίες.