Chloé, Nοmade Eau de Parfum Naturelle, ένα γκουρμέ άρωμα γύρω από το γιασεμί

Από όλες τις μυρωδιές των λουλουδιών, είναι το μικρό, άσπρο, εύθραυστο λουλουδάκι του γιασεμιού που έχει την πιο γλυκιά, μεθυστική μυρωδιά. Έχω ακόμα στη μνήμη μου τους κήπους που ευωδίαζαν από άρωμα γιασεμιού, από τα ταξίδια που έχω κάνει στο Μαρόκο και στην Αίγυπτο. Στην Αίγυπτο, γενέτειρα της Γκάμπυ Αγκιόν, της ιδρύτριας του οίκου Chloé, μας μεταφέρει ο γαλλικός οίκος Chloé ταξιδεύοντας μας με τη φαντασία σε ένα μακρινό τοπίο καθώς δύει ο ήλιος για να μας παρουσιάσει τη νέα του αρωματική δημιουργία, επαναπροσδιορίζοντας την τρυφερή απλότητα του γιασεμιού.

Το Nοmade Eau de Parfum Naturelle είναι ένα άρωμα που υμνεί τη σύνδεση των πολιτισμών και την ποίηση των συναντήσεων. Είναι ένα οσφρητικό ταξίδι για τη γυναίκα που αναζητά το βαθύτερο νόημα και την αυθεντικότητα, που ανοίγει τα φτερά της προς νέους ορίζοντες, νέες συναντήσεις Μέσα από τις συναναστροφές της με τους άλλους και τις σχέσεις που δημιουργεί, εξερευνά νέα πεδία και ανοίγει νέες προοπτικές. Σε νέα πεδία όμως κινείται και ο οίκος με τη διάθεση να διευρύνει ακόμη περισσότερο την κοινωνική και περιβαλλοντική του συνείδηση. Με το Nοmade Eau de Parfum Naturelle εκφράζει απόλυτα τη δέσμευση να επικεντρώσει τη δημιουργική του προσέγγιση στη βελτίωση των επιπτώσεων που έχουν οι δραστηριότητές του στον πλανήτη και στην κοινωνία.

Το νέο άρωμα 100% φυσικής προέλευσης και με συσκευασία με χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο, χωρίς τεχνητό χρώμα και με βέγκαν σύνθεση περιέχει φυσική αιθυλική αλκοόλη και νερό. Τίποτε άλλο. Η εσάνς του περγαμόντου αναδύεται – αναζωογονητική όπως ένα αεράκι στους αμμόλοφους – ενώ το absolute από αιγυπτιακό γιασεμί αφήνει αισθησιακούς υπαινιγμούς. Η διαχρονική κομψότητα του άνθους συναντά την απαλότητα ενός ακόρντου χουρμά, καθώς η βανίλια και το σανδαλόξυλο υφαίνουν μια ζεστή, εθιστική βάση. Ένα γκουρμέ άρωμα γύρω από το γιασεμί, δημιουργία της αρωματοποιού Καρολίν Ντιουμιούρ.

Ευσυνείδητη πολυτέλεια

Το εμβληματικό μπουκάλι του Nοmade Eau de Parfum Naturelle επαναπροσδιορίζεται, με αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση: τόνους της ώχρας που θυμίζουν άμμο, ακατέργαστα ορυκτά και τον ήλιο στην κορυφή του ουρανού. Μια πλεξούδα, τυλιγμένη γύρω από το λαιμό του μπουκαλιού, αντιπροσωπεύει τους δεσμούς που δημιουργούνται μέσα από τα ταξίδια και τις συνεχείς συναντήσεις, ενώ παράλληλα το ίδιο μοτίβο συμβολίζεται χαραγμένο στο γυαλί. Αναδημιουργημένο ώστε να βοηθήσει στη μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου, αυτό το νέο σχέδιο αποτελείται από ανακυκλωμένα υλικά που αποτελούν το 15% του γυάλινου μπουκαλιού και το 40% της χάρτινης συσκευασίας. Επιπλέον, αυτό το χαρτόνι έχει πιστοποίηση FSC, η οποία δηλώνει ότι η προμήθεια του ξύλου έγινε με μεθόδους που εξασφαλίζουν τη βιώσιμη διαχείριση των δασών.

Η γυναίκα του Nοmade Eau de Parfum Naturelle

Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στην ιστορία του Chloé Nomade: η Βρετανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός, Ναόμι Σκοτ. Γνωστή από τους ρόλους της στις ταινίες Αλαντίν και Άγγελοι του Τσάρλυ, σύντομα θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Distant, που θα βγει στους κινηματογράφους το Σεπτέμβριο του 2022. Είναι ενεργή υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των γυναικών και πρέσβειρα του οργανισμού Compassion, που υποστηρίζει άπορα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Ενσαρκώνοντας ιδανικά το πνεύμα του Nomade Eau de Parfum Naturelle, η νεαρή ηθοποιός ανατράφηκε στο Λονδίνο από Βρετανό πατέρα και Ινδή μητέρα, η οποία μεγάλωσε στην Ουγκάντα, διατηρώντας έτσι επιρροές από διαφορετικές κουλτούρες. Σε αυτή την καμπάνια, υπό την επιμέλεια της φωτογράφου Ζοέ Γκέρτνερ, η Ναόμι Σκοτ εμφανίζεται με διάφορες άλλες γυναίκες ανάμεσα σε αμμόλοφους. Μέσα από μια σειρά συναντήσεων, το προσωπικό τους ταξίδι μεταμορφώνεται σε συλλογική περιπέτεια. Στον καρπό της, το πλεκτό βραχιόλι θυμίζει εκείνο στο μπουκάλι, υπογραμμίζοντας έτσι τους δεσμούς που τους συνδέουν.