Παρασκευή , 21 Οκτώβριος 2016
Αρχική / Looking Well / Vichy, My Ideal Beauty Box για τη δική σας ιδανική επιδερμίδα

Vichy, My Ideal Beauty Box για τη δική σας ιδανική επιδερμίδα

vichy2Ποιο είναι το ιδανικό κουτί ομορφιάς; Αυτό που περιέχει τις τρεις βασικές και καθημερινές φροντίδες για την απόκτηση της ιδανικής επιδερμίδας. Τον σωστό καθαρισμό, την απαραίτητη κρέμα ημέρας, τη βραδινή περιποίηση και τον ορό στοχευμένης δράσης. Ωστόσο, κάθε γυναίκα ορίζει διαφορετικά την ιδανική επιδερμίδα με βάση τις δικές της ιδιαίτερες ανάγκες. Η Vichy, αφοσιωμένη εδώ και χρόνια στη φροντίδα της επιδερμίδας, δημιούργησε και φέτος το “My Ideal Beauty Box”, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ομορφιάς προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Με την αγορά της κρέμα ημέρας των σειρών Aqualia (για βαθιά ενυδάτωση) , Idealia (ενάντια στα πρώτα σημάδια του χρόνου), Liftactiv (για σύσφιξη και αποτέλεσμα λίφτινγκ) και Neovadiol (για αναδόμηση και θρέψη μετά την εμμηνόπαυση), προσφέρεται μέσα σ’ ένα συλλεκτικό κουτί δώρο τα υπόλοιπα προϊόντα σε ειδική συσκευασία που ολοκληρώνουν την περιποίηση.

Η φροντίδα όμως της Vichy δεν σταματά εδώ, αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να είσαστε μία από τις 30 τυχερές που θα κερδίσουν το ολοκληρωμένο προσωπικό τους πρόγραμμα ομορφιάς σε κανονικό μέγεθος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε τον κωδικό συμμετοχής στο μεγάλο διαγωνισμό, να μπείτε στο site της vichy.gr/contest, να τον πληκτρολογήσετε και να δώσετε τη γνώμη σας για την ιδανική επιδερμίδα.

Δείτε επίσης

Light Luminous Reflective Oil packshot  (2)

Wella Professionals, νέο Light Luminous Reflective Oil για το χρώμα και την περιποίηση των μαλλιών

Βασισμένο στο πνεύμα της Couture Color, το νέο προϊόν της σειράς Oil Reflections, είναι η τέλεια επιλογή για τις γυναίκες με λεπτά μαλλιά που αναζητούν μια επιπλέον δόση πολυτελούς περιποίησης και λάμψης στα μαλλιά τους…