Κορρές, Τσάι του Ολύμπου, νέα σειρά καθαρισμού προσώπου με anti-pollution δράση

Η μυθική γοητεία του Ολύμπου που χαρακτηρίζεται επίσης από μία εξαιρετικά πλούσια βιοποικιλότητα – φιλοξενεί 1.700 είδη φυτών και κάποια από τα οποία είναι σπάνια, εντάσσεται το Τσάι του Ολύμπου που φύεται στους πρόποδες του. Η λατινική ονομασία του Sideritis Scardica έχει ρίζες στη λέξη σίδηρος, προσδίδοντας την ιδιότητα να επουλώνει πληγές που είχαν προκληθεί από σιδερένια όπλα.  Αυτές τις μοναδικές ιδιότητες μεταφέρει τώρα η Κορρές μέσα στη νέα της σειρά καθαρισμού πρόσωπου, Τσάι του Ολύμπου για ένα δέρμα καθαρό, απαλό, με αίσθηση φρεσκάδας. Δύο νέα προϊόντα, κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, με αντιοξειδωτική και αποτοξινωτική δράση που εκτός από το ντεμακιγιάζ, απομακρύνουν περιβαλλοντικούς ρύπους και τοξίνες που δημιουργούν εξωτερικοί παράγοντες.


Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3 σε 1  για καθαρισμό, τόνωση και ντεμακιγιάζ προσώπου και  ματιών. Εκτός από το εκχύλισμα τσαγιού, περιέχει στη σύνθεση του προβιταμίνη Β5, έλαιο χαμομηλιού και αμυγδαλέλαιο, σκουαλένιο και ένα αντιοξειδωτικό μείγμα από εκχύλισμα μπρόκολο και φύλλα αλόης που προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος.
Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού, που αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και το μακιγιάζ, η οποία εμπλουτίζεται με βιταμίνη C και καλέντουλα.

Τα άνθη του τσαγιού προέρχονται από βιολογική καλλιέργεια σύμφωνα με τις αρχές αειφόρου ανάπτυξης.