Κυριακή , 22 Οκτώβριος 2017
Αρχική / Looking Well / Inglot, Sun kissed makeup look

Inglot, Sun kissed makeup look

6.INGLOT_Sunkissed_campaign image_lo res
Το καλοκαιρινό μακιγιάζ αγαπάει τη φυσικότητα και την απλότητα, αγαπάει όμως και τα χρώματα. Την ιδανική παλέτα, εμπνευσμένη από τα χρώματα των καλοκαιρινών ηλιοβασιλεμάτων, δημιουργεί η Inglot για να φέρει μία εξωτική αίσθηση στο μακιγιάζ. Το «Sunkissed look» θέλει ηλιοκαμένη επιδερμίδα και σαγηνευτικό βλέμμα μ’ ένα εντυπωσιακό smokey eye look. Η Έλενα Χατζηνικολίδου, καλλιτεχνική διευθύντρια της Inglot- μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο προϊόντων του μακιγιάζ- δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να το πετύχουμε:
Πρόσωπο
-Προετοιμάζετε το δέρμα αναμιγνύοντας το HD Corrective Primer Mocha #09 με το AMC Face and Body Illuminator #63.
-Απλώνετε σε όλο το πρόσωπο το YSM Cream Foundation #45 με το πινέλο #35S και για να δώσουμε ηλιοκαμένη όψη στο δέρμα περνάμε τη Freedom System Pressed Powder Round #12.
-Στα μάγουλα του προσώπου απλώνετε το Face Blush #30 και πάνω στα ζυγωματικά το Freedom System HD Highlighter Trio #102 για λάμψη.
Μάτια
-Απλώνετε σε όλο το βλέφαρο το Eye Shadow Keeper για μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ των ματιών.
-Με το πινέλο #13P και το AMC Brow Liner Gel #20 δημιουργείτε μία γραμμή κοντά στις βλεφαρίδες και από επάνω εφαρμόζετε τη Freedom System Brow Powder #558 για να δώσετε ένταση στο βλέμμα.
-Με το AMC Pure Pigment Eye Shadow #86 και το πινέλο #6S απλώνετε κάτω από το κόκαλο του ματιού και στο κάτω βλέφαρο εφαρμόζετε το AMC Pure Pigment Eye Shadow #124.
-Εφαρμόζετε το Kohl Pencil #03 στο εσωτερικό του άνω και κάτω βλεφάρου και τοποθετείτε τις False Eyelashes #70N.
-Ολοκληρώνετε το μακιγιάζ των ματιών γεμίζοντας τα φρύδια με το AMC Brow Liner Gel.
Χείλη
-Απλώνετε στα χείλη το AMC Lip Paint #63.
Νύχια
-Ολοκληρώνετε το Sunkissed look με το Nail Enamel #980.

(Τα προϊόντα της Inglot θα βρείτε στα καταστήματα The Mall Athens – Γλυφάδα – Metro Mall – Χαλάνδρι – Athens Heart Mall και στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος)

Δείτε επίσης

Euthalia Natural Cosmetic Values, μια σειρά ελληνικών φυσικών καλλυντικών

Τρια Ελληνικά φυτά προσφέρουν τα πολύτιμα συστατικά τους σε μία νέα ελληνική σειρά…