Κορρές, Μαύρη Πεύκη 3D, αναστρέφοντας τη βαρύτητα

Μπορεί τα γονίδια μας, ο τρόπος ζωής που ακολουθούμε και οι συνήθειες που έχουμε να καθορίζουν το χρόνο γήρανσης της επιδερμίδας μας, ωστόσο είναι τα κύτταρα που ονομάζονται ινοβλάστες και παράγουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη είναι που ευθύνονται για την απώλεια σφριγηλότητας και ελαστικότητας της επιδερμίδας, με συνέπεια τη γήρανση του δέρματος.
Το διεθνούς φήμης Εθνικό Κέντρο Ερευνών της Γαλλίας πραγματοποίησε μία εξαιρετικά σημαντική ανακάλυψη σχετικά με τη διαδικασία γήρανσης της ελαστίνης. Η ελαστίνη είναι η βασική πρωτεΐνη που εξασφαλίζει την ελαστικότητα του δέρματος, η μοναδική που προσδίδει τρισδιάστατη στήριξη στο δέρμα. Η λειτουργικότητα της ελαστίνης εξαρτάται από την αρτιότητα της δομής της όπως αυτή ορίζεται από το δεσμό μεταξύ των δομικών συστατικών της – τα μικροϊονίδια και την τροποελαστίνη. Παρά το γεγονός ότι αυτά τα δομικά συστατικά συνεχίζουν να παράγονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής, ο δεσμός τους σταδιακά αποδιοργανώνεται, οδηγώντας σε χαλάρωση του δέρματος, σε απώλεια ελαστικότητας και σφριγηλότητας. Μελετώντας εις βάθος αυτό το βιολογικό μονοπάτι, οι ερευνητές απεκάλυψαν ότι το ένζυμο LOXL είναι αυτό που συντηρεί το σφιχτό δεσμό των μικροϊονιδίων και της τροποελαστίνης και άρα συμβάλλει στην άψογη λειτουργία της ελαστίνης. Ωστόσο, αυτή η «αλυσίδα» διαταράσσεται στο ώριμο δέρμα, καθώς η δράση του ενζύμου LOXL μειώνεται δραματικά από την ηλικία των 18 ετών. Η ελαστίνη έχει τη δυνατότητα να παραμείνει υγιής και λειτουργική, μόνο εφόσον ενισχυθεί η δράση του ενζύμου LOXL.
Αυτά τα σημαντικά ευρήματα έδωσαν τη έναυσμα για την ανακάλυψη νέων ισχυρών φυσικών δραστικών συστατικών με τη δύναμη να αναστρέψουν την αποδόμησή της και οδήγησαν την Κορρές στην πιο πρόσφατη καινοτομία στη φυσική αντιγήρανση. Τη νέα συλλογή Κορρές Μαύρη Πεύκη η οποία βασίζεται στο καινοτόμο σύμπλεγμα ElastiLift-3D™ για να επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου μέσω της ενδυνάμωσης της δομής της ελαστίνης, για ορατό 3D αποτέλεσμα.
Τι κάνει
Επαναφέρει τη 3D αρχιτεκτονική του προσώπου. Ανανεώνει την ελαστικότητα του δέρματος, ενισχύει τη σύσφιγξη και αντοχή του, βελτιώνει την υφή, έχει αντιρυτιδική δράση, ενώ ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου, επαναφέροντας το σχήμα του.
Ποια είναι τα κύρια συστατικά
Εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης και πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης. Με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, το εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης, πλούσιο σε πολυφαινόλες, σε συνδυασμό με καθαρή πολυφαινόλη επιγαλλοκατεχίνη, έχει εξαιρετική δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Προστατεύει και ενδυναμώνει το συνδετικό ιστό του δέρματος, ενισχύοντας τη σύσφιγξη και την ανθεκτικότητά του. Προλαμβάνει τις βαθιές ρυτίδες και τη χαλάρωση.
Εκχύλισμα από Σουσάμι. Γεμίζει τις ρυτίδες εκ των έσω και αποκαθιστά το χαμένο όγκο του προσώπου. Συμβάλλει στην ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, απαλύνει την υφή του δέρματος, βελτιώνοντας συνολικά την όψη του.
Ενεργό εκχύλισμα Spilanthes Acmella (πατενταρισμένο). Δυναμώνει τις ίνες κολλαγόνου, προσφέροντας σύσφιγξη της επιδερμίδας εκ των έσω. Με άμεση δράση lifting, συμβάλλει στην ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου.
Μαύρο Τσάι (πατεντσρισμένο). Αυξάνει τα λιπώδη κύτταρα και αποκαθιστά τον όγκο της επιδερμίδας. Ενισχύει τη λάμψη και την ακτινοβολία του δέρματος.
Β-γλυκάνες με στοχευμένη αντιγηραντική και επανορθωτική δράση που απευθύνεται σε κάθε ηλικία, τύπο δέρματος και ανάγκη. Επιτυγχάνουν τη βέλτιστη θωράκιση και αντοχή του δέρματος ενάντια στο οξειδωτικό στρες και λοιπές περιβαλλοντικές επιθέσεις, που προκαλούν σημάδια γήρανσης.
Μεγάλου και μικρού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ. Με εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες, ενισχύει τη διαδικασία ανανέωσης και προστατεύει από περιβαλλοντικούς παράγοντες γήρανσης.
Πως δουλεύει
Το σύμπλεγμα ElastiLift-3D™, το οποίο είναι το επίκεντρο της νέας συλλογής, συντίθεται από φυσικά δραστικά συστατικά τα οποία επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 1.000 φυτικά εκχυλίσματα, για την ανώτερη δράση τους στην ενεργοποίηση του LOXL και στην ενίσχυση της λειτουργικότητας της ελαστίνης, επιδεικνύοντας την ικανότητα να διπλασιάζουν την ελαστικότητα των επιδερμικών κυττάρων.

Η συλλογή
Μαύρη Πεύκη3D / Κρέμα ημέρας & Κρέμα νύχτας / 3D Ανόρθωση περιγράμματος & ολική σύσφιγξη για κανοκές-μικτές επιδερμίδες & ξηρές – πολύ ξηρές επιδερμίδες
Δύο προηγμένα προϊόντα αντιγηραντικής φροντίδας με στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και lifting για ορατό 3D αποτέλεσμα. Ενισχυμένα με το καινοτόμο δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης ElastiLift-3D™ και πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης, διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνουν την εμφάνιση των ρυτίδων και επαναφέρουν την αρχιτεκτονική του προσώπου.


Μαύρη Πεύκη 3D / Κρέμα ματιών / 3D Ανόρθωση & ολική σύσφιγξη
Συσφιγκτική κρέμα ματιών για άμεσο αποτέλεσμα λίφτινγκ με επανορθωτική δράση σε βαθιές ρυτίδες, πρήξιμο και μαύρους κύκλους. Ενισχυμένη με το καινοτόμο δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης ElastiLift-3D™ και πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης, βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας και προσφέρει ορατή 3D αναμόρφωση στην περιοχή γύρω από τα μάτια.


Μαύρη Πεύκη 3D / Active Oil / 3D Ανόρθωση περιγράμματος, ολική σύσφιγξη & Θρέψη
Προσεγγίζοντας τη 3D δομή του δέρματος μέσα από την αναπλήρωση λιπιδίων, ειδικότερα το νέο Μαύρη Πεύκη 3D Active Oil προσθέτει το ελαιοδιαλυτό εκχύλισμα από Σουσάμι στα πρωταγωνιστικά δραστικά της νέας σειράς, γεμίζοντας τις ρυτίδες εκ των έσω και αποκαθιστώντας το χαμένο όγκο του προσώπου. Το συμπυκνωμένο δραστικό λάδι προσώπου έχει στοχευμένη δράση σύσφιγξης, θρέψης και ανόρθωσης περιγράμματος για ορατό 3D αποτέλεσμα. Ενισχυμένο με φυσικά λιπίδια και πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης, αποκαθιστά τον όγκο, βελτιώνει τη σύσφιγξη και την ελαστικότητα και επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου. Η μη-λιπαρή σύνθεση, που απορροφάται αμέσως, αναπληρώνει τα απαραίτητα επίπεδα ενυδάτωσης και θρέφει το δέρμα.

Μαύρη Πεύκη 3D / Serum Προσώπου / 3D Ανόρθωση περιγράμματος & ολική σύσφιγξη
Ένας οπός με στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωσης περιγράμματος και αποτέλεσμα λίφτινγκ για ορατό 3D αποτέλεσμα. Ενισχυμένο με το καινοτόμο φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης ElastiLift-3D™ και πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης, διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου.


Μαύρη Πεύκη 3D / Super serum ματιών /3D Sculpting, συσφιγκτικό & lifting
Το πρώτο προϊόν που εφαρμόζεται 360ο σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών για εντυπωσιακή ανόρθωση των άνω βλεφάρων. Η στοχευμένη δράση του ξεκουράζει αμέσως το βλέμμα και δίνει φρεσκάδα και λάμψη στην έκφραση του προσώπου. Ενισχυμένο με το καινοτόμο φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης ElastiLift-3D™ και το πρωτοποριακό Defeye Gravity™ complex, απαλύνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και δρα επανορθωτικά σε μαύρους κύκλους, σακούλες και πρήξιμο.


Θα τα βρείτε στα φαρμακεία