Αυθόρμητο και τολμηρό, το νέο Chloé rose tangerine

Καινούρια εποχή και ο οίκος Chloé επανεξετάζει το εμβληματικό του άρωμα Eau de Toilette. Αυτή τη φορά το κάνει πιο τολμηρό και πιο ξεκάθαρο. Γιατί ακόμα και τα πιο κλασσικά κομμάτια μπορούν να επανεξεταστούν και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μία ανακάλυψη.

Το νέο άρωμα
Οι αρωματοποιοί Σιντονί Λανσεσέρ και Μισέλ Αλμεράκ δημιούργησαν το νέο αυτό άρωμα, το RoseTangerine. Το άρωμα διατηρεί ακόμα την εμβληματική νότα της σειράς: φωτεινό, φρέσκο, καθαρό, με το τριαντάφυλλο να αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ταυτότητας του αρώματος του οίκου. Αυτή τη φορά όμως, το υπέροχο τριαντάφυλλο προκαλεί μια απροσδόκητα φρουτώδη ανατροπή. Μία νότα εσάνς του μανταρινιού που δίνει λάμψη, ενώ το φραγκοστάφυλο με τους καταπράσινους τόνους του ενισχύει τον χαρακτήρα του αρώματος. Ο κέδρος και το λευκό κεχριμπάρι παραμένουν για να προσδώσουν ένα αποτέλεσμα υπερσύγχρονης κομψότητας. Το Chloé rose tangerine Eau de Toilette αποτελεί μια έκφραση θηλυκότητας, περισσότερο απελευθερωμένη και πιο δυναμική από ποτέ.

Chloé rose tangerine
Για να αντικατοπτριστεί η νέα εκδοχή, το εμβληματικό μπουκάλι του αρώματος Chloé αποκτά νέα χρώματα. Η κορδέλα από ταφτά που είναι περασμένη γύρω από το λαιμό του μπουκαλιού έχει απόχρωση πορτοκαλί-ροζ για να ταιριάζει με το χρώμα του αρώματος. Το μπουκάλι διατηρεί τα στοιχεία αυτά που το καθιστούν μοναδικό: το εικονικό του σχήμα, το γυαλί του με ραβδώσεις- το οποίο θυμίζει τις πινελιές που σχηματίζει ο ήλιος, κάτι τόσο χαρακτηριστικό των αρωμάτων του οίκου Chloé, το οβάλ καπάκι και την επάργυρη πλακέτα του που είναι φτιαγμένη στο χέρι.

Η Λούσυ Μποϋντόν ενσαρκώνει το ελεύθερο πνεύμα
Μια νέα ιστορία με μια νέα μούσα. Η Βρετανικής και Αμερικανικής καταγωγής ηθοποιός Λούσυ Μποϋτόν με την ομορφιά, τη φρεσκάδα και την αδιαμφισβήτητη γοητεία της, ενσαρκώνει τον αυθόρμητο χαρακτήρα και το ελεύθερο πνεύμα του αρώματος Chloé Eau de Toilette.
There’s a rainbow
In your smile
When you’re mellow
When you shine
Αυτές οι λέξεις της καμπάνιας του Chloé Eau de Toilette, είναι ένα απόσπασμα από το Breath, ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του ηλεκτρονικού μουσικού διδύμου The Blaze. Στην πραγματικότητα, το ένα από τα μέλη του The Blaze, ο Τζόναθαν Άλρικ είναι αυτός που σκηνοθέτησε αυτή την καμπάνια. Το τραγούδι είναι αυτό που γίνεται η μουσική της Lucy Boynton, καθώς δείχνει τι σημαίνει για αυτήν «να είσαι ο εαυτός σου». Εμφανίζεται να γελάει και να χορεύει. Ορίζει μόνη της τον ρυθμό της. Παίζει σε τοπία που προκαλούν ζάλη, είτε σκαρφαλωμένη στα κλαδιά ενός δέντρου είτε καθισμένη στην άκρη ενός βράχου με θέα στη θάλασσα. Διατηρώντας το ίδιο πνεύμα, ο φωτογράφος Καρόμ Σαντλί αποτυπώνει ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο που καταγράφει τέλεια το πνεύμα του αρώματος Chloé.