Σάββατο , 25 Νοέμβριος 2017
Αρχική / Looking Well / Youth Lab, για το σταδιακό «κτίσιμο» της νεότητας.

Youth Lab, για το σταδιακό «κτίσιμο» της νεότητας.

Συμβαίνει όπως στα περισσότερα πράγματα. Για να ανακαλύψεις το περιεχόμενο, πρώτα σε κεντρίζει η εμφάνιση. Η μινιμαλιστική, σε καθαρές γραμμές συσκευασία σε δύο αποχρώσεις του γκρι χρώματος στην οποία προστίθεται ένα έντονο χρώμα το οποίο προσδιορίζει τη σειρά, παραπαίει στο σχεδιασμό ενός μοντέρνου εργαστηρίου. Ίσως και για αυτό η επιλογή του ονόματος Youth Lab να ήρθε εύκολα όπως μας είπε στην συνέντευξη τύπου ο κ. Κωνσταντίνος Καυκάς , πρόεδρος της εταιρίας Dermacon, που εκτός από εισαγωγές γνωστών καλλυντικών τώρα κάνει το πρώτο της βήμα στην παραγωγή και των δικών της. Στόχος-όπως σε όλα τα καλλυντικά- είναι η αντιμετώπιση της γήρανσης. Μελετώντας τις βασικές βιολογικές λειτουργίες του δέρματος, οι φόρμουλες των προϊόντων είναι από φυσικά, φυτικά και βιο-τεχνολογικά συστατικά και ενισχύονται από ισχυρές συνθέσεις για να πετύχουν τη βαθιά διείσδυση και τη σταδιακή αποδέσμευση των δραστικών ουσιών , εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα και διάρκεια της δράση τους. Με αυτό τον τρόπο ενδυναμώνεται ο δερματικός ιστός και επαναφέρεται η ομαλή λειτουργία του ώστε να επαναπροσδιοριστεί η νεότητα του.

Η Youth Lab περιλαμβάνει 5 σειρές : καθαρισμού προσώπου(2 προϊόντα), ενυδάτωσης (4 προϊόντα), αντιγήρανσης(2 προϊόντα), σώματος (2 προϊόντα) και αντηλιακής προστασίας (3 προϊόντα)

Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens, με άμεση απορροφητικότητα, απαλή υφή και ευχάριστο άρωμα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής και χώρους.

Για περισσότερες πληροφορίες : 210 6777540

Δείτε επίσης

Valmont, L’Elixir des Glaciers, Essence of Bees ένας συνδυασμός φύσης, τεχνολογίας και πολυτέλειας

Το μέλι, ο βασιλικός πολτός και η πρόπολη γίνονται τα τρία συστατικά της νέας συλλογής…