Lancôme, Miracle Cushion, ένα ξεχωριστό προϊόν μακιγιάζ

unnamed (4)

Με την πρώτη ματιά, μπορεί να νομίζετε ότι είναι κόμπακτ πούδρα. Το ασημένιο καπάκι του είναι διακοσμημένο με το αιθέριο αποτύπωμα του Teint Miracle. Ή μήπως είναι κόμπακτ φον-ντε-τεν; Το Miracle Cushion δεν είναι τίποτα από τα δύο, γιατί είναι κάτι παραπάνω από τα δύο! Είναι ένα θαυματουργό μαξιλαράκι, όπως σημαίνει τ’ όνομα του. Πρόκειται για το πρώτο μαξιλαράκι αέρα της Lancôme με μία μοναδική σύνθεση που δρα σαν εμποτισμένο με υγρό φον-ντε-τεν, για να δημιουργήσει τη λάμψη υγείας ενός ξεκούραστου προσώπου, φέρνει τη φορητή πρακτικότητα ενός κόμπακτ και το αποτέλεσμα εξομάλυνσης και οπτικής κάλυψης μιας BB cream, σε ένα βήμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το πιέσετε ελαφρώς, για να αποκαλυφθεί η φωτεινή και αναζωογονητική δύναμη μιας υφής που δουλεύεται ατελείωτα.

Τι κάνει

Φρεσκάρει, εξομαλύνει και προστατεύει την επιδερμίδα από τις υπεριώδεις ακτίνες, αφήνοντας την όμορφη, ενυδατωμένη, λαμπερή και με εντυπωσιακά βελτιωμένη υφή.

Ποια είναι τα κύρια συστατικά

Σχεδιασμένο για να συνδυάζει αποτελέσματα μακιγιάζ με οφέλη περιποίησης της επιδερμίδας, ενσωματώνει μια προσεκτικά μελετημένη επιλογή συστατικών όπως ένα εκχύλισμα πευκοβελόνων (για τις αποχρωστικές του ιδιότητες), το συνδυασμό ενός μαλακτικού παράγοντα και γλυκερίνης (για να βελτιώσει την περιεκτικότητα της επιδερμίδας σε νερό), αδενοσίνη (για τις αντιρυτιδικές της ιδιότητες), Symwhite (για φωτεινότητα),

Πως δουλεύει

Πίσω από το Miracle Cushion κρύβεται η συνέργεια ενός εξαιρετικά αισθησιακού υγρού, ενός μαξιλαριού αέρα και ενός μαλακού “μονωτικού” πον-πον, τα οποία έχουν σχεδιαστεί συνεργατικά για να αναζωογονήσουν κυριολεκτικά την επιδερμίδα. Το σπογγώδες μαξιλαράκι οξυγονώνεται από χιλιάδες μικροσκοπικές τρύπες, οι οποίες βελτιστοποιούν την απορρόφηση της σύνθεσης, ενώ ο αέρας που περιέχει σημαίνει ότι η σύνθεση απελευθερώνεται πάντα ομοιόμορφη, ρευστή και εξαιρετικά ελαφριά, κάθε φορά που πιέζετε το μαξιλαράκι με το πον-πον. Τη στιγμή που έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα, μέρος του νερού και των πτητικών ελαίων της σύνθεσης εξατμίζεται, μειώνοντας τη θερμοκρασία της επιδερμίδας κατά 2,3°C.

Πως χρησιμοποιείται

Σαν primer: Για εξαιρετικά ελαφρύ και γρήγορο αποτέλεσμα, αγγίξτε απαλά το μαξιλαράκι με το πον-πον. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας το προϊόν στο κέντρο του μετώπου και “σβήστε” την υφή προς τα άκρα του προσώπου. Επαναλάβετε την ίδια τεχνική στα ζυγωματικά και στο πηγούνι.

Σαν BB ή σανCC cream: Για ομοιόμορφη, φωτεινή και φυσική όψη και ανάλαφρη αίσθηση, πιέστε απαλά το πον-πον στο σφουγγαράκι. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας το προϊόν στο μέτωπο, με απαλές ταμποναριστές κινήσεις από το κέντρο προς τα άκρα. Χρησιμοποιήστε την ίδια τεχνική στα επιθυμητά σημεία, δουλεύοντας πάντα από το κέντρο προς τα άκρα του προσώπου.

Σαν φον-ντε-τεν:  Για βέλτιστη κάλυψη, πιέστε περισσότερο το πον-πον στο μαξιλαράκι. Γλιστρήστε το πον-πον από το κέντρο του μετώπου προς τα έξω και σε οποιαδήποτε άλλα σημεία του προσώπου επιθυμείτε.

Ποια είναι η αίσθηση του

Η κάλυψη είναι φυσική και διάφανη. Κατά την εφαρμογή, αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα ομοιόμορφη, δροσερή, ελαστική και ενυδατωμένη για 4 ώρες, όπως μετά τη χρήση ενυδατικού προϊόντος. Μετά από λίγα λεπτά, η όψη της επιδερμίδας γίνεται μεταξένια, αποκτώντας μεγαλύτερη λάμψη και φωτεινότητα. Οι πόροι και οι ατέλειες διορθώνονται οπτικά.

Κυκλοφορεί σε τέσσερις φωτεινές αποχρώσεις και η συσκευασία δέχεται ανταλλακτικό.