Κορρές, Λευκόδερμος Πεύκη για επιδερμίδα χωρίς ηλικία


Για την Κορρές, οι ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας και ειδικότερα η στοχευμένη φροντίδα του δέρματος μετά την εμμηνόπαυση με τις συγκεκριμένες αλλαγές που γίνονται, ήταν μία πρόκληση. Με έμπνευση πάντα την ελληνική φύση και την εξειδίκευση στη μελέτη των ιδιοτήτων των αιωνόβιων δέντρων, η νέα ανακάλυψη του τμήματος έρευνας σε συνεργασία με το Τμήμα Φαρμακευτικής και Βιλογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, είναι η Λευκή Πεύκη ως συνέχεια της Μαύρης Πεύκης, από την περιοχή Κρανιά της Πίνδου. Ένα υπεραιωνόβιο δέντρο εξαιρετικής αντοχής που επιβιώνει στις πιο ψηλές κορυφές, η Λευκή Πεύκη ή αλλιώς «Άδωνη» – όπως έχει ονομαστεί λόγω της ομορφιάς της εμπνεόμενη από την ελληνική μυθολογία – αποδείχθηκε ότι το εκχύλισμα που προέρχεται από το φλοιό της, ένα φυσικό δραστικό μείγμα πολυπεπτιδίων, είναι το καινοτόμο συστατικό που ενεργοποιεί τα γονίδια του πρωτεασώματος –τον κύριο μηχανισμό προστασίας του νεανικού δέρματος.
Τι κάνει
Επαναφέρει την ελαστικότητα, συσφίγγει, διορθώνει τις βαθιές ρυτίδες, ενισχύει την αντοχή και καταπολεμά τις ρυτίδες.
Πως λειτουργεί
Επαναφέρει τα επίπεδα νερού και την πυκνότητα του δέρματος στα επίπεδα προ-εμμηνόπαυσης βελτιώνοντας την ξηρότητα, την τραχιά υφή και την αυξημένη ευαισθησία τους δέρματος, αυξάνει την αναπαραγωγική συμπεριφορά των κυττάρων και τη σύνθεση κολλαγόνου, εξασφαλίζει την υγιή ανάπτυξη των κερατινοκυττάρων, αναπληρώνει τα λιπίδια που φθίνουν με το χρόνο.
Ποια άλλα συστατικά περιέχει
Σησαμέλαιο και Ω-6 λιπαρά οξέα από κάρθαμο που επαναφέρουν τον όγκο και την πυκνότητα. Εκχύλισμα μαύρης βρώμης και λεκιθίνης και υαλουρονικού οξέος για βαθιά ενυδάτωση. Φυσικό «κολλαγόνο» από σόγια για τη σύνθεση κολλαγόνου και κρίνο της θάλασσας που μειώνει το μέγεθος και την επιφάνεια των κηλίδων γήρανσης.

Η σειρά αποτελείται από:
Ορό Προσώπου, Κρέμα Ημέρας και Κρέμα Νύχτας