Η Νεότητα στη μέση ηλικία, είναι στο χέρι μας να την βιώσουμε αρμονικά και να την ζήσουμε δημιουργικά

Ότι γερνάμε είναι ένα αναμενόμενο γεγονός. Το θέμα είναι πώς γερνάμε. Πώς βιώνουμε σωματικά και ψυχολογικά τη γήρανση. Όταν φτάνουμε σε αυτή τη μέση ηλικία οπού δεν είμαστε ούτε νέοι αλλά ούτε και γέροι. Οι επιστήμονες λένε ότι μπορούμε να ζούμε για πολλά χρόνια όταν ακολουθούμε ένα υγιεινό τρόπο ζωής χωρίς καταχρήσεις, ώστε η μέση ηλικία πλέον να θεωρείται και να βιώνεται για πολλούς ως μία δεύτερη νεότητα.  Ειδικά όταν τα παιδιά φεύγουν από το σπίτι και αισθανόμαστε ότι τώρα ξανά έχουμε το χρόνο να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας. Από την άλλη μεριά, η μέση ηλικία καθορίζεται και από πολλές σημαντικές αλλαγές που πραγματοποιούνται στο σώμα και στον οργανισμό μας οι οποίες επηρεάζουν την ομορφιά  και την διατροφή μας, την υγεία και την ερωτική μας ζωή.  Για αυτά τα θέματα που αφορούν γυναίκες και άνδρες, θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί στους παραπάνω τομείς στην ενημερωτική ημερίδα «Η Νεότητα στη μέση ηλικία» που διοργανώνει για πρώτη φορά η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης, μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η μέση ηλικία αποτελεί μια δεύτερη νεότητα και είναι στο χέρι μας να την βιώσουμε αρμονικά και να την ζήσουμε δημιουργικά. Με το σκεπτικό ότι η ποιότητα ζωής είναι ανάγκη και η ενημέρωση δικαίωμα, οι ομιλητές της Ημερίδας θα μας αποκαλύψουν όλα τα μέσα που διαθέτει σήμερα η επιστήμη για να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα που απασχολεί τους άνδρες και τις γυναίκες της μέσης ηλικίας.
Η Ημερίδα περιλαμβάνει ομιλίες, προβολές, διαδραστικές παρουσιάσεις εξελιγμένων και αποτελεσματικών αντιγηραντικών θεραπειών για το πρόσωπο το σώμα τα μαλλιά, και είναι έτσι διαμορφωμένη ώστε να υπάρχει ελεύθερος χρόνος για διάλογο του κοινού με τους ειδικούς, να πάρετε «δόσεις ενέργειας» μαζί μου και να κάνετε επισκέψεις στα περίπτερα των χορηγών.

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018, στο ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza, στην Πλατεία Συντάγματος Αθήνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη και σε όλη τη διάρκεια της ημερίδας οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν μοναδικά δώρα από επώνυμες και αξιόπιστες εταιρείες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των ομιλιών, επισκεφτείτε το link του site  http://www.ilovemylife.gr/