Αρμονία, ένα κέντρο ευεξίας στην Ύδρα για το σώμα και το πνεύμα

Με το ειδυλλιακό της τοπίο, αμφιθεατρικά χτισμένη, την αρχιτεκτονική της παράδοση και την ανεπιτήδευτη ομορφιά της, η Ύδρα έχει μία ιδιαίτερη γοητεία που την κάνει μαγική και διαφορετική. Στην Ύδρα δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα, μηχανάκια, ποδήλατα ή άμαξες. Βόλτα θα κάνετε με τα υπομονετικά μουλάρια. Δεν έχει δρόμους αλλά μονοπάτια να εξερευνήσεις. Δεν θα βρείτε παραλίες με λευκές αμμουδιές, αλλά με βότσαλα και μεγάλα βράχια για να κολυμπήσετε. Δεν είναι πράσινη και ούτε έχει βλάστηση, έχει όμως υπέροχες μπουκαμβίλιες και μεθυστικές μυρωδιές από βότανα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έχει ωραίο φαγητό, ωραία μαγαζιά και έχει ακόμα ένα χώρο που ξεχωρίζει. Το «Αρμονία, κέντρο ευεξίας», ένας ζεν χώρος αφιερωμένος στην ευεξία, που δημιούργησε με αγάπη και μεράκι η Αντιγόνη Βαμβακά. Την Αντιγόνη γνωρίζω προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια. Θα μπορούσε να είναι πιο Υδραία από τους Υδραίους αφού για 35 συνεχόμενα χρόνια έρχεται στο νησί και στο οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά έχοντας το εστιατόριο «Ωραία Ύδρα» και το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής «Καραμέλα». Η ίδια περνάει πολύ καιρό εδώ και η ιδέα για το κέντρο προήλθε από την προσωπική της επιθυμία να φτιάξει ένα όμορφο μέρος για την ίδια, μιας και δεν υπήρχε κάτι παρόμοιο, οπού να πηγαίνει να ασκείται, να ηρεμεί και να χαλαρώνει, ειδικά όταν οι περιστάσεις και το άγχος της καθημερινότητας το απαιτούσαν. Στη συνέχεια, η αρχική ιδέα μεγάλωσε, έγινε σχέδιο και σκοπός ζωής. Να προσφέρει και σε άλλους, όσα αποζητούσε η ίδια για τον εαυτό της. Την ισορροπία, την αρμονία και την εναρμόνιση του νου με το σώμα και την ψυχή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με θεραπευτικά μασάζ όπως αγιουβερδικό, σιάτσου, ολιστικό-βιοενεργειακό, αρωματοθεραπεία (αναφέροντας μερικά) για το σώμα και θεραπείες αναζωογόνησης και αισθητικής για το πρόσωπο με τα εξαιρετικά προϊόντα της Neoderma, ρεφλεξολογία, μαθήματα πιλάτες στο έδαφος ή στα όργανα, γιόγκα και gyrotonic. Φέτος, το καλοκαίρι θα με βρει εδώ, σε αυτό το μοναδικό νησί και θα με βρείτε εδώ, σε αυτό τον ξεχωριστό χώρο, διδάσκοντας πιλάτες και γιόγκα.