26 Δεκ Χριστουγεννιάτικο κάλεσμα στο Tudor Hall
Η χριστουγεννιάτικη πρόσκληση σε γεύμα για τους δημοσιογράφους στο εστιατόριο Tudor Hall του ξενοδοχείου King George με οικοδεσπότες τους Χομ Παρβίζ Γενικό Διευθυντή της Μεγάλης Βρετανίας και Μαρία Κουτζαμπάση Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα κάλεσμα να βρεθούμε με φίλους και συναδέλφους εκτός δημοσιογραφικών υποχρεώσεων.
Πρόκειται για ετήσιο κάλεσμα που κάνει η διεύθυνση της Μεγάλης Βρετάνιας και του King George, των δύο μεγάλων ιστορικών και εμβληματικών ξενοδοχείων της Αθήνας για τους δημοσιογράφους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το οποίο πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια, λίγο πριν έρθουν τα Χριστούγεννα. Το Tudor Hall δεν ξεχωρίζει μόνο για την αριστοκρατική αισθητική του και την εντυπωσιακή του θέα αλλά και για την εξαιρετική του κουζίνα. Βραβευμένο ήδη μ’ ένα Χρυσό Σκούφο πρόσφατα απέκτησε κι ένα αστέρι Michelin. Άλλωστε για την εξαιρετική πορεία των ξενοδοχείων της εταιρίας και του τουρισμού στη χώρα μας, μας μίλησε ο Αναστάσιος Χωμενίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Λάμψα Α.Ε.
Το εορταστικό γεύμα δια χειρός του σεφ Νίκο Λειβαδιά είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ξεκινώντας με μία σούπα κάστανο με κρέμα πικραμύγδαλο, βύσσινα και μπριός αρωματισμένο με εσπρέσσο. Συνεχίζοντας με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι στη γάστρα με σάλτσα τρούφα και συνοδεία ζυμαρικά γεμιστά με μανιτάρια του δάσους και μους από τυρί γκερεμέζι. Το γλυκό ήταν τάρτα με υφές πραλίνας φουντουκιού και μαρμελάδα μοσχολέμονο. Το εκλεκτό γεύμα συνοδευόταν με λευκό μαλαγουζιά, ασσύρτικο και κόκκινο αγιωργίτικο, καμπερνέ κρασί του οινοποιείου Λαφαζάνη.
Την όμορφη, ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα πλαισίωνε η μουσική με μελωδίες πιάνου και βιολιού με κλασικά κομμάτια και γνωστές διασκευές.