Γνωρίστε τον Dermalogica τρόπο καθαρισμού.

Καμία κίνηση δεν είναι πιο σημαντική για μια όμορφη επιδερμίδα που να λάμπει από υγεία, από τον καθαρισμό. Είναι το  άλφα και το ωμέγα της καθημερινής φροντίδας που πρέπει να κάνουμε το πρωί όταν ξυπνάμε και βράδυ πριν κοιμηθούμε.

2 λεπτά αρκούν

Καυσαέρια και ρύποι, ιδρώτας και σμήγμα, είναι μερικά πράγματα που ανέχεται καθημερινά η επιδερμίδα μας. Αν προσθέσετε τις κρέμες που φοράτε και το μακιγιάζ, είναι καταστάσεις που την επιβαρύνουν και την εμποδίζουν να αναπνεύσει και να λειτουργήσει φυσιολογικά. Για αυτό το λόγο, ο καθαρισμός, θεωρείται από τους ειδικούς το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα φροντίδας της επιδερμίδας που δεν πρέπει να ξεχνάτε ή να αμελείται ακόμα και όταν επιστρέφετε σπίτι αργά τη νύχτα και κουρασμένες δεν έχετε το κουράγιο να καθαρίσετε το πρόσωπο σας.

Double cleanse the Dermalogica way

Με το πέρασμα του χρόνου δεν αλλάζει μόνο η εμφάνιση της επιδερμίδας αλλά και οι ανάγκες της. Μετά την εμμηνόπαυση, η επιδερμίδα σταματάει να εκκρίνει μεγάλες ποσότητες σμήγματος και ζητάει πιο ήπια προϊόντα καθαρισμού με πιο πλούσια ενυδατικά και ρυθμιστικά συστατικά και με κρεμώδη υφή που θρέφουν το δέρμα.

Precleanse & Special cleansing gel, ένα δυναμικό ντουέτο για υψηλού επιπέδου επαγγελματικό καθαρισμό

Τι κάνουν
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διπλού καθαρισμού για απόλυτα καθαρό και υγιές δέρμα. Το PreCleanse είναι ένα υδατοδιαλυτό καθαριστικό λάδι με βάση έλαια ελιάς, βερίκοκου και ενισχυμένο με έλαιο από τον καρπό του δέντρου κίουι. Προσθέτοντας νερό και μετατρέπετε η υδρόφιλη φόρμουλα σε γαλάκτωμα που ξεπλένεται εύκολα και απομακρύνει όλους τους ρύπους από την επιδερμίδα, αφαιρεί το μακιγιάζ και χάρη στο  εκχύλισμα από πίτουρο ρυζιού και έλαιο βιταμίνης Ε μπορεί να χρησιμοποιηθεί γύρω από την περιοχή των ματιών και να αφαιρέσει ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα. Το Special cleansing gel είναι ένα αφρώδες συμπυκνωμένο τζέλ χωρίς σαπωνοποιητικά στοιχεία, που δρα συμπληρωματικά ενισχύοντας τον καθαρισμό, χωρίς να αφαιρεί την απαραίτητη για το δέρμα υγρασία. Με εκχυλίσματα μενθόλης και λεβάντας που καταπραΰνουν το δέρμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ξεχωριστά.

Πως χρησιμοποιούνται
Με τα ακροδάκτυλα σας τα απλώνετε σε στεγνό δέρμα, κάνοντας απαλό μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο για να διαλυθούν η λιπαρότητα και οι ρύποι από την επιφάνεια του δέρματος. Ξεπλένετε με χλιαρό νερό.

Λίγα λόγια για την Dermalogica

Η Dermalogica, αντίθετα από τις περισσότερες εταιρίες, καλλυντικών, είναι μία εκπαιδευτική εταιρία που δημιουργήθηκε στις Η.Π.Α το 1986, από την επιθυμία να παρέχει στους ειδικούς επαγγελματίες, προϊόντα και εκπαίδευση υψηλού επιπέδου. Συνιδρυτής και κύριος εμπνευστής της Dermalogica και του International Dermal Institute, είναι η Τζέην Ούργωντ, μια από τις πιο αναγνωρισμένες και καταξιωμένες ειδικούς στην επαγγελματική φροντίδα του δέρματος. Υπό την ηγεσία της, η Dermalogica εξελίχθηκε στην κορυφαία επαγγελματική επωνυμία για τη φροντίδα του δέρματος, που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 100.000 ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος, σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με δέσμευση για βιωσιμότητα είναι πιστοποιημένη cruelty-free, gluten-free & vegan, οι φόρμουλες της δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα και αρώματα, ορυκτέλαια, λανολίνη, S.D. αλκοόλες, παραβένες και μικροπλαστικά και όλα τα χαρτιά και τα χαρτοκιβώτια που χρησιμοποιούμε έχουν FSC πιστοποίηση που αφορά τη βιωσιμότητα των δασών. Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την dermalogica-hellas