Κορρές, the Bold and the Nude Collection από τη σειρά Κορρές Χρώμα

Bold ή Nude; Bold και Nude! Παίζουμε με τα χρώματα και αλλάζουμε εμφανίσεις. Διαλέγουμε για το βράδυ πιο έντονες και σκούρες αποχρώσεις που τονίζουν τα μάτια και τα χείλη ενώ το πρωί προτιμάμε τις πιο διακριτικές και φυσικές που ταιριάζουν με όλα. Η νέα συλλογή Eyes & Lips της Κορρές δίνει το στίγμα της για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 17/18 παλέτα με αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση, υφές και συνθέσεις που αναδεικνύουν το πιο πλούσιο και γεμάτο χρώμα σε μάτια και χείλη. Με νέες παλέτες σκιών που εστιάζουν στα Black Volcanic Minerals, τα ζωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία με τονωτικές ιδιότητες και με καινούρια τεχνολογία liquid-effect spherical powders που αναμειγνύονται εύκολα και με κρεμώδη υφή που απλώνεται σαν φιλμ στα βλέφαρα αποδίδοντας ένταση, καθαρότητα και φωτεινότητα. Το κλασικό κραγιόν Morello Lipstick είναι ακόμα πιο πλούσιο χάρη σε ένα σύστημα μικροχρωστικών και φυσικών ελαίων για να προσφέρει χρώμα με διάρκεια, βάθος και λαμπερό τελείωμα. Όσο για το αγαπημένο μου Raspberry Matte Twist Lipstick, συνδυάζει την ευκολία του κραγιόν με την ακρίβεια του μολυβιού. Χρώμα, σταθερότητα αλλά και προστασία για χείλη όμορφα και απαλά, χάρη στη βιταμίνη Ε, το έλαιο βατόμουρου και το φυτικό σκουαλένιο.

The Bold Collection
Για τα μάτια
Black Volcanic Minerals Eyeshadow Quads (περιορισμένη έκδοση) σε αποχρώσεις the naked smokey- τέσσερις αποχρώσεις για το πιο σαγηνευτικό “smokey-eye look”/the candy green –με το πράσινο να είναι το νέο μαύρο για ένα διαφορετικό “smokey-eye” μακιγιάζ.


Για τα χείλη
Morello Lipstick σε αποχρώσεις lush cherry
Raspberry Matte Twist Lipstick (περιορισμένη έκδοση) σε αποχρώσεις imposing red/addictive berry/daring plum/ruby red

 

 

 

 

 

 

 

 

The Nude Collection
Για τα μάτια
Black Volcanic Minerals Eyeshadow Quads (περιορισμένη έκδοση) σε αποχρώσεις the bare nudes- καθαρές, γήινες αποχρώσεις από φωτεινό μπες έως καφέ-μπρονζ μεταλλικούς τόνους /the blushed nudes- ζεστοί τόνοι απαλού ροζ συνδυάζονται με πιο σκούρες αποχρώσεις στην ίδια χρωματική κατεύθυνση.

Για τα χείλη
Morello Lipstick σε αποχρώσεις honey nude/blushed pink
Raspberry Matte Twist Lipstick (περιορισμένη έκδοση) σε αποχρώσεις misty rosebush/dusty pink