Biotherm, Celluli Eraser ένα προϊόν υψηλών προσδοκιών

 

«Η πρόσφατη ανακάλυψη των μοναδικών ιδιοτήτων των νέων πρώτων υλών υδάτινης προέλευσης, θα μας επιτρέψει στο άμεσο μέλλον να προσφέρουμε ένα νέο φάσμα αποτελεσματικότητας, για να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές ανάγκες ομορφιάς των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο», είπε στη συνέντευξη του ο Ζακ Λεκλαίρ, Διεθνής Επιστημονικός Διευθυντής της Biotherm, παρουσιάζοντας το Celluli Eraser. Ένα προϊόν που δεν στοχεύει μόνο κατά της «όψης φλοιού πορτοκαλιού», αλλά και στην επανεμφάνιση με ορατά αποτελέσματα που διαρκούν για ένα μήνα, μετά από ένα μήνα καθημερινής εφαρμογής.
Τι κάνει
Αποτρέπει την αποθήκευση του λίπους και παράλληλα διασπά το υπάρχον λίπος.
Ποιο είναι το βασικό συστατικό
Το βασικό ενεργό συστατικό του Celluli Eraser είναι το εκχύλισμα κοραλλιογενών φυκιών, Corallina officinalis, το οποίο ευδοκιμεί και ανευρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες κυρίως στο Βόρειο Ατλαντικό, αλλά και στην Αυστραλία, στη Βραζιλία, στην Ιταλία, στην Κίνα και στην Ιαπωνία. Η ιδιότητά του είναι να προστατεύει τα ζωντανά στοιχεία του κοραλλιογενούς υφάλου, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό περίβλημα πλούσιο σε ασβέστιο, το οποίο δεν επιτρέπει στους επιβλαβείς οργανισμούς να αποικίσουν τον ύφαλο. Πάνω στο φυσικό κόκκινο χρώμα του φυκιού είναι ορατές λευκές κηλίδες αυτού του περιβλήματος από ανθρακικό ασβέστιο. Το εκχύλισμα που χρησιμοποιείται στο Celluli Eraser λαμβάνεται από φύκια συλλέγεται από τα νερά της Βρετάνης, στη Γαλλία, με μια διαδικασία που σέβεται απόλυτα τη βιοποικιλότητα. Η διαδικασία περιλαμβάνει τη λήψη μετά την απόπλυση των λυοφιλιωμένων φυκιών. Η απόπλυση είναι η λήψη μιας διαλυτής ένωσης από ένα κονιοποιημένο προϊόν με έκπλυση και διήθηση. Σε συνδυασμό με αγνή καφεΐνη, το εκχύλισμα κοραλλιογενών φυκιών ενισχύει τη διάσπαση του λίπους, ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει τη δημιουργία νέων κυττάρων αποθήκευσης του λίπους.
Περιέχει επίσης τζίνγκο μπιλόμπα και εσκίνη που συμβάλλουν στη διέγερση της μικροκυκλοφορίας. Ρουτίνη που συμβάλλει στη μείωση της αποθήκευσης γλυκόζης στα λιποκύτταρα και σαλικυλικό οξύ που ενισχύει την απαλότητα και την απολέπιση της επιδερμίδας συμβάλλοντας στη λείανση.
Πως δουλεύει
Στο φυσικό του περιβάλλον, το Corallina officinalis εμποδίζει τους οργανισμούς να αποικίσουν τον κοραλλιογενή ύφαλο. Στην επιδερμίδα, το εκχύλισμα κοραλλιογενών φυκιών που είναι πλούσιο σε ασβέστιο εμποδίζει τα λιποκύτταρα να εγκατασταθούν στην επιδερμίδα, χάρη στην ικανότητά του να αναστέλλει τη διαφοροποίηση (μεταμόρφωση) των πρόδρομων λιποκυττάρων σε λιποκύτταρα, παρεμποδίζοντας το σχηματισμό τους και παράλληλα συμβάλλει επίσης στη διέγερση της λιπόλυσης, της διάσπασης των υφιστάμενων αποθεμάτων λίπους.
Και για να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες όσο και των αυστηρών προτύπων για αποδεδειγμένα, ορατά αποτελέσματα, το Celluli Eraser υποβλήθηκε σε μια σειρά δοκιμών, μεταξύ των οποίων η κλινική βαθμολόγηση της όψης της όψης φλοιού πορτοκαλιού, το Twistometer για αξιολόγηση των βιομηχανικών ιδιοτήτων της επιδερμίδας, καθώς και οι απευθείας μετρήσεις εκατοστών στους γοφούς και στους μηρούς οι οποίες έδειξαν μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού κατά 26% μετά από μόλις 4 εβδομάδες. Και για πρώτη φορά η εταιρία δεσμεύεται και το αναγράφει στην μπροστινή όψη της συσκευασίας.
Πως χρησιμοποιείται
Απλώνεται απαλά με μαλάξεις στο δέρμα και την αναζωογονεί αφήνοντας μια αίσθηση δροσιάς. Στεγνώνει και απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, με αποτέλεσμα να μπορείτε να ντυθείτε αμέσως.
Ποια είναι η αίσθηση του
Αν και η υφή του είναι ζελ, είναι ανάλαφρη και δεν κολλάει, αφήνοντας ένα άρωμα που αποπνέει τη διακριτική φρεσκάδα των εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με αρωματική λουίζα και μέντα.