Αιχμαλωτίστε με ένα βλέμμα

Neutral-Eye-Makeup-Green-Eyes-Eye-Makeup-Makeup-Dark-Skin-Blue-Eyes-Eye-Makeup-Tips-Smokey-Eye-Makeup-Black-Smokey-Eye-Perfect-Smokey-Eye-Smokey-Eye-Look-Brown-Smokey-Eyes

[dropcap]Τ[/dropcap]ο μαύρο δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Κομψό και μυστηριώδες, εμπνέει όχι μόνο σχεδιαστές, αλλά και μακιγιέρ, καθιερώνοντας το στυλ «smoky eyes». Τα έντονα τονισμένα μάτια μαγνητίζουν και μεταμορφώνουν μια απλή εμφάνιση σε ιδιαίτερα τολμηρή και σαγηνευτική.

Τα μυστικά του έντονου βλέμματος

Οι σκιές • Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε υγρές σκιές ή σε μορφή σκόνης, τις οποίες απλώνετε και τις σβήνετε με την άκρη του δαχτύλου σας για καλύτερη εφαρμογή.

• Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε ματ σκιές που «σκληραίνουν» το βλέμμα και το κάνουν να δείχνει περισσότερο βαμπίρ παρά βαμπ, και προτιμήστε τις ιριδίζουσες και μεταλλικές υφές που αντανακλούν το φως. • Το «gothic look» που δίνει το μαύρο χρώμα δεν κολακεύει όλες τις ηλικίες, γιατί κάνει τα μάτια να δείχνουν κουρασμένα. Είναι προτιμότερες οι γκρι, ανθρακί, σκούρες μπλε και σοκολατί, δαμασκηνί, βιολετί αποχρώσεις.

Το μολύβι • Άλλη επιλογή είναι ένα μαλακό μολύβι ματιών το λεγόμενο kohl, που φέτος επανέρχεται στο προσκήνιο και είναι απαλό στην υφή και εύκολο στη χρήση. Θα περάσετε το περίγραμμα των ματιών κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων και θα το σβήσετε πάλι με τα δάχτυλά σας ή με λεπτό πινελάκι.

Το άι-λάινερ ●το μαγικό εργαλείο του μακιγιάζ που ανάλογα με τη γραμμή που θα σχεδιάσετε μεταμορφώνει το βλέμμα.

Η μάσκαρα • Το μυστικό για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ είναι η μάσκαρα, που θα δώσει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες, κάνοντας τα μάτια ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Τα φρύδια • Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι τα φρύδια σας πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα και χτενισμένα.

Tip: για να διατηρηθούν καλύτερα οι σκιές ματιών είναι, πριν τις απλώσετε, να βάλετε στα βλέφαρά σας λίγο μέικ-απ και από πάνω πούδρα, ώστε να μην είναι λιπαρό το δέρμα κατά την εφαρμογή.