Χαρίστε δύναμη!

PPV_AB BLcampaign_kv FINAL

Μπορεί ο Οκτώβριος να έχει καθοριστεί ως ο μήνας για την πρόληψη του καρκίνου, αλλά ο καρκίνος, είναι μια ασθένεια που δεν έχει χρόνο. Την προηγούμενη εβδομάδα τελείωσαν τα οι βιωματικοί κύκλοι σεμιναρίων «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη», που οργάνωσε το τμήμα ογκολογίας της Novartis σε συνεργασία με άλλα σωματεία. Ένα από αυτά ήταν το «Άλμα Ζωής», ο  Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού.

Τώρα, το «Άλμα Ζωής», σε συνεργασία με τα ΑΒ Βασιλόπουλος και το Pantene, καλούν όλες εμάς τις γυναίκες να χαρίσουμε λίγη από τη δύναμή μας σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο.

Πώς; Να μακρύνουν, να κόψουν και να δωρίσουν τα μαλλιά τους για την κατασκευή περουκών από φυσική τρίχα. Όπως λέει η κα Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, πρόεδρος του συλλόγου “Άλμα Ζωής” «πολλές γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο, όταν φορούν περούκα αισθάνονται καλύτερα με την εξωτερική τους εικόνα, σε μια πολύ  δύσκολη μάχη της ζωής τους. Όταν οι άνθρωποι κάνουν δωρεές στο πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη», βοηθούν ώστε αυτό να γίνεται πραγματικότητα. Στόχος μας είναι να νιώθουν ότι σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι μόνες τους.».

Τα μαλλιά που δωρίζονται συλλέγονται από το “Άλμα Ζωής” και αποστέλλονται σε κατασκευαστή περουκών στο εξωτερικό. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώληση τους θα επιδοτήσουν την αγορά περουκών, με σειρά προτεραιότητας και κοινωνικό -οικονομικά κριτήρια, για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.

Το πρόγραμμα τρέχει ήδη σε όλη την Ελλάδα και σε όλα τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος από τις 12 Νοεμβρίου του 2015 μέχρι και τις 30 Ιουνίου του 2016.

Η έναρξη παροχής επιδότησης θα ξεκινήσει δύο εβδομάδες μετά την πρώτη επίσημη εκδήλωση κοψίματος μαλλιών, το Φεβρουάριο.  Σε περίπτωση που η ανταπόκριση του κοινού, είτε σε αποστολή μαλλιών, είτε σε κατάθεση δωρεών, είναι άμεση και μέγιστη, η επιτυχία θα δημοσιοποιηθεί και η προσφορά θα ξεκινήσει νωρίτερα.

Τρόποι δωρεάς:

-Κόψτε τα μαλλιά σας: Για να δωρίσετε τα μαλλιά σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αλογοουρά σας να έχει μήκος τουλάχιστον 20 εκατοστά. Αφού τη μετρήσετε, την κόβετε και τη στέλνετε στο “Άλμα Ζωής”. Για αναλυτικές οδηγίες, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.almazois.gr και  ab.gr.

-Με κάθε συσκευασία Pantene που αγοράζετε αποκλειστικά από τα ΑΒ Βασιλόπουλος. (Από τις 12 Νοεμβρίου 2015 έως και τις 30 Ιουνίου 2016, κάθε φορά που αγοράζετε ένα προϊόν Pantene, κάνετε μια δωρεά 0,02€  για την προσφορά περουκών σε γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.

-Κάνοντας μία δωρεά στο «Άλμα Ζωής», πραγματοποιώντας κατάθεση στο λογαριασμό τραπέζης: ΕΤΕ GR3501101180000011829602819 με αιτιολόγηση κατάθεσης «Χάρισε Δύναμη».

-Προσκαλώντας τους φίλους σας να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα.