Aquasol Femina, το μυστικό για να κρατήσετε τις ευαίσθητες ισορροπίες

Στην ομορφιά, όταν μιλάμε για ευαίσθητη περιοχή του προσώπου, αναφερόμαστε στην περιοχή των ματιών. Όμως η πιο ευαίσθητη περιοχή σε μία γυναίκα είναι η περιοχή του κόλπου. Η οποία κατά καιρούς αντιμετωπίζει τις δικές της ανάγκες και επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες. Ή ακόμα και από τον συνδυασμό αυτών. Οι διάφορες κολπικές λοιμώξεις ταλαιπωρούν που επηρεάζουν την υγεία του κόλπου και μπορούν να οδηγήσουν σε συναισθήματα ντροπής αφορούν όλες τις γυναίκες και ξεκινούν από την ηλικία της εφηβείας και συνεχίζονται μέχρι και την εμμηνόπαυση.

Λόγοι που επηρεάζουν την ευαίσθητη περιοχή

Γνωρίζετε ότι το χρόνιο στρες επηρεάζει αρνητικά την άμυνα όλου του οργανισμού; Από το σπυράκι ή την έρπη που μπορεί να εμφανιστεί μέχρι τον κνησμό, τις αυξημένες εκκρίσεις και άλλες κολπικές ενοχλήσεις στα γεννητικά όργανα. Αποτέλεσμα της συναισθηματικής αυτής κατάστασης είναι να μειώνονται τα «καλά» βακτήρια και να πολλαπλασιάζονται οι μύκητες. Ένας άλλος λόγος είναι η αντιβίωση. Δεν καταστρέφει μόνο τα επιβλαβή βακτήρια αλλά και τα βακτήρια της φυσιολογικής χλωρίδας του κόλπου με συνέπεια τον πολλαπλασιασμό των παθογόνων μικροοργανισμών που δημιουργούν μολύνσεις. Κολπικές λοιμώξεις μπορούν να προκύψουν μέσα από τη σεξουαλική πράξη. Επίσης, είναι αρκετά συχνές κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης που οφείλεται εν μέρει και στις ορμονικές αλλαγές που επηρεάζουν τη σύνθεση της φυσιολογικής κολπικής χλωρίδας. Κατά την περίοδο του θηλασμού, λόγω των χαμηλών επιπέδων οιστρογόνων είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει κολπική ξηρότητα. Τα οιστρογόνα παράγουν μία βλέννα η οποία είναι σημαντική για την λίπανση του κόλπου και διατηρούν τα  τοιχώματα του κόλπου παχιά και υγιή. Είναι και η κύρια αιτία για τη ξηρότητα στις γυναίκες κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης.

Aquasol Femina Line, ειδικά σχεδιασμένη για τις εσωτερικές ανάγκες της γυναίκας

Με στόχο να αντιμετωπίσει τις γυναικολογικές παθήσεις που αφορούν την ευαίσθητη περιοχή των γυναικών και να ανακουφίσουν από τα συμπτώματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα, η σειρά Aquasol Femina είναι μία εξειδικευμένη γυναικολογική σειρά ιατροτεχνολογικών προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένη για αυτές τις ανάγκες. Περιλαμβάνει τέσσερα προϊόντα:

Aquasol Femina, Vaginal Atrophy, με ποσοστό  50%-60% των γυναικών που βρίσκονται σε εμμηνόπαυση να αντιμετωπίσουν συμπτώματα κολπικής ατροφίας που οφείλονται στη μείωση των επιπέδων των οιστρογόνων, μία κρέμα που λειτουργεί ως ενυδατικός παράγοντας που ενεργεί ως μεμβράνη επί του κολπικού βλεννογόνου παρέχοντας ανακούφιση από τα συμπτώματα της κολπικής ξηρότητας,  αίσθημα καύσου, πόνου και δυσφορίας.

Aquasol Femina, Bacterial Vagnosis, από τις πιο κοινές κολπικές λοιμώξεις που εμφανίζουν οι γυναίκες κάθε ηλικίας κατά τη διάρκεια της ζωή τους, είναι η βακτηριακή κολπίτιδα. Το προϊόν είναι μία εξειδικευμένη γέλη που δημιουργεί ένα είδος προστατευτικού μανδύα πάνω στον κολπικό βλεννογόνο για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκύπτουν όπως ανεπιθύμητες εκκρίσεις, δυσοσμία και δυσφορία.

Aquasol Femina, Candidiasis, η μυκητιασική κολπίτιδα (καντιντίαση) είναι μία συχνή πάθηση που μεταδίδεται και με τη σεξουαλική πράξη. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν έντονο κολπίκο κνησμό, πόνο, λευκές, παχύρευστες χωρίς οσμή εκκρίσεις και δυσφορία. Η καταπραϋντική κρέμα-γέλη σχηματίζει ένα προστατευτιοκό φραγμό ο οποίος βοηθάει στη διατήρηση του βέλτιστου pH ώστε να διατηρείται η καλή υγεία του κόλπου.

Aquasol Femina, Intimate Cleansing Foam περιέχοντας ένα συνδυασμό φυσικών συστατικών που λειτουργούν συνεργικά για να ανακουφίσουν από δυσφορία, κνησμό, ερυθρότητα, φλόγωση, έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καθημερινή, υγιεινή αναζωογόνηση και διατήρηση της καλής υγείας της ευαίσθητης περιοχής. Κατάλληλο από την ηλικία της εφηβείας μέχρι τις ανάγκες της εμμηνόπαυσης.

Σημ: τηρείτε καθημερινά τους κανόνες περιποίησης και υγιεινής. Σε κάθε περίπτωση συνιστάται να συμβουλευτείτε το γυναικολόγο σας. Είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας προτείνει την κατάλληλη θεραπεία. Τα προϊόντα Aquasol Femina Line θα τα βρείτε στα φαρμακεία.