Βιολογική και vegan διατροφή για όμορφα και δυνατά μαλλιά

Τι χρειάζεται ο οργανισμός μας για να είναι γερός και δυνατός; Καλή και σωστή διατροφή. Το ίδιο χρειάζονται και τα μαλλιά μας. Και ποιο είναι το κύριο δομικό συστατικό των κυττάρων του οργανισμού μας που καθορίζει τη λειτουργία τους; Οι πρωτεΐνες.  Από πρωτεΐνες είναι φτιαγμένη και η τρίχα των μαλλιών μας και πιο συγκεκριμένα, από την κερατίνη. Και όπως ο οργανισμός μας, το ίδιο και τα μαλλιά μας χρειάζονται «τροφή» πλούσια σε πρωτεΐνη για να είναι γερά και δυνατά. Η έλλειψη της έχει σαν αποτέλεσμα τα μαλλιά να μακραίνουν με πιο αργό ρυθμό και να σπάνε πιο εύκολα.

Τι προσφέρουν οι πρωτεΐνες στα μαλλιά;

Αν το μυαλό σας πάει στις ζωικές πρωτεΐνες, υπάρχουν και οι φυτικές. Και όπως υπάρχει βιολογική και vegan διατροφή, την ίδια διατροφή μπορείτε να δώσετε στα μαλλιά σας. Οι πρωτεΐνες βελτιώνουν σημαντικά τα επίπεδα ενυδάτωσης, ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι ξηρά ή αφυδατωμένα, ενισχύουν τον όγκο της τρίχα αν είναι λεπτά, την τονώνουν αν είναι ταλαιπωρημένα και την προστατεύουν  από τις καθημερινές επιθέσεις που την καταπονούν.

Τι είναι η υδρολυμένη πρωτεΐνη;

Υδρολυμένη είναι η πρωτεΐνη η οποία με τη διαδικασία της υδρόλυσης έχει διασπαστεί σε μικρότερες συγκεντρώσεις για να είναι σε θέση να έχει ταχύτερη πρόσβαση και να απορροφηθεί καλύτερα ώστε να αποδώσει τα μέγιστα οφέλη.

Η αλχημεία της φύσης συναντάει την επιστήμη

Smoothing Hair Treatment, Hydrolyzed Milk Protein, Cationic Guar, Pro-Vitamin A με υδρολυμένη πρωτεΐνη γάλακτος, προ-βιταμίνη Α για προστασία και Nourishing-Shampoo 0.6 Damask Rose, Black Pepper, Sage με τριαντάφυλλο της Δαμασκού, φασκόμηλο, μαύρο πιπέρι.  Η Grown Alchemist, σαν αλχημιστής συγκεντρώνει πολύτιμα συστατικά της φύσης και μελετώντας τη βιολογία φτιάχνει μοναδικές συνθέσεις με βάση τον κανόνα υγεία= σωστή λειτουργία=νεότητα. Άλλωστε αυτό είναι το ήθος και η φιλοσοφία της αυστραλέζικης μάρκας. Τα προϊόντα να είναι φιλικά προς το περιβάλλον, δεν δοκιμάζονται σε ζώα και είναι διαπιστευμένα με ACO [Australian Certified Organic -Πιστοποίηση Οργανικών προϊόντων Αυστραλίας] και SCA [SAFE Cosmetics Australia – Ασφαλή προϊόντα Αυστραλίας]

Tip: Απλώνετε μια μικρή ποσότητα του Smoothing Hair Treatment σε στεγνά μαλλιά με καθαρή πετσέτα, χτενίστε το προϊόν ομοιόμορφα στα μαλλιά με τα δάχτυλα ή μια φαρδιά οδοντωτή χτένα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις άκρες.

Τα προϊόντα Grown Alchemist μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Attica City Link, Attica Golden Hall, Hondos Center Γλυφάδα, Αριστοτέλους, Πυλαία, Ηράκλειο