Ένα φρέσκο άρωμα που αφήνει μία σέξι αίσθηση

Τα αρώματα δεν έχουν να κάνουν πάντα με το πως μυρίζουμε όταν τα φοράμε. Έχουν να κάνουν και με το πως μας κάνουν να αισθανόμαστε. Μπορεί –στην εποχή του κορονοϊού-  να μην ντυνόμαστε για μία βραδινή έξοδο, ωστόσο αυτό το σέξι άγγιγμα που δίνει ένα άρωμα μπορείς να το χαρίσεις στον εαυτό σου, ακόμα και αν τα βράδια μας βρίσκουν σπίτι. Με μία δόση φρεσκάδας όπως το “Thé des Vignes” της γαλλικής εταιρίας καλλυντικών Caudalie.

Tο “Thé des Vignes” δεν είναι καινούριο άρωμα. Δημιουργήθηκε πριν από δέκα χρόνια από τον Ζακ Καβαλιέ. Τρίτη γενιά αρωματοποιός, γεννήθηκε στην πόλη Γκρας της Γαλλικής Ριβιέρα, η οποία είναι παγκοσμίως φημισμένη ως η πρωτεύουσα των αρωμάτων, μιας και τα αρωματοποιία της υπάρχουν από τον 17ο αιώνα. Ο ίδιος έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους οίκους σε σχεδιαστές δημιουργώντας περισσότερα από ογδόντα αρώματα.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το “Thé des Vignes” φρέσκο και συγχρόνως σέξι; Η γλυκιά του μυρωδιά. Αρωματικές νότες από τσάι, σταφύλια, μέλι, μόσχο, νερολί και τζίντζερ, συνδυασμένες με μια αίσθηση ανθών πορτοκαλιάς και γιασεμιού που όταν το φοράς κάνει μία διακριτική αίσθηση. Και για να το απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο αρωματίζοντας κάθε στιγμή, το “Thé des Vignes” κυκλοφορεί σε shower gel για το μπάνιο και nourishing body lotion για το σώμα.